Χρηστο ο φίλος αν κατάλαβα καλά δεν μιλάει για βίντεο.
Χειροκίνητες ρυθμίσεις και συγκριτικά καμερών
- Tips&Tricks
- Σε εξέλιξη
- Application
- RedMi Note 3 Pro
- MIUI
-
-
Ο/H Antretng έγραψε:
Χρηστο ο φίλος αν κατάλαβα καλά δεν μιλάει για βίντεο.
from my Mi5s
=============== Φεβ 4th 2018, 6:35pm ===============
@spideman3
Κλάσεις ανώτερες από τα εκτρώματα που δίνει η stock.Η Τεχνητή Νοημοσύνη έρχεται αλλά η Φυσική Βλακεία δεν φεύγει. -
Θέλω να ρωτήσω το εξής:
- πόσο απαραίτητο ήταν να είναι ενεργοποιημένο το HDR+ στις συννεφιασμένες στο μοναστήρι;
- θέλετε να ψάξω για ζωνοπερατά φίλτρα και να κάνω καμιά περίληψη όποτε μπορέσω;
Η φαντασία είναι πιο σημαντική από την γνώση. Η γνώση είναι περιορισμένη. Η φαντασία περικυκλώνει τον κόσμο. - πόσο απαραίτητο ήταν να είναι ενεργοποιημένο το HDR+ στις συννεφιασμένες στο μοναστήρι;
-
@ANDREAS54
- Από πολύ έως καθόλου. Γούστα είναι αυτά. Εάν έχεις συσκευή με καλό Dynamic Range, δεν βάζεις HDR+ γιατί θα στην κάνει πιο ψεύτικη. Εάν δεν έχεις μεγάλο DR τότε κάτι θα χάσεις (κυρίως από ουρανό).
- Εννοείται! Εγώ θα ήθελα πολύ να πάθω τι κάνει αυτό το ρημάδι τελικά. Έχει να κάνει με την συχνότητα λειτουργίας των συσκευών - φώτων (50-60hz) ή φαντάζομαι πράγματα που δεν υπάρχουν; Στο Mi5s δεν το βλέπω πολύ το τρεμόπαιγμα (ίσως και καθόλου). Μέχρι τώρα την ρύθμιση την είχα στο 50hz. Τώρα το έβαλα στο αυτόματο να δω εάν θα αλλάξει κάτι. Στο G4 που δεν υπάρχει ρύθμιση το φαινόμενο είναι έντονο (για 2-3 sec και μετά στρώνει). To χειρότερο είναι ότι μεταφέρεται και στην αναπαραγωγή (όταν μιλάμε για video).Η Τεχνητή Νοημοσύνη έρχεται αλλά η Φυσική Βλακεία δεν φεύγει. -
Εγω νομίζω ότι έχει να κάνει με την οθόνη που θα αναπαραγεις το βίντεο (πχ Ευρώπη προτιμάς 50hz ενώ Αμερική 60hz)
Αν και τώρα που το σκέφτομαι αυτό θα πρέπε να αλλάζει τα καρέ από 25 σε 30.
(Σκέφτομαι φωναχτά) -
Gcam v2c with snapseed!!!
IMG_20180204_185450-01 by Panos Kirk, on Flickr
Gcam v2c without snapseed
IMG_20180204_185450 by Panos Kirk, on Flickr
Sent from my MI 5s using Tapatalk -
-
Απ'ότι φαίνεται έχει όντως να κάνει με λάμπες φθορισμού, led, οθόνες υπολογιστών κλπ...
What is anti banding in cameras and how is 50hz different from 60hz?
Φαίνεται ότι έχει να κάνει με το κατά πόσο η έκθεση (exposure) είναι πιο κάτω ή πάνω από την συχνότητα τρεμοπαίγματος (flickr). Αυτός είναι και ό λόγος που δεν το βλέπουμε σε εξωτερικό χώρο. Γιατί η έκθεση είναι πολύ μικρή και πιό γρήγορη από το τρεμόπαιγμα.Η Τεχνητή Νοημοσύνη έρχεται αλλά η Φυσική Βλακεία δεν φεύγει. -
Ο/H lorenzo81 έγραψε:
Ὦ ξεῖν᾿, ἀγγέλλειν πατράσι ὅτι τῇδε κοιμόμεθα τοῖς κείνων χρήμασι τρεφόμενοι.
-
Ο/H sso έγραψε:
Ο/H lorenzo81 έγραψε:
Sent from my MI 5s using Tapatalk -
Ο/H pavlidisc έγραψε:
Απ'ότι φαίνεται έχει όντως να κάνει με λάμπες φθορισμού, led, οθόνες υπολογιστών κλπ...
What is anti banding in cameras and how is 50hz different from 60hz?
Φαίνεται ότι έχει να κάνει με το κατά πόσο η έκθεση (exposure) είναι πιο κάτω ή πάνω από την συχνότητα τρεμοπαίγματος (flickr). Αυτός είναι και ό λόγος που δεν το βλέπουμε σε εξωτερικό χώρο. Γιατί η έκθεση είναι πολύ μικρή και πιό γρήγορη από το τρεμόπαιγμα.
Το οποίο προφανώς αναφέρεται και στο video αφού στην φωτογραφία δεν εχουμε συχνότητα αλλά shutter speed. Δεν νομίζω αυτή η ρύθμιση να επηρεάζει την φωτογραφια όπως επίσης δεν εξηγεί το προσωρινό τρεμόπαιγμα που είχες όταν αλλαζες δωμάτιο.
Ο/H tsine έγραψε:
Παιδιά η μικρές διαφορές είναι στο White Balance και στο brightness.. Και ελάχιστα στο contrast
Sent from my MI 5s using Tapatalk
Πιστεύω πως δεν εχει νόημα να ανεβάζουμε επεξεργασμένες φωτογραφίες δεδομένου ότι θέλουμε απλά να δουμε το αποτέλεσμα της κάμερας. -
Life is short, so never forget to smile. After all, you're only as happy as you let yourself be
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0