Βασίλη μικρές διαφορές. Νομίζω με hdr στη στοκ θα είχες παρόμοιο αποτέλεσμα.
Χειροκίνητες ρυθμίσεις και συγκριτικά καμερών
- Tips&Tricks
- Σε εξέλιξη
- Application
- RedMi Note 3 Pro
- MIUI
-
-
Γιατι εξακολουθεις κ βγάζεις (βάζεις) ημερήσιες με gcam??
Τι θα χε Αντρέα, παρόμοιο αποτέλεσμα??Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Ο/H Antretng έγραψε:
Βασίλη μικρές διαφορές. Νομίζω με hdr στη στοκ θα είχες παρόμοιο αποτέλεσμα.
Μήτσους τώρα την εβαλα ...ε έβγαλα ένα δείγμα έτσι να δούμε τι παίζει. Εσένα ποια σ αρέγει δεν με είπες..
Αααα και κάτι άλλο μήπως νομίζεις ότι έχω ακόμα το mi5s>??? Τώρα mix 2 Μήτσοοοοο -
Για τις ημερήσιες με την μαμά λέω κ εγω...
00 stock HDR by dhm fan, on Flickr
00 MGC v2c by dhm fan, on Flickr
02 STOCK_HDR by dhm fan, on Flickr
02 MGC v2c by dhm fan, on Flickr
Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Δείτε ένα σπαστικό bug της DEV. Δείτε λιγο το iso
Mi Note 3 auto. Έπρεπε να απενεργοποιήσω στις ρυθμισεις την αυτόματη ενίσχυση για να μην βάλει HHT.
DEV_no-hht by Andreas L., on Flickr
-
δεν ξέρω αν γράφω στο σωστό threat, αν κάνω λάθος παρακαλώ ας το αλλάξει κάποιος mod.
Έκανα root το Xiaomi Redmi Note 4G/LTE μου μόνο και μόνο για την Google Camera. Δεν μπόρεσα να περάσω την τελευταία έκδοση λόγω του ότι έχω android 4.4 και έτσι έβαλα μια παλαιότερη (Google Camera 2.7.010 (2617962-30) (arm) (Android 4.4+)) Νομίζω ότι βγάζει καλύτερες φωτογραφίες, αλλά εντόπισα ότι μερικές φορές όταν έχω το fdr ανοικτό η εφαρμογή κρασάρει και με πετάει έξω.
Υπάρχει κάποια λύση;
Ευχαριστώ -
Ο/H linuxilakis έγραψε:
model: nexus 6p ή pixel 2xl. Εγώ προτιμώ την πρώτη παρόλο που δεν δίνει τόση λεπτομέρεια αλλά δίνει λιγότερο θόρυβο
-
Ο/H Antretng έγραψε:
Ο/H linuxilakis έγραψε:
model: nexus 6p ή pixel 2xl. Εγώ προτιμώ την πρώτη παρόλο που δεν δίνει τόση λεπτομέρεια αλλά δίνει λιγότερο θόρυβο
-
gcam version 3.2
- + Color rendering is almost perfect.
- + Normal contrast, no details are lost in the shadows.
- + Works on 6 android (miui 8).
- -Algorithm though and gives more pleasant photos, but the photo quality is STRONGER, than in later versions, the shaking of the camera affects.
- -There are problems with focusing, it is not always ideal, and it is also more difficult than in later versions to take a macro shot or focus on a small detail.
- -More than later releases in the dark (including, but not only because of difficulties with focusing)
- + Supported portrait mode (on the front camera only on custom firmware supporting camera2api leve3 or full).
- + The algorithm works better with shaking and motion when shooting.
- + More settings for controlling the shooting (you can lock the exposure and focus, manually change the white balance).
- + Manual adjustment of HDR + parameters, which allows, for example, to put them on maximum for obtaining an ideal night image, but sacrificing the processing time.
- -The photo is too strong contrast, which leads to a deterioration of colors in the shadows (like corrected in the photo editor), which is the most important problem of this version.
- -This problem stems from the previous one: in the pictures, people's faces may not look too realistic.
=============== Ιαν 22nd 2018, 7:47pm ===============
Ο/H Antretng έγραψε:
Παρτε και άλλον ένα συγκριτικό σε πιο ελεγχόμενες συνθήκες
Την δευτερη δεν την σχολιαζω καν... - + Color rendering is almost perfect.
-
Οντως Κώστα. Αλλά sharpening βάζεις και εκ των υστέρων. Αν και μπορώ να το αυξήσω και στις ρυθμίσεις της κάμερας.
Φαίνεται να είναι προς την σωστή κατεύθυνση τα updates αλλά έχει τα 2 ενοχλητικά bugs που έγραψα. Περιμένουμε να το φτιάξουν και αυτό και θα είναι πλέον μια πολύ δυνατή κάμερα. -
-
Το ρώτησα σε άλλο νήμα και πήγε άκλαυτο.
Επαναλαμβάνω λοιπόν :
" Να ρωτήσω κάτι τώρα... μήπως το έχω παρεξηγήσει και δίνω λάθος πληροφορίες.
Το api2 στο Mi5s το έχουν ενεργοποιημένο και οι μαμά roms ή μήπως μόνο οι custom (eu, Ελληνικές);;;;;
Γιατί κάτι διάβασα τώρα (αλλού) και προβληματίστηκα..."
@foxy4270 Θα ΜΕ πεις ποια dev έβαλες και απογειώθηκε η κάμερα;;;;;;;;;;;Η Τεχνητή Νοημοσύνη έρχεται αλλά η Φυσική Βλακεία δεν φεύγει.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0