xiaomi & MIUI Θεσσαλίας
-
-
-
-
-
να ευχηθω καλο μηνα σε ολους!!
υπαρχει αραγε η δυνατοτητα να δημιουργηθει στα πλαισια του υπαρχοντως φορουμ ενα ξεχωριστο μερος για την θεσσαλικη κοινοτητα με δυνατοτητα να ποσταρουμε ξεχωριστα θεματα-νηματα? Τεχνικα ειμαι σχεδον σιγουρος οτι μπορει να γινει αλλα καποιος απο τους παλαιοτερους πρεπει να το προτεινει και να δουμε την απαντηση των επικεφαλων του φορουμ. Ολα τα ξενα φορουμ εχουν υπο-κοινοτητες...νομιζω οτι τα οφελη θα ειναι πολλαπλα....σε λιγο το συγκεκριμενο νημα θα εχει πολλες σελιδες με διαφορετικα θεματα, προβληματα συζητησεις και θα ειναι σχεδον αδυνατο καποιος καινουριος να το παρακολουθησει και να βρει ισως αυτο που ψαχνει ως απαντηση.
Μια σκεψη εκανα και ειπα να τη μοιραστω... -
@anavrian Χαίρομαι που έχει μπει ο σπόρος του προβληματισμού στα μέλη μας και ακόμα περισσότερο που το νήμα μας έχει κάνει την διαφορά. Φίλε @anavrian στο νήμα μας μπορείς να κάνεις post με ότι σε απασχολεί σχετικά με την συσκευή σου υπάρχουν τα μέλη μας που έχουν πλέον την τεχνογνωσία και την εμπειρία να προσφέρουν τις λύσεις,σε ευχαριστούμε πάντως για τις επισημάνσεις που έχεις κάνει και θα θέσουμε της σκέψεις σου στους moderator αν μπορεί να γίνει εφικτό.
=============== Μαι 16th 2017, 10:06pm ===============
Χτες ακόμη ένα μέλος του forum μας έκανε μετάβαση από unofficial rom σε official Global dev, πριν μερικές μέρες επικοινώνησε μαζί μου μέσω του @integral ο @StergiosGRE και αφορούσε το κινητό του xiaomi redmi 3 pro (Ido).
Τον ενημέρωσα να κάνει Mi account Διαδικασία αίτησης και ξεκλειδώματος του Bootloader - Mi Flash Unlock Tool - [ΞΕΚΛΕΙΔΩΜΑ BOOTLOADER] και κατευθείαν αίτηση για την άδεια ξεκλειδώματος, τον ενημέρωσα ότι πρέπει να κάνει και εγγραφή στο Ευρωπαϊκό forum en.miui.com/forum.php να κάνει οπωσδήποτε 25 + αναρτήσεις του τύπου nice,Thank you,Thanks for sharing κ.λ.π. και στις ρυθμίσεις να βάλει την σωστή συσκευή.Πράγματι του ήρθε το δικαίωμα για ξεκλείδωμα σε λιγότερο από 24 ώρες το SMS.
Μετά από επικοινωνία μεταξύ μας και μέσω TeamViewer κάναμε πρώτα απενεργοποίηση ψηφιακής υπογραφής Οδηγός απενεργοποίησης του ελέγχου της ψηφιακής υπογραφής σε όλα τα Windows χ64 και μετά πέρασα τους driver από τον οδηγό του @George Kaggelaris Αυτοματοποιημένη εγκατάσταση drivers για κινητά Xiaomi σε όλα τα Windows x64 & χ86.
Ο οδηγός που ακολούθησα κατά γράμμα ήταν του @lallasgr Ελληνικός οδηγός Flash Rom/Unbrick από Unofficial σε Official για το Redmi 3/Pro (Ido) όλα κυλήσανε τέλεια και έχουμε ακόμα ένα μέλος μας ευχαριστημένο, θα παραθέσω πιο κάτω σε Screenshot, να ενημερώσω ότι ενώ το το unlock tool έδειχνε ότι είναι ξεκλείδωτο το κινητό το adb έδειχνε κλειδωμένο, για αυτό να εμπιστεύεστε μόνο το adb.
θα ήθελα να δείτε προσεκτικά ώστε να βγάλετε τα συμπεράσματα σας και να το γνωρίζετε.
Έλεγχος μέσω adb κλειδωμένος
9008
Και άρχισε το flash της rom
Μετά το τέλος του flash της rom αφού έκανε κανονικά το boot και άνοιξε το κινητό και έγιναν οι ρυθμίσεις πάλι προχώρησα στο ξεκλείδωμα
και φυσικά πάλι έλεγχος μέσω adb στο πρώτο Screenshot κλειδωμένος στο δεύτερο Screenshot ξεκλείδωτο
@StergiosGRE να χαρείς το κινητό σου και να σε έχει ο θεός καλά, ταυτόχρονα γινόταν και φροντιστήριο στον φίλο @integral πιστεύω κάτι έμαθε, πιστεύω έκανα μια αναλυτική παρουσίαση και θα βοηθήσει αρκετούς φίλους ώστε να ακολουθήσουν τα σωστά βήματα για να γίνει το σωστό flash της rom. -
Πλέον το κινητό φυσάει και μπορώ να πω πως έχω κινητό, διότι όσο είχα την unofficial rom ήταν σαν να είχα χαλασμένο κινητό με αυτά που τράβηξα. Ευχαριστώ και πάλι τον @derveni τον @integral και την σελίδα για τη βοήθεια που δεν έβρισκα τόσο καιρό.
-
Καλησπέρα στην ομάδα! Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον makisfz από την
xiaomi & MIUI Θεσσαλίας
για την πολύτιμη βοήθειά του. Καταπληκτικός τύπος!!!
Μάκη χάρηκα πολύ που σε γνώρισα!!! -
δεν το πες στον ίδιο??Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
-
xiaomi redmi 3 Ido του μέλους του forum @ninjamoz, σε κατάσταση brick σύντομο ιστορικό.
Πριν 3 μέρες ο φίλος μου @ninjamoz μου έφερε το κινητό του xiaomi redmi 3 Ido σε κατάσταση brick μετά από προσπάθεια αναβάθμισης της δικής μας Ελληνικής rom. Το εν λόγω κινητό έπαινε μόνο σε fastboot φαντάστηκα αμέσως ότι πιθανών κλείδωσε όπως και ήταν τελικά κλειδωμένος ο bootloader,ανέκυψε πρόβλημα με τους κωδικούς του Mi Account ( να τους αντιγράφεται κάπου και να τους έχετε κάπου ασφαλή) αφού περάσαμε την πρώτη κρυάδα με τον Κώστα τελικά τους θυμήθηκε και έγινε έλεγχος του bootloader να δούμε αν πράγματι είναι κλειδωμένος.
Και είναι πράγματι
Προσπάθησα να το βάλω σε edl έμπαινε αλλά δεν μπορούσε να ξεκινήσει το flash, μιλώντας για το πρόβλημα με τον φίλο μου @NasDriver μου έδωσε ελπίδες ότι πιθανόν να ξεπεράσουμε το πρόβλημα με το Κινέζικο PCSuit αλλά δεν το αναγνώριζε παρ όλες της προσπάθειες του Ανέστη. Εκεί άρχισα να σκέφτομαι ότι πιθανών πρόβλημα μητρικής γιατί ακόμα και με πατημένο το Pauer στην διαχείριση συσκευών το διάβασε σαν 9008.
Να πώ ότι έγινε αίτηση εκ νέου για ξεκλείδωμα και σε λιγότερο από 5 ώρες ήρθε η έγκριση αφού προηγουμένως έκανα 25+ αναρτήσεις στο Ευρωπαϊκό forum.
Με βαριά καρδιά μπήκα να κάνω ξεκλείδωμα πιστεύοντας ότι κάνω μια μάταιοι πράξη, και ως εκ θαύματος ξεκλείδωσε
Πάτησα reboot phone και το θαύμα άρχισε να ξεδιπλώνεται μπροστά μου το κινητό άρχισε να φορτώνει την rom του @ninjamoz
Ώσπου να ανοίξει παιδιά να πω την αλήθεια ίδρωσα, αλλά τελικά δεν πήγαν χαμένοι οι κόποι μου
Ιδού η Ελληνική rom που κλείδωσε το κινητό του Κώστα.
για να είμαι 100% σίγουρος για ποιο κινητό είναι γιατί ήθελα να του περάσω μια Global official fastboot rom ώστε να καθαρίσουν τα σκουπίδια και να κάνω μια καθαρή εγκατάσταση, πέρασα το AIDA64 από το Google Play και ναι είναι το Ido
Πάω ξανά σε fastboot
Και αφού έχω κατεβάσει την rom του ξεκίνησα με το flash με το XiaoMiFlash
Αφού ολοκλήρωσε έκανε αμέσως boot και άρχισε να φορτώνει την rom σε 12 λεπτά ήταν έτοιμο
Αφού έγιναν οι πρώτες ρυθμίσεις και είχαμε πλέον την τελευταία Global official fastboot rom και αφού πλέον το κινητό ήταν πλήρως λειτουργικό έκανα εκ νέου έλεγχο αν έχει κλειδώσει ο bootloader και δεν έχει κλειδώσει, να ενημερώσω αν περάσει την Ελληνική πιθανών να κλειδώσει για αυτό όλοι να κάνετε πάντα tsek αν έχετε ακόμα σε ισχύ την άδεια ξεκλειδώματος πριν προχωρήσετε σε αλλαγή της rom.
Το κινητό παραδόθηκε στο ιδιοκτήτη και φίλο @ninjamoz φίλε μου Κώστα να χαρείς το κινητό σου και να ξέρεις ότι τα xiaomi είναι πολύ σκληρά για να πεθάνουν.
Έγινε μια αναλυτική πιστεύω παρουσίαση και θέλω να πιστεύω ότι θα βοηθήσει τους φίλους και αναγνώστες του forum μας xiaomi_miui.gr
Φιλικά @derveni
-
η απολυτη απελπισια. δυστυχως τα ασχημα γινονται παντα αργα το βραδι, οταν δεν εχεις χρονο και οταν δεν θυμαισαι τιποτα ειδικα οταν εχεις ενα χρονο να ασχοληθεις και απλα πετας την ρομ στην ρικαβερι.
να ναι καλα ο χρηστος που 12.30 με δεχτηκε σπιτι του. και τελικα ασχοληθηκε και το εφτιαξε. η αληθεια ειναι οτι δεν ειχα χρονο να ασχοληθω ουτε σε ενα μηνα .
τα χιαομι ειναι πολυ σκληρα για να πεθανουν αν και πηρα απο φοβο πλεον το κλειδωμα του bootloader
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα