Εδώ <<<< Δεν αφορά xiaomi απλά σε MTK συσκευές και windows 10.Ο/H derveni έγραψε:
Ανέβασε το link εδώ να το έχουμε καβαντζαΟ/H XiaomiNewbie έγραψε:
Εντάξει βρήκα τέλειο Post στο XDA Dev τους βρήκα ακριβώς σας ευχαριστώ πολύ![]()
xiaomi & MIUI Θεσσαλίας
-
-
-
Εγώ κανένα από τα δύο δεν χρησιμοποιώ.
-
Ο/H derveni έγραψε:
Ευχαριστώ Γιάννη εύχομαι να χαρείς και εσύ στα παιδιά σου είναι μια μεγάλη τιμή αυτό και εύχομαι να την ζήσεις. Έχω και την κόρη φέτος Τρίτη Λυκείου και είμαστε και φέτος σε εγρήγορση πιστεύω να τα πάει καλά έχει υψηλούς στόχους για σχολή Αξιωματικών, θέλει να το πάει οικογενειακά το γαλόνιθα δούμε ως το καλοκαίρι να είναι καλά αυτήν και όλα τα παιδιά του κόσμου θα δούμε το καλοκαίρι τι ψάρια θα πιάσουμε.
-
Ο/H Kalogiros Ioannis έγραψε:
[Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk]
βρε παιδιά, το παραπάνω πρόγραμμα (Tapatalk) προσφέρει κάτι παραπάνω από την εφαρμογή του XiaomiGR;;;;
Πως και κάποιοι το χρησιμοποιούν;
-
Ο/H asot έγραψε:
Ο/H ninjamoz έγραψε:
παιδια η xiaomi δυο καμερες βγαζει ip ?
Xiaomi xiaofang Smart 1080P WiFi IP Camera European and American Version EUROPEAN AND AMERICAN VERSION-$25.45 Online Shopping| GearBest.com
Xiaomi mijia 1080P Smart IP Camera -$37.86 Online Shopping| GearBest.com
Xiaomi mijia Smart 720P WiFi IP Camera Pan-tilt Version -$27.99 Online Shopping| GearBest.com
Xiaomi dafang 1080P Smart Monitor Camera -$19.11 Online Shopping| GearBest.com
-
Ο/H ninjamoz έγραψε:
Ο/H asot έγραψε:
Ο/H ninjamoz έγραψε:
Xiaomi mijia 1080P Smart IP Camera -$37.86 Online Shopping| GearBest.com
Xiaomi mijia Smart 720P WiFi IP Camera Pan-tilt Version -$27.99 Online Shopping| GearBest.com
Πρόσφατα βγάλανε και μοντέλο εξωτερικου χωρου
YI Outdoor Camera | YI Technology -
Ο/H asot έγραψε:
Ο/H ninjamoz έγραψε:
Ο/H asot έγραψε:
Ο/H ninjamoz έγραψε:
Πρόσφατα βγάλανε και μοντέλο εξωτερικου χωρου
YI Outdoor Camera | YI Technology
-
Την 1080
Μπορεις να την τροφοδοτήσεις και με PowerBank (προφανώς η διάρκεια δεν θα ειναι μεγαλη)
Xiaomi mijia 1080P Smart IP Camera -$37.86 Online Shopping| GearBest.com -
Ποιος θα μου θύμησες πως λέγετε το μαγαζί στη Νεάπολη που φέρνει Xiaomi. Θέλει να πάρει ένας φίλος.
-
Στείλε προσωπικό μήνυμα σε μένα
-
@derveni Χρήστο αν έχει ξεκλείδωτο bootloader καλώς αν είναι κλειδωμένος θα δω πως θα το φλασαρω μπορεί να πάω και σε test point. Βέβαια θα τον πω ότι όλα είναι μέσα σε ένα Flash. Τον τελευταίο μήνα έχει πέσει επιδημία στα Τρίκαλα ως τώρα έχω φλασαρει 4 και περιμένω αλλά 2. Και τους είπα κάποια μέρα να τους πάρω Λάρισα να γνωρίσουν και τα παιδιά από λαρισα
Redmi Note 3 pro
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα