xiaomi & MIUI Θεσσαλίας
-
-
φιλε μου λείπω τώρα εκτός Λάρισας δεν τα ξέρω και πολύ καλά αυτό είναι το τηλέφωνο μου ............ θα χαρώ να τα πούμε από κοντά και να μού πεις και να μού το κάνεις αν έχεις χρόνο
Όχι τηλέφωνα (mixaliscy) -
-
-
αχ θα λείπω έρχομαι την άλλη Παρασκευή στήλε το δικό σου τηλέφωνο να μιλήσουμε για να τα πούμε
-
Φίλε @kostas.kil θα είμαστε και την άλλη Κυριακή στο στέκι συνάντησής μας και μη ξεχνάς ...Συν Αθηνά και χείρα κίνει ...
-
καλημέρα στην παρέα.
Να ενημερώσω κι εγώ με τη σειρά μου πως αφου βρεθήκαμε συγχωριανοί με τον @kostas.kil κανονίσαμε χθες και βγάλαμε την unofficial που είχε το τηλέφωνο του (mi5s plus) και περάσαμε την τελευτάια xtrv stable.
επειδή δεν είμαι οργανωμένος σαν τον φίλο Χρήστο ( @derveni ) δεν κρατησα screenshots αλλα για εκπαιδευτικούς σκοπούς (αφου μπορεί να βοηθηθεί κόσμος) να αναφέρω τη διαδικασία που ακολουθησαμε:
Το κινητό ήταν με unofficial ρομ 8.0.1.0.0 και καλά global stable Με CN στον κωδικό της ρομ (δυστυχως δεν κρατησα screenshot)
To ξεκλέιδωμα έγινε με τη ρομ που φορούσε και είναι η τρίτη φορα που το κάνω αυτό (πολύ καλό αυτό γιατί ουσιαστικά το πιο δύσκολο και επικινδυνο κομματι της διαδικασίας στην απαλλαγή από την unofficial ειναι το ξεκλείδωμα του boot loader)
στη συνέχεια με το Miflash περάσαμε fastboot china developer rom με την επιλογή clean all ωστε να καθαρίσει το κινητό από τυχόν κατάλοιπα της unofficial.
έπειτα περάσαμε το twrp και με τη γνωστή διαδικασία κάναμε τα wipes (davlik/art , cache , data) Και έπειτα install την ελληνική ρομ.
Δυστυχώς ο φίλος Κώστας δεν μπορούσε να είναι παρόν στη διαδικασία αλλά αν βρεθείτε αύριο μπορείτε να του δέιξετε λίγο πως να κάνει update ή αλλαγή ρομ μέσω twrp αλλά και γενικά το twrp recovery (backup, restore)
O λόγος που τα αναφέρω όλα αυτά είναι το ξεκλείδωμα του boot loader με την unofficial καθώς αν γίνεται όντως είναι σημαντική εξέλιξη (να αναφέρω πως και οι 3 περιπτώσεις αφορούσαν κινητά με snapdragon δεν ξέρω αν εχει σχεση απλά το αναφέρω) -
Καλημέρα παιδιά, υπολογίστε μια καρέκλα και για μένα για την Κυριακή γιατί το τηλέφωνο μου έσβησε ξαφνικά και έκτοτε (αν το αντιλαμβάνομαι σωστά) έχει μπει σε κατάσταση bootload loop και δεν ανοίγει.
Οπότε θα χρειαστώ τα φώτα σας..
η συσκευη περιμένει. . .
ΥΓ: έχει κλειδωμένο το bootloader -
-
Ενα μεγάλο ευχαριστώ στον @thanos485 που μέσα σε ένα βράδυ έκανε το θαύμα του και αποκατέστησε τη βλάβη στο τηλέφωνο μου.
Και πάλι ευχαριστώ Θάνο.. -
-
οπως το κατάλαβα εγω, είχε μπει σε ένα bootloop και δεν φόρτωνε το λογισμικό.
Αλλά ο Θάνος θα τα πει καλύτερα από μένα.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα