Για στοκ αλλαζει το πραγμα...εγω πρωτος ειπα οτι το software ειναι για φαπες.Ο/H pavlidisc έγραψε:
Για stock καταστάσεις μιλάω Κώστα. Εμείς γουστάρουμε και ξέρουμε να χρησιμοποιούμε HDR+.
Κοινως κονσερβα-αλγοριθμοι.
Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΓια στοκ αλλαζει το πραγμα...εγω πρωτος ειπα οτι το software ειναι για φαπες.Ο/H pavlidisc έγραψε:
Για stock καταστάσεις μιλάω Κώστα. Εμείς γουστάρουμε και ξέρουμε να χρησιμοποιούμε HDR+.
Ο/H demakhs έγραψε:
άστο, μη σε κουράζω...το βρήκα...πολύ δύσχρηστο αυτό το flickr...δεν έχω καταφέρει ακόμα να...σβήσω φωτογραφία!!![]()
Για βάλε κάποια normal google camera χωρίς maxparam ή ρύθμιση στο super high και πες μου ποσο "χανει" η xiaomiΟ/H foxy4270 έγραψε:
Για στοκ αλλαζει το πραγμα...εγω πρωτος ειπα οτι το software ειναι για φαπες.Κοινως κονσερβα-αλγοριθμοι.
Η ποιο stable με τα λιγότερα force close και καθόλου lag κατά την διάρκεια μετάβασης στο gallery κατά τις δικές μου δοκιμές που βάζω πάντα την πιο τελευταία έκδοση για test είναιΟ/H demakhs έγραψε:
Αυτό με το force close?
μου το κανε σε πάρα πολλές εκδόσεις!!
@Thracia πως τις ξεprivateιάζουμε, μιας και το χεις πρόσφατο?![]()
άστο, μη σε κουράζω...το βρήκα...πολύ δύσχρηστο αυτό το flickr...δεν έχω καταφέρει ακόμα να...σβήσω φωτογραφία!!![]()
Θα γίνω ο πιο περίεργο ψαγμένος ... Εγώ κάτσε αυτές τις μέρες και καίγομαι σε άρθρα φωτογραφίας tutorial και διάφορα άλλαΟ/H pavlidisc έγραψε: