Χειροκίνητες ρυθμίσεις και συγκριτικά καμερών
- Tips&Tricks
- Σε εξέλιξη
- Application
- RedMi Note 3 Pro
- MIUI
-
-
Ο/H tsine έγραψε:
Ρε παιδιά όντος με το hht το post processing κανει δουλειά αλλά γίνεται η φωτό Bob Rossπραγματικα
Sent from my Mi MIX 2 using Tapatalk
-
Ο/H Antretng έγραψε:
Ο/H tsine έγραψε:
Ρε παιδιά όντος με το hht το post processing κανει δουλειά αλλά γίνεται η φωτό Bob Rossπραγματικα
Sent from my Mi MIX 2 using Tapatalk
Sent from my Mi MIX 2 using Tapatalk -
Ο/H tsine έγραψε:
Μα δεν μπορεις να κάνεις παντού long exposure. Σκέψου σενάριο. Είσαι με την παρέα σου στο μπαρ και λετε ας βγάλουμε μια φωτό.
Θα βγάλεις τρίποδα σε μπαράκι και θα πεις στη παρέα σου ακίνητοι 1 δευτερόλεπτο;
Το long exposure τη νύχτα ειναι πάντα προτιμότερο από υψηλότερες ταχύτητες. Αλλά υπάρχουν συνθηκες που δεν μπορείς να κάνεις long exposure (άλλωστε δεν βολεύει πάντα... μπορει να βιάζεσαι)
Για αυτές τις περιπτώσεις συζητάμε για το ποτε αξίζει το να βάζεις hht και πότε όχι. Δηλαδή μιλάμε για hht vs no hht. Από εκει και πέρα μπορεί άλλος να παίζει ακόμα και με φλας.
Εγώ προσωπικά όπως έγραψα, από iso 2000 και πάνω στο mi note 3 δεν εχεις κανένα λόγο να μην βάλεις hht. Πειραματιστείτε ο καθένας με τη συσκευή του και βλέπετε. Άλλοι μπορει να το προτιμάτε και χαμηλότερα. -
@Antretng τράβηξα σήμερα κάτι φώτο με λιακάδα στην παιδική χαρά που πήγα με τον μικρό και μου έκανε oil effect. Κλειστό hht, auto (έβαζε iso 100). Απλά έχω ανεβάσει το saturation λίγο.
Υπάρχει περίπτωση στην 8.2.1 να ενεργοποιείτε πάντα; Σαν bug;
Ειδικά στο μπουφάν που είναι αριστερά στην άκρη το βλέπεις πολύ έντονο
21Gt5TE
Τράβηξα και με gcam και ήταν οκ. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί το κάνει αυτό. Εσένα με την 8.2.1 το κάνει μέρα ή δεν έχει καθόλου; -
Χωρις να χω δει ακομα την φωτογραφία σου στο pc, αν κατάλαβα καλά το τι λες, ναι το έχω παρατηρήσει και γω όταν έχει έντονες αντιθέσεις. Νομιζω ανοίγει τις σκιές και το θόρυβο που φέρνει το ανοιγμα τον αφαιρεί κάπως επιθετικά. Βέβαια είμαστε και σε dev... Δεν είναι τελειοποιημένη η κάμερα. Μπορεί δηλαδή να είναι και κατι άλλο.
Αν θες δοκιμασε εναλλακτικά και snap camera με τις οδηγίες που έχω στην υπογραφή με απενεργοποιημένο το llm και το noise reduction. Μπορεί να σου αρέσει καλύτερα το αποτέλεσμα μιας και έχει ίδια χρώματα με στοκ. (Αν πάλι σου αρέσουν τα χρώματα της gcam μεινε απλά σε αυτήν)
=============== Φεβ 18th 2018, 2:35pm ===============
Βασικά βασανίζεσαι που έφυγες από μια κορυφαία κάμερα. Χαζεύω σε ένα άλλο thread φωτογραφίες του 950xl και ειδικά στις ημερήσιες δεν εχω δει αλλο κινητό να το φτάνει. (Ούτε καν φετινή ναυαρχίδα)
Την έβαλα pc. Στραβώθηκα με τα χρώματα. Τα θες όντως τοσο έντονα;
Κοιτα στο μπουφαν το γκρι περισσότερο artifacts βλέπω. Τώρα αν το κανε και περισσότερο smooth αυτό το ξέρεις μόνο εσύ που το είδες πως ηταν -
-
Ο/H linuxilakis έγραψε:
Εμείς εδώ παίζουμε από medium saturation και πολλές φορές low. Τώρα contrast medium η high. Βασικά στο mix που έχει ίδιο αισθητήρα τα προτιμώ όλα medium
Sent from my MIX 2 using Tapatalk
Sent from my Mi MIX 2 using Tapatalk -
Εντάξει ειναι και θέμα προτιμήσεων. Εγώ απλά ρώτησα αν τα θέλει όντως τόσο έντονα.
Προσωπικά τα χω όλα medium με μια σκάλα πάνω το contrast (βεβαια έτσι κάνω πιο σκοτεινές τις σκιές). -
-
Ο/H tsine έγραψε:
Γράφε όνομα συσκευής να ειναι αναζητήσιμη η φωτογραφία
Επιπλέον αν κανεις επεξεργασία καλό θα ηταν να το γράφεις. Αυτή εδώ από οτι καταλάβαινω ειναι επεξεργασμένη, σωστά;
Αν και ισως είναι καλύτερο οι επεξεργασμένες να ανεβαίνουν στο αλλο thread "δειξτε τη καλύτερη φωτογραφία σας".
Γιατί μετά αυτό που θα βλέπουμε δεν θα ειναι η ποιότητα της κάμερας αλλά η ποιότητα της επεξεργασίας -
Stock by bill linuxilakis, on Flickr
Mix2 stock high contrast
Sent from my MIX 2 using Tapatalk
Δεν την έχω δει σε pc
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0