Διαφήμιση

Xiaomi Redmi 4 προβλήματα

• Xiaomi Redmi 4 προβλήματα

Καλησπέρα,
      Πριν από μία εβδομάδα περίπου αγόρασα το κινητό αυτό από ελληνικο κατάστημα. Τα προβληματάκια που αντιμετωπίζω είναι τα εξής:

1.Το έχω με δύο κάρτες vodafone . Μια micro και μία nano. Την nano την είχα κόψει εγώ μόνος μου και δούλευε άψογα στο προηγούμενο τηλέφωνο που είχα . Εδώ παρατηρώ ότι ενώ η micro κάρτα όπου και αν έχω πάει μέχρι στιγμής έχει full σήμα, η nano έχει λιγότερο. Μάλιστα δύο φορές πήγα να πάρω τηλέφωνο και δεν μπορούσα γιατί είχε Χ στο σήμα. Μετά από 5 δευτέρα επανήλθε. Γιατί γίνεται αυτό ; Η κάρτα λογικά δε φταίει αφού στο προηγούμενο τηλ ήταν μία χαρά . Έτσι κι αλλιώς το κόψιμο δεν επηρεάζει το χρυσό μέρος αλλά μόνο το μέγεθος.

2. Συνολικά το έχω φορτίσει 5 φορές. Δύο από αυτές , ενώ το έβαλα όταν ήταν 8% , πέρασε ένα 20λεπτο και ήταν 9. Βγάζω το φορτιστή και τον ξαναβάζω και μετά άρχισε κανονικά.

Φωτογραφία με τη ρομ βάζω σε 2 λεπτά.

=============== Φεβ 2nd 2017, 3:11pm ===============
      Ας πούμε στη φωτο βλεπετε και τις δύο κάρτες να είναι εντάξει. Ε αυτό γίνεται σπάνια έως καθόλου.

=============== Φεβ 2nd 2017, 8:00pm ===============
      anyone guys ? :)
      Images
      • TMPDOODLE1486040956993.jpg

128,45 kB, 504×896, viewed 223 times
    • Επειδή έχω και εγώ κόψει νανο κάρτα, έλεγξε όταν την βάλεις στην θηκη αν παίζει, εμένα ας πούμε στο βάλε ήθελε προσοχή γιατί άφηνε λίγο κενό από πάνω
      Mi Note 10 XTRV-MINote10_MICC9Pro_V13.0.4.0.RFDCNXM_v13-11 <3
      Mi 9 lite XTRV-MI9LiteMICC9_V12.5.5.0.RFCCNXM_v12-11 <3
      Redmi Note 3 Pro SE Global_V10.2.1.0.MHRMIXM :love:
    • Διαφήμιση
    • Εγω την ώρα που έσπρωχνα το συρταράκι την κράταγα σταθερή με μια οδοντογλυφίδα, ηταν πιο εύκολο απο ότι ακούγεται, έτσι και αλλιώς τις σιμ δεν βαζεις βγάζεις συνέχεια
      Mi Note 10 XTRV-MINote10_MICC9Pro_V13.0.4.0.RFDCNXM_v13-11 <3
      Mi 9 lite XTRV-MI9LiteMICC9_V12.5.5.0.RFCCNXM_v12-11 <3
      Redmi Note 3 Pro SE Global_V10.2.1.0.MHRMIXM :love:
    • Μπορείς να δοκιμάσεις να πας σε μία official china rom για να δεις εάν το κάνει και εκεί.
      Σαφώς όμως πρώτα πρέπει να πάρεις κανονικές κάρτες, όχι κομμένες ώστε σίγουρα να μην προέρχεταο από εκεί το πρόβλημα
    • Καταλαβα για τις κάρτες φίλε μου , θα το επιχειρήσω.
      Nasdriver λες ε; Πόσο κάνει μια κάρτα; Ένα τάλιρο;
      Δεν μπορώ να το γλιτώσω ε;

=============== Φεβ 3rd 2017, 10:55am ===============
      Το να βάλω china rom δεν μου πολύ ακούγεται καλό :)
      Αν δε φτιαχτεί με τις κάρτες ή με την νέα κάρτα, θα το πάω εκεί που το πήρα για να δοκιμάσουν άλλες ρομ.