Χειροκίνητες ρυθμίσεις και συγκριτικά καμερών
- Tips&Tricks
- Σε εξέλιξη
- Application
- RedMi Note 3 Pro
- MIUI
-
-
-
Δε θυμάμαι καλά γιατί πάει καιρός που είχα gcam, νομίζω με αυτή ή δεν άνοιγε ή έπαιρνα μαύρη οθόνη, έπαιζε κανονικά με Nexus 6 Auto ή κάτι τέτοιο.
Thanks, ίσως βάλω ξανά αυτές τις μέρες -
Αν θέλεις να δω ποια έχω πάνω τώρα (το έχω δώσει στη σύζυγο), αλλά θα δω την έκδοση όπως αναφέρεται στις πληροφορίες της εφαρμογής.
Μάλιστα αν θυμάμαι καλά ο Ανδρέας είχε σχολιάσει ότι η κάμερα του RN3 έγινε αγνώριστη!!!
Ειρήνη αν θέλεις να δεις κάποια δείγματα από το kate σελίδα 84 ποστ #1001 και σελίδα 87 ποστ #87
=============== Ιαν 26th 2018, 7:42pm ===============
Απόσταση πάνω από 2 χλμ και με τον ήλιο πλαγιομετωπικά...με την ίδια Gcam
Μπορείτε να δείτε γραμμένο σ' ένα βράχο το ΟΧΙ; Είναι από το δημοψήφισμα του 2015
IMG_20180126_140304[1] by ssoklis, on Flickr
Ὦ ξεῖν᾿, ἀγγέλλειν πατράσι ὅτι τῇδε κοιμόμεθα τοῖς κείνων χρήμασι τρεφόμενοι.
-
Ο/H sso έγραψε:
Αν θέλεις να δω ποια έχω πάνω τώρα (το έχω δώσει στη σύζυγο), αλλά θα δω την έκδοση όπως αναφέρεται στις πληροφορίες της εφαρμογής.
Μάλιστα αν θυμάμαι καλά ο Ανδρέας είχε σχολιάσει ότι η κάμερα του RN3 έγινε αγνώριστη!!!
Ειρήνη αν θέλεις να δεις κάποια δείγματα από το kate σελίδα 84 ποστ #1001 και σελίδα 87 ποστ #87
=============== Ιαν 26th 2018, 7:42pm ===============
Απόσταση πάνω από 2 χλμ και με τον ήλιο πλαγιομετωπικά...με την ίδια Gcam
Μπορείτε να δείτε γραμμένο σ' ένα βράχο το ΟΧΙ; Είναι από το δημοψήφισμα του 2015
IMG_20180126_140304[1] by ssoklis, on Flickr
-
@sso Σωκράτη μην ξεβολέψεις τη σύζυγο, βρήκα μια και έβαλα και τουλάχιστον παίζει το hdr+. Ευχαριστώ.
Δεν ασχολήθηκα με ρυθμίσεις, ίσα να δω αν έχει διαφορά με και χωρίς. Έχει και η βασική -για τα 2 πρώτα κλικ- ήταν ο χρόνος λήψης στο ίδιο κάδρο.
Με hdr+ την έβγαλε (υποδιπλάσιο χρόνο από την απλή, που μου κουνήθηκε). -
-
@makisfz Ευχαριστώ Μάκη, θα τη βάλω και αυτή να παίξω λίγο.
Δεν βγάζω σχεδόν καθόλου φωτο με το κινητό και δεν τις έχω ψάξει. -
Ο/H makisfz έγραψε:
Ὦ ξεῖν᾿, ἀγγέλλειν πατράσι ὅτι τῇδε κοιμόμεθα τοῖς κείνων χρήμασι τρεφόμενοι.
-
-
Μάκη δεν ανοίγει το λινκ
"Ο σύνδεσμος που προσπαθείτε να δείτε δεν είναι πλέον διαθέσιμος ή είναι λάθος."Ὦ ξεῖν᾿, ἀγγέλλειν πατράσι ὅτι τῇδε κοιμόμεθα τοῖς κείνων χρήμασι τρεφόμενοι.
-
Την ανέβασα από tapatalk γιατί από το browser του κινητού έχει πρόβλημα δεν βγάζει επιλογή εικονες
Redmi Note 3 pro
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0