οχι δεν ειναι καλες...αυτες οι εκδοσεις ειναι για Oneplus 3/5Ο/H tsine έγραψε:
Έχεις δοκιμάσει την Arnovas 5.1.018 v1. 2 με τα recommended settings που λέει στο link με τις εκδόσεις?Ο/H foxy4270 έγραψε:
εχεις δικιο φιλε.Υπερβολικο contrast εχει ωσ αποτελεσμα το σκουρο καφε να φαινεται σχεδον μαυρο.Εδω περα η 3.2 θα τα εβγαζε ακριβως τα χρωματα...οποτε παλι δεν καταληγουμε ΠΟΥΘΕΝΑΟ/H tsine έγραψε:
Sent from my MI 5s using Tapatalk
Χειροκίνητες ρυθμίσεις και συγκριτικά καμερών
- Tips&Tricks
- Σε εξέλιξη
- Application
- RedMi Note 3 Pro
- MIUI
-
-
Ο/H foxy4270 έγραψε:
Ο/H tsine έγραψε:
Ο/H foxy4270 έγραψε:
Ο/H tsine έγραψε:
Sent from my MI 5s using Tapatalk
.. Εξάλλου ακόμα. Πειράματα κάνουμε δεν έχουμε καταλήξει σε κάτι που να είναι καλό σε όλα τα scenes
Sent from my MI 5s using Tapatalk -
την εχω δοκιμασει εδω και καιρο φιλε μου...λες να την αφηνα?
Εξαλου αυτη ειναι η δουλεια μου...δοκιμαστης καμερων ειμαι -
Παρακαλώ όχι παραθέσεις επί παραθέσεων.
Αν θέλετε να απαντήσετε σε κάποιο μέλος συγκεκριμένα αρκεί το @ και κολλητά το username του χρήστη και θα το δει, πχ. @fog -
-
-
Βρε συ κανένας μας δεν τραβάει με gcam την ημέρα. Άλλωστε του mi5s χωρίς υπερβολλή έχει από τις καλύτερες ημερήσιες και γενικά η xiaomi τα πάει καλά εκεί. Οι νυχτερινές είναι το θέμα.
-
-
Ο/H pavlidisc έγραψε:
Βρε συ...την ψυχή μας έβγαλες! Είπαμε : ΗΜΕΡΑΣ ΜΟΝΟ ΜΕ stock!!! :dash:
Η φαντασία είναι πιο σημαντική από την γνώση. Η γνώση είναι περιορισμένη. Η φαντασία περικυκλώνει τον κόσμο. -
Ο/H pavlidisc έγραψε:
Sent from my MI 5s using Tapatalk -
IMG_20180108_191623 by bill linuxilakis, on Flickr
3.2 long exposure στο γνωστό πλέον ναό μας.
Κάνει λίγη ώρα αλλά ευτυχώς τα χέρια μου είναι βράχος
=============== Ιαν 9th 2018, 3:07pm ===============
@tsine αυτό που λές δεν παίζει. Σιυ το λέμε όλοι ....και να πεις ότι δεν είχαμε ή έχουμε το mi5s........ Άρα κάτι άλλο παίζει. -
Βασίλη δεν νομίζω ότι αξίζει ο κόπος. Καλύτερα η κανονικές gcam. Εκτός έαν είναι ελαφρώς κουνημένες και με τρίποδο έβγαινε καλύτερα.
Αλλά αν επιμένεις για long, ρίξε πρώτα κανά στοπ την φωτεινότητα αλλιώς δείχνει κάπως ψεύτικο.
=============== Ιαν 9th 2018, 3:11pm ===============
@tsine αν για σένα ειναι τόσο θέμα, του arnova μπορούν να μπούν παράλληλα με την 6.0 maxparam. Οπότε νύχτα τράβα με την maxparam και μέρα με 5.1 του arnova και είσαι χαρούμενος μέρα νυχτα.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0