xiaomi & MIUI Θεσσαλίας
-
-
-
-
-
Ευχαριστω για αλλη μια φορα τον @thanos485 για τη διπλη δοκιμη αλλαγης μπαταριας σε redmi note 3 henessy και την αλλαγη της rom!
To τμημα της θεσσαλιας πεταει.
Καλη χρονια σε ολους! -
Χρόνια πολλά , καλή χρονιά , με υγεία κι ευτυχία! Αν και σχετικά παλιός, είχα καιρό να μπω και αγνοούσα την ύπαρξη της συγκεκριμένης ομάδας πατριωτών μου . Θερμά συγχαρητήρια για την πρωτοβουλία σας και τη νοοτροπία σας! Πιθανότατα θα χρειαστώ κι εγώ την αρωγή σας , για να ευδοκιμήσει
στο έπακρο η σχέση μου με το redmi note 3 pro . Αν και γενικά είμαι ικανοποιημένος, έχω πρόβλημα με τον ήχο στην καταγραφή βίντεο και με τα sms ( δείχνει μόνο τον αριθμό του αποστολέα, μολονότι τον έχω καταχωρίσει με όνομα), προφανώς ως απόρροια της unofficial rom με την οποία το απέκτησα προ 2 ετών περίπου. Δεν τόλμησα να αλλάξω τη rom δια το φόβο της τουβλοποίησης.
Σας εύχομαι ολόθερμα ευτυχία , προσωπική και οικογενειακή! -
-
@Sarakatsanos Χρόνια πολλά και καλή χρονιά καλώς ήρθες στο νήμα της Θεσσαλίας, στείλε σε προσωπικό μήνυμα τον αριθμό του κινητού σου ώστε να έρθω σε επαφή μαζί σου, @makis1024 ευχαριστούμε για τα καλά σου λόγια
-
-
Χρόνια πολλά σε όλους έχουμε ανοίξει σχετικό νήμα για της ευχές οποίος επιθυμεί xiaomi-miui.gr/community/index…/29700-2018-xiaomi-ευχές/
-
-
Καλημερα και καλη χρονια....καφε εχει σημερα ?
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα