Το ξέρω αλλά ποτέ μην λες ποτέΟ/H pavlidisc έγραψε:
Δεν παίζει αυτό στο Mi5s.Ο/H tsine έγραψε:
Εκτός και αν έχω άλλη υλοποίηση Αισθητήρα (ΠΟΥ ΔΕΝ ΝΟΜΊΖΩ)
![]()
Sent from my MI 5s using Tapatalk
Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΤο ξέρω αλλά ποτέ μην λες ποτέΟ/H pavlidisc έγραψε:
Δεν παίζει αυτό στο Mi5s.Ο/H tsine έγραψε:
Εκτός και αν έχω άλλη υλοποίηση Αισθητήρα (ΠΟΥ ΔΕΝ ΝΟΜΊΖΩ)
![]()
Το κινητό αυτό με το οποίο θες να "τα στήσεις" δεν είναι ένα οποιαδήποτε Mi5s. Είναι το Mi5s του Κώστα. O άνθρωπος είναι καλλιτέχνης. Και ΝΟΚΙΑ 3210 να του δώσεις...θα σου βγάλει φωτογραφία καμπάνα...και άς μήν έχει κάν κάμερα επάνω!Ο/H tsine έγραψε:
το ένα κινητό τραβάει πολύ καλά.. Και το δικό. Μου που στην θεωρία είναι ακριβώς ίδιο τραβάει χάλια..
Ναι βάζω την τελευταία XTRV τώρα 8.1.4.0 και επανέρχομαιΟ/H linuxilakis έγραψε:
IMG_20180105_123141 | Panos Kirk | Flickr Αυτή είναι κακή?
Αυτήν που έβαλες εδώ με τον δρόμο είναι η κουνημένη ή δεν πρόλαβε να εστιάσει.
βΑΣΙΚΆ δεν έχει τόσο σκοτάδι στο γραφείο . Το αντίθετό θα έλεγα . Γιατί με τόσο φώς βγαίνει σκοτεινή δεν ξέρω ανεβάζω παρακάτω δύο εξωτερικέςΟ/H Antretng έγραψε:
Και θες να μου πεις οτι προτιμάς τα χρώματα της gcam? Κοίτα την κρεμ απόχρωση που εχει ο εσωτερικός χώρος και τη μωβ ο εξωτερικός με την gcam. Αν ναι τότε απλά διαφέρουν τα γούστα μας. Προτιμώ την στοκ που είναι απείρως πιο φυσική και ας έχει θόρυβο.
Όσον αφορά την πρηγούμενη που έβαλες κάθε άλλο παρά ημερήσια την λες. Είναι πολύ δύσκολη φωτογραφία και μάλιστα δυσκολότερη από νυχτερινη αφού το λίγο φως που υπάρχει αποκαλύπτει και τον παραμικρό θόρυβο.
Για δές και εξωτερικό χώρο AntretngΟ/H pavlidisc έγραψε:
@tsine
Την συγκεκριμένη θα τη τραβούσα με HDR+.
Η stock πίσω από τα παράθυρα έχει μπερδέψει τα μπούτια της.
Στο ντουλαπάκι κάτω δεξιά δεν φαίνεται "τίποτα" στο εσωτερικό.
Οι σφραγίδες δεξιά μία μάζα.
Είναι από τις περιπτώσεις που ΕΓΩ δεν θα χρησιμοποιούσα stock. Βασικά...είσαι σε εσωτερικό χώρο οπότε η scock (γιά μένα) τρώει χ και δεν μου δημιουργεί καθόλου τύψεις.
Τα χρώματα είναι αλλουνού παπά ευαγγέλιο.
Διαλέγεις και παίρνεις.