Ο συγκεκριμένος τρόπος δουλεύει μόνο εάν το αναγνωρίσει στο πρώτο πεδίο αυτόματα (Νο 1), το έχω κάνει σε 3 ξεκλείδωτα και σε ένα κλειδωμένο.
xiaomi & MIUI Θεσσαλίας
-
-
@NasDriver Σωστά είναι το τρίτο κινητό και έχουμε 100% μόνο αν το αναγνωρίσει (Νο 1) τα υπόλοιπα είναι εύκολα.
-
Ο/H derveni έγραψε:
Το κινητό ήταν ξεκλείδωτο λογικά ξεκλείδωσε με την rom γιατί δεν το ξεκλείδωσα αν γνωρίζουν ο @MIUI_ART @gkalen @NasDriver @Bodai ας απαντήσουν αν το έχουν συναντήσει αυτό
-
-
-
@derveni @NasDriver άβυσσος η ψυχή των xiaomi. Ανέστη με τα δικά μας ido που ήταν κλειδωμένος ο bootloader και δούλευε κανονικά την ελληνική ή αυτό που έκανα φλασαρα Global rom απο twrp που είχα ελληνική και χωρίς τροποποίηση boot και την πείρε κανονικά. Ότι και να δω στα xiaomi δεν θα με φανεί περίεργο.
@derveni αυριο θα σε δώσω να φλασαρεις ένα bootanimation που έκανα με θέμα miui thessalias να μου πεις αν θέλει κάποιες αλλαγές. Θα το φλασαρεις με aroma installer
Redmi N3 pro -
-
-
@makisfz Στείλε το Μάκη να το δούνε όλα τα παιδιά της ομάδας μας, θα ήθελα όλοι να πούνε την γνώμη τους στείλε εσύ αλλά δώσε μου λίγο χρόνο να μαζέψω τις γνώμες των παιδιών.
-
-
@derveni
Υπάρχει αυτό που λες , κατά περίεργο τρόπο στο mido οι official stable 6.0αρες ρομς έχουν ξεκλειδωτο bootloader από τη μάνα τους .. η μόνη μου απορία είναι αν θα συνεχίσει να είναι ξεκλειδωτος και αν περάσω 7.0αρα
Όταν το δοκιμάσω ή οταν αναβαθμιστεί και η stable σε 7.0 τότε θα ξέρω περισσότερα , τώρα κι εγώ το έχω με ξεκλειδωτο bootloader από τη μάνα του , περασμένη Ρομ stable premium 8.2.4.0 , 6.0αρα και twrp φυσικά .. -
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα