Με ανοικτό bootloader έχει μείνει πίσω σε Android 5.1.1 Miui 7 Μάλλον θα χρειαστεί ο Θάνος με pc να κάνει τα θαύματα του
xiaomi & MIUI Θεσσαλίας
-
-
-
-
-
Ο/H derveni έγραψε:
@thanos485 Το laptop να φέρεις Θάνο.
Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Ενα μεγάλο ευχαριστώ στα παλληκάρια @derveni, @thanos485,@demakhs, @Nelias για την αναβάθμιση του RN3
-
-
-
-
Θετική ΑπάντησηΠήρες φαλάγγι εσύ κ τον @lallasgr κ τον @George Kaggelaris....
"Φοβού τους Θεσσαλούς κ οδηγούς φέροντας!!"
Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
Αυτό το μήνυμα σημειώθηκε ως θετικό από τον/ην derveni ()
Αιτία: Τον φόβο μας να έχετε! -
Θετική ΑπάντησηΠρος ενημέρωση της παρέας και για προσέχετε λίγο με τους κωδικούς σας.
Πριν 20 μέρες με ένα μήνα ήρθε ένας πιτσιρικάς με ένα redmi pro με κλειδωμένο μοτίβο. Το τηλέφωνο φορούσε unofficial rom και είχε κλειδωμένο bootloader. Όταν τον ρώτησα αν έχει mi account και gmail μου λέει έχω και έχω τους κωδικούς σε ένα χαρτάκι στο σπίτι. Οπότε προχωρήσαμε σε καθαρή εγκατάσταση με sp flash tool κινεζικής dev με σκοπό το ξεκλείδωμα του bootloader και την εγκατάσταση της ελληνικής xtrv.
Εκεί ξεκινά και η περιπέτεια μας. Έρχεται την επόμενη μέρα και μου λέει πως δε βρίσκει το χαρτί με τους κωδικούς οπότε το τηλέφωνο μένει κλειδωμένο με τον mi account. Δυστυχως το mi account το είχε συνδεδεμένο με το ίδιο gmail στο οποίο πάλι δεν είχε πρόσβαση ενώ δεν είχε καθόλου δηλωμένο τηλέφωνο επαναφοράς. Μετά απο 20 μέρες και πολλά μηνύματα με το global support της xiaomi και αφού στείλαμε απόδειξη αγοράς φωτό του κουτιού και ευτυχώς τον κωδικό του mi account που είχε στείλει σε έναν φίλο του με screenshot όταν τον δημιούργησε η xiaomi αφαιρεσαι τον παλιό λογαριασμό και μετά η διαδικασία ήταν εύκολη. Αφού πέρασαν οι 72 ώρες ξεκλειδωσαμε και βάλαμε την xtrv και τώρα είναι όλα οκ.
Τα παραπάνω τα αναφέρω καθώς δείχνουν πως:
1ον Το mi account προσφέρει μεγάλη ασφάλεια στις συσκευές μας (βέβαια μπορεί να βοηθάει η και ο κλειδωμένος bootloader) αφού ήταν αδύνατη η αφαίρεση ή παράκαμψη του κλειδώματος,
2ον χρειάζεται μεγάλη προσοχή στο πως φτιάχνουμε mi account καθώς πρέπει οπωσδήποτε να έχουμε συνδεδεμένο ενεργό νούμερο κινητού και εμαιλ που χρησιμοποιούμε ώστε αν ξεχάσουμε τον κωδικό να είναι εύκολη η ανάκτηση του.
3ον αν αγοράζουμε μεταχειρισμένο xiaomi οπωσδήποτε να ελέγχουμε να μην έχει mi account μέσα καθώς μετά είναι πολύ εύκολο να αχρηστευτεί η συσκευή και δύσκολα η xiaomi να μας την ανοίξει.Αυτό το μήνυμα σημειώθηκε ως θετικό από τον/ην Alex_MLT ()
Αιτία: Ωραίο παράδειγμα εφαρμογής της διαδικασίας ανάκτησης mi account -
@gpapaioa Χαίρομαι ιδιαίτερα όταν μαθητής μου σαν εσένα, έχει ανεβάσει το επίπεδο του, να δώσεις και από εμένα στον πιτσιρικά της ευχές μου να χαρεί πλέον το κινητό του και πιστεύω ότι του έγινε μάθημα αυτό. Στην επόμενη συνάντηση που θα κάνουμε στην Λάρισα το Φθινόπωρο ελπίζω να τον έχεις μαζί σου
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα