Χειροκίνητες ρυθμίσεις και συγκριτικά καμερών
- Tips&Tricks
- Σε εξέλιξη
- Application
- RedMi Note 3 Pro
- MIUI
-
-
-
-
(ο μάγκας δεν υπάρχει πια, τον πάτησε το τρένο!!!
)
στου φίλου, το mi note 3, θέλει άνοιγμα και κούνημα τον αισθητήρα για να κουμπώσει καλά.
το ίδιο είχα πάθει μετά την αλλαγή οθόνης στο prixel με την κάμερα και έχασα 5,5 χρόνια απ' τη ζωή μου, μετά τα 5 που χασα με το σπάσιμο της οθόνης!
αλλιώς είναι ελαττωματικό, πίσω από κει που ήρθε και επισκευή ή αλλαγή εντός εγγύησης.Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
-
Δεν έχει σημασία!
Τράβηξες βίντεο το άνοιγμα του πακέτου?
Από που το πήρες είπαμε?
Βρε μπας και είναι τόσο χάλι το.....χαλί??Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
-
ή κούνημα τον αισθητήρα ή χάλι το χαλί ή ελαττωματικό, δεν υπάρχει άλλη περίπτωση!
prixel (stoxk & gcam): Up80tKyvxvHOuRwI2
(αυτή μέσα στο σπίτι, είναι με τραγικές συνθήκες και είναι πολλάκις καλύτερη απ τη δική σου, που τραβήχτηκε σε ιδανικές συνθήκες!)Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Δεν έχω τραβήξει βίντεο. Αλλά θα πατήσω στο ότι έχει πρόβλημα, και όχι στο ότι ήταν ανοιγμένο.
Ήδη έστειλα μήνυμα στο support. Το έχω πάρει από geekbuying ισπανίας, και έχω πληρώσει για local service, δηλαδή ισπανία και όχι κίνα.
=============== Φεβ 13th 2018, 6:57pm ===============
Ο/H demakhs έγραψε:
ή χάλι το χαλί
=============== Φεβ 13th 2018, 7:40pm ===============
Αν βάλω developer build χάνω εγγύηση; Για να δοκιμάσω και αυτό πριν το στείλετε. Γιατί από το βλέπω έχουν Χριστούγεννα και θα είναι κλειστά μέχρι 21 Φεβρουαρίου -
Όχι φυσικά από official stable με αναβάθμιση 3 με 3 μήνες θα πας στην official global developer που κάθε Παρασκευή θα έχεις αναβάθμιση απλά μετέφερε ότι χρειάζεσαι από αρχεία στον υπολογιστή και τις επαφές συγχρονισμό με κάποιον λογαριασμό.
-
Ο/H spideman3 έγραψε:
Όντως προχθές που χάζευα σε δίπλα site έπαθα ζημιά με το παραπάνω κινητό, ποιο Mi5S και τα καημενούλια τα iphonia.
950 και G5 θα μείνουν άπιαστα όνειρα.
from my Mi5sΗ Τεχνητή Νοημοσύνη έρχεται αλλά η Φυσική Βλακεία δεν φεύγει. -
Ο/H pavlidisc έγραψε:
Ο/H spideman3 έγραψε:
Όντως προχθές που χάζευα σε δίπλα site έπαθα ζημιά με το παραπάνω κινητό, ποιο Mi5S και τα καημενούλια τα iphonia.
950 και G5 θα μείνουν άπιαστα όνειρα.
from my Mi5s
Sent from my Mi MIX 2 using Tapatalk
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0