@Gvvampire αν διαβάσεις τα σχόλια στο Google Play κάτω από το app κ τη βαθμολογία θα καταλάβεις... Οι άνθρωποι είναι γελοίοι!!!
Xiaomi R1D router
-
-
@Gvvampire: Βρήκα τη λύση: Συνδεσου με Laptop (192.168.31.1) και κάνε το Update που σου προτείνει. Μετά Logout.
Άνοιξε το app, συνδεσου με το λογαριασμό σου κ άλλαξε το Region σε Europe.
Έτοιμος!!! -
Η ζωή δεν μετριέται από τον αριθμό των αναπνοών που παίρνουμε, αλλά από τις στιγμές που μας κόβουν την ανάσα
-
-
Μηπως έχει κάπου επιλογή "Select Storage"?
-
Ο/H VAG-ZAG έγραψε:
Μηπως έχει κάπου επιλογή "Select Storage"?
-
Έχω το εξής πρόβλημα.
Εδω και 2 μέρες το συγκεκριμένο ρουτερ στη συχνότητα 2,4 Ghz έχει χαμηλή και ασταθή σύνδεση. Αντιθέτως στα 5Ghz είναι μια χαρά. Δεν έχω κάνει hard reset γιατί έχω πολλά επάνω από Mihome και θέλω να εξαντλήσω όλες τις επιλογές πριν τα περάσω από την αρχή. Παρακάτω τα screenshot -
Μήπως είναι μπουκωμενη η 2,4 μπάντα;
-
τι εννοεις;
-
Να έχει πολύ κίνηση λόγω γειτονικών δικτύων. Έχεις δει σε ποια συχνότητα εκπέμπει η γειτονιά;
-
Το είχα στο αυτόματο τόσο καιρό, δοκίμασα να αλλάξω κανάλι δείχνει stable.
Πάντως κάτι δεν πάει καλά στο ρουτερ στην εφαρμογη MI router δεν μπορεί να το κανει pair
Ευχαριστω -
Καλησπέρα εδώ και λίγο καιρό το mi wifi app δεν συνδέεται με το ρούτερ (R1d). Είχα την έκδοση 2.6.103 μου έλεγε select region Germany. Όταν έκανα unpair to router δεν το έβρισκε μετά για να κάνω pair. Μετά δοκίμασα πολλές rom με μια κινέζικη το βρήκε κ συνδέθηκε. Αλλά επειδή ήταν κινέζικη έβαλα και πάλι την 2.6.103 αλλά πάλι μου πετάει το ίδιο να αλλάξω σε Germany το app. Στο ρούτερ μέσω του broser δεν έχει επιλογή χώρας για να δω σε ποια χώρα είναι.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0