Διαφήμιση

Ελληνικό μενού σε xiaomi mi 5s plus [SOLVED]

• Mi-5S/Plus
    • Ελληνικό μενού σε xiaomi mi 5s plus [SOLVED]

Καλησπέρα και από μένα σε όλο το φόρουμ.
      Νέο μέλος και εγώ! Μόλις παρέλαβα το xiaomi mi 5s plus. Φοβερό μηχάνημα αλλά με ενοχλεί πολύ που δεν έχει ελληνικό μενού. Σας παρακαλώ καθοδηγήστε με για να το κάνω. Επίσης τι πρέπει να κάνω για να έχει το google play store.
      Σημειωτέον ότι δεν γνωρίζω πολλά από αυτού του είδους τις ρυθμίσεις, γι'αυτό εάν είναι δυνατόν να είναι κάπως αναλυτική η διαδικασία.
      Αν βοηθάει το κινητό έχει: MIUI VERSION MIUI 8.0 STABLE 8.0.14.0(MBGCNDI).
      Ευχαριστώ προκαταβολικώς!
      «ΘΑΡΣΕΙΝ ΧΡΗ ΤΑΧ’ ΑΥΡΙΟΝ ΕΣΕΤ’ ΑΜΕΙΝΟΝ»
    • Ο/H vimmis έγραψε:

Αν βοηθάει το κινητό έχει:
      Ανεβασε ένα screenshot από το about phone να δούμε ακριβώς ποια έχεις..

• Ευχαριστώ, Γιώργο στο στέλνω.
      Δημήτρης.
      Images
      • Screenshot_2017-02-02-20-28-18-606_com.android.settings.png

146,13 kB, 1.080×1.920, viewed 131 times
    • Διαφήμιση
    • Κυκλοφορεί η Global ROM και stable και Developer για το Mi5s plus, με ελληνικά.
      Στο δικό μου την δέχτηκε κατευθείαν με τον κλασικό τρόπο, choose update package, χωρίς να χρειάζεται να η ξεκλειδώσω το bootloader.
      Images
      • Screenshot_2017-02-06-22-57-55-214_com.android.settings.png

274,44 kB, 1.080×1.920, viewed 115 times
      Sent from my Mi5s plus
    • Μπορεί να μου πει κανείς εάν μπορώ να βάλω Ελληνικό μενου. Έχω κάνει κάποιες ενέργειες που είδα στο φόρουμ αλλά δε μπόρεσα.
      Κάθε βοήθεια δεκτή.

Ευχαριστώ πολύ, Δημήτρης.

=============== Φεβ 6th 2017, 11:07pm ===============
      Κώστα για να καταλάβω την κατέβασες στο downloaded rom του κινητού σου και την εγκατέστησες;
      Αν ναι, στείλε μου ένα λινκ να δοκιμάσω.
      Ευχαριστώ.

=============== Φεβ 11th 2017, 11:09am ===============
      ΟΚ. Τα κατάφερα και πέρασα το Ελληνικό μενού. Το κινητό είναι φοβερό!!! Και μάλλον κολλήσαμε στην οικογένεια μία αρρώστεια... xiaomi-mania!!!
      ----
    • Καλησπέρα. Από πού μπορώ να κατεβάσω τη ROM; Έχω Mi 5s plus υπάρχει κάποιος οδηγός; Στο φόρουμ δεν βρήκα για το 5s plus. Ευχαριστώ.
      Images
      • Screenshot_2017-02-23-18-03-11-643_com.android.settings.png

132,96 kB, 1.080×1.920, viewed 108 times
    • google γράψε MIUI Roms και στο πρώτο μπες. Διάλεξε το κινητό σου κ κατέβασε οποία θέλεις..
      Μετά απλά την περνάς μέσω updater.

• Διαφήμιση
    • Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση. Από ότι βλέπω εκεί που μου είπες πρέπει να κατεβάσω την developer V.7.2 γιατί η stable V.8 είναι αυτή που έχω. Αν την εγκαταστήσω μπορώ να γυρίσω ξανά στην προηγούμενη v8;
    • Κανονικα ναι μπορείς.... Τσεκαρε όμως αν αυτή που βλέπεις είναι Κινεζικη γτ είμαι από κινητό ...

• καλησπερα παιδιά έχω μπερδευτεί τελείως με όλα αυτά τα (stable,global,κτλ). πήρα ένα mi 5s από banggood και φοράει αυτή την versionπου έχω επισυνάψει.
      Τι ακριβώς βήματα πρέπει να ακολουθήσω γιατί δεν μπορώ να βρω κάτι όλα διαφορετικά ειναι πρέπει να περάσω πρώτα official ROM μετά να ξεκλειδώσω το bootloader και μετά να περάσω Ελληνική rom? Ευχαριστώ πολύ
      Images
      • Screenshot_2017-03-26-16-56-22-129_com.android.settings.png

151,56 kB, 1.080×1.920, viewed 115 times
    • Ο/H Gr.liodakis έγραψε:

Τι ακριβώς βήματα πρέπει να ακολουθήσω γιατί δεν μπορώ να βρω κάτι όλα διαφορετικά ειναι πρέπει να περάσω πρώτα official ROM μετά να ξεκλειδώσω το bootloader και μετά να περάσω Ελληνική rom? Ευχαριστώ πολύ
      Ναι πρέπει να βάλεις πρώτα μία Official ROM για να μπορέσεις στην συνέχεια να ξεκλειδώσεις τον Bootloader της συσκευής σου.

Τα βήματα είναι ουσιαστικά τα ίδια με αυτά που περιγράφονται στον οδηγό για το Mi-5S => Ελληνικός οδηγός Unbrick Xiaomi Mi5s (Capricorn) με κλειδωμένο bootloader

Όταν ξεκλειδώσεις, μετά μπορείς να προχωρήσεις στα επόμενα βήματα που είναι το Flash του TWRP Recovery και το Flash της Ελληνικής ROM.

Έχεις κάνει ήδη αίτηση για Unlock του Bootloader ?

Εδώ θα βρεις σχεδόν ότι χρειάζεσαι => Γενικό ευρετήριο οδηγών για κάθε συσκευή

Και φυσικά ρωτάς για ότι δεν καταλαβαίνεις... :D
      Γίνε και εσύ εύκολα V.I.P μέλος !

ή επέλεξε να κάνεις μία δωρεά
      Δωρεά προς την κοινότητα (Donation)
    • Διαφήμιση
    • εχω κάνει ήδη αίτηση και μου έχουν επιτρέψει να το ξεκλειδώσω απλά δεν το κάνω επειδή δεν ξέρω και φοβάμαι μην κάνω κάποια βλακεία γι'αυτό ρωτάω πρωτα. Τα ίδια βήματα αλλά αντί για το Capricornθα βάλω το natrium? Επίσης ρώτησα εκτός forum κάποιον και μου είπε να προσέξω το αρχείο cust το οποιο θέλει τροποποίηση και να ρωτησω εδώ στο φόρουμ να μου πει κάποιος ο οποίος ξέρει καλύτερα. Και πάλι ευχαριστώ για την καθοδήγηση είμαι τελείως άσχετος. :/

=============== Μαρ 27th 2017, 8:19pm ===============

Ο/H MIUI_ART έγραψε:

Ο/H Gr.liodakis έγραψε:

Ναι πρέπει να βάλεις πρώτα μία Official ROM για να μπορέσεις στην συνέχεια να ξεκλειδώσεις τον Bootloader της συσκευής σου.
      Τα βήματα είναι ουσιαστικά τα ίδια με αυτά που περιγράφονται στον οδηγό για το Mi-5S => Ελληνικός οδηγός Unbrick Xiaomi Mi5s (Capricorn) με κλειδωμένο bootloader

Όταν ξεκλειδώσεις, μετά μπορείς να προχωρήσεις στα επόμενα βήματα που είναι το Flash του TWRP Recovery και το Flash της Ελληνικής ROM.

Έχεις κάνει ήδη αίτηση για Unlock του Bootloader ?

Εδώ θα βρεις σχεδόν ότι χρειάζεσαι => Γενικό ευρετήριο οδηγών για κάθε συσκευή

Και φυσικά ρωτάς για ότι δεν καταλαβαίνεις... :D

εχω κάνει ήδη αίτηση και μου έχουν επιτρέψει να το ξεκλειδώσω απλά δεν το κάνω επειδή δεν ξέρω και φοβάμαι μην κάνω κάποια βλακεία γι'αυτό ρωτάω πρωτα. Τα ίδια βήματα αλλά αντί για το Capricornθα βάλω το natrium? Επίσης ρώτησα εκτός forum κάποιον και μου είπε να προσέξω το αρχείο cust το οποιο θέλει τροποποίηση και να ρωτησω εδώ στο φόρουμ να μου πει κάποιος ο οποίος ξέρει καλύτερα. Και πάλι ευχαριστώ για την καθοδήγηση είμαι τελείως άσχετος.