Ρίξε μία ματιά στο my gad η Qubestore.
ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΟΘΟΝΗΣ XIAOMI Redmi Note 3 PRO Special Edition EU
-
-
Εχω παρει την οθόνη. Εχει κανεις να προτείνει ενα μαγαζί να μου κάνει την αντικατασταση? Ειδα το βίντεο με τις οδηγίες και λεω να το παω σε μάστορα κατα προτιμηση βόρεια προάστια Αθηνα.
Τα καλύτερα μου ever κινητά ανά OS:
-
Φίλος που έχει το 4, αγόρασε την οθόνη από το Amazon και το πήγε στα Public.
Είχε συνεννοηθεί προηγουμένως με έναν τεχνικό να του την περάσει ιδιωτικά.
Του στοίχισε 25 ευρώ. -
Καλησπέρα τελικά υπάρχει κάποια λύση??? Έσπασα και εγώ την οθόνη και ψάχνω να βρω τι θα κάνω...
-
-
Φαντάζομαι είναι εκτός εγγύησης.
Αν μπορείς να την παραγγείλεις από το Amazon, ή αλλού, μπορείς να συνεννοηθείς με κάποιον από τα PUBLIC να στην αλλάξει, όπως έκανε ένας συνάδελφος πριν λίγους μήνες. -
-
Το Kate έχω αυτό με τα 152mm από Ελλάδα εισαγωγή infoquest. Εντός εγγύησης είναι αλλά δεν καλύπτει οθόνη που έσπασα μόνος μου. Υπάρχει κάποιο link να την αγοράσω και να τεριαζει σίγουρα??? Αυτό που μου στείλατε είναι στο χρυσό εγώ έχω το ασημί.... Είναι όλο μαζί ή μπορώ να βάλω το. Μαύρο πλαίσιο του δικού μου??
-
Δεν είναι εύκολο να βρεις οθόνη για το Kate, οπότε στην θέση σου θα έπαιρνα ακόμα και την χρυσή, αν το frame δεν είναι κολλημένο μπορείς να χρησιμοποιήσεις αυτό που έχεις ήδη
-
-
Ο/H Dimtos έγραψε:
Το Kate έχω αυτό με τα 152mm από Ελλάδα εισαγωγή infoquest. Εντός εγγύησης είναι αλλά δεν καλύπτει οθόνη που έσπασα μόνος μου. Υπάρχει κάποιο link να την αγοράσω και να τεριαζει σίγουρα??? Αυτό που μου στείλατε είναι στο χρυσό εγώ έχω το ασημί.... Είναι όλο μαζί ή μπορώ να βάλω το. Μαύρο πλαίσιο του δικού μου??
-
Μου είπαν 100€ στην infoquest. Τόσα αγοράζω ένα μεταχειρισμένο εντός εγγύησης χωρίς γρατζουνιά. Ψάχνω κάτι το πολύ στο 50αρι αλλιώς θεωρώ ότι δεν έχει αξία. Ευχαριστώ για τις σκέψεις και τις απαντήσεις σας.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες