Χειροκίνητες ρυθμίσεις και συγκριτικά καμερών
- Tips&Tricks
- Σε εξέλιξη
- Application
- RedMi Note 3 Pro
- MIUI
-
-
Σε κάποιους βέβαια του αρέσει περισσότερο η 5.1 αφού η 3.2 μπορεί να έχει περισσότερο θόρυβο ακόμα και απο stock. Κερδίζει σε λεπτομέρια όμως και αυτό μετράει για μένα.
Εγώ είμαι σίγουρος οτι θα γίνει μπέρδεμα με εκδόσεις με ρυθμίσεις (θα πειράξει κάτι και μετά δεν θα μπουτάρει η κάμερα). Προτείνω να ξανασκεφτείτε τις απλές εκδόσεις. Κατα τα άλλα πόσταρα αυτά που ξέρω για τη συσκευή μου... πράττετε όπως νομίζετε
=============== Μαρ 5th 2018, 12:17pm ===============
Στο Mi note 2 θυμάμαι η μοναδική έκδοση που δουλεύει ειναι η πρώτη έκδοση 3.2 που βγήκε. Όμως το αποτέλεσμα ειναι χειρότερο από stock. (δεν έχει ρυθμίσεις)
=============== Μαρ 5th 2018, 12:18pm ===============
Στο redmi note 4x η τελευταία έκδοση του urikill φαίνεται η καλύτερη.
Βάλτε model Pixel μιας και έχει μπόλικο θόρυβο.
Αν και τώρα που το σκέφτομαι στο rn4x αυτή εδώ η έκδοση θυμάμαι είχε τα λιγότερα hot pixels: GCam_4.4.012.156195200-41155109_7.0_N5_Min
Αν δεν το βρίσκετε μπορώ να το κάνω upload. (δεν έχει ρυθμίσεις)
Αν όμως έχει αισθητήρα omnivision τότε μόνο με του urikill μπορεί να παίξει και με ενεργοποίηση του black correction. -
Ο/H fog έγραψε:
Θα μπορούσαν να βοηθήσουν -σε ένα νήμα μόνο με τέτοια μηνύματα- χρήστες να ψαχτούν πιο εύκολα, ανάλογα το μοντέλο του κινητού τους με διάφορες εκδόσεις, χωρίς να χρειάζεται να ψάχνουν εκατοντάδες μηνύματα. Εαν μαζευτούν αρκετά τέτοια εδώ, θα τα μεταφέρουμε ή αντιγράψουμε και θα το φτιάξουμε.
Η Τεχνητή Νοημοσύνη έρχεται αλλά η Φυσική Βλακεία δεν φεύγει. -
Ο/H pavlidisc έγραψε:
Ο/H fog έγραψε:
Θα μπορούσαν να βοηθήσουν -σε ένα νήμα μόνο με τέτοια μηνύματα- χρήστες να ψαχτούν πιο εύκολα, ανάλογα το μοντέλο του κινητού τους με διάφορες εκδόσεις, χωρίς να χρειάζεται να ψάχνουν εκατοντάδες μηνύματα. Εαν μαζευτούν αρκετά τέτοια εδώ, θα τα μεταφέρουμε ή αντιγράψουμε και θα το φτιάξουμε.
Εγώ πάντως έγραψα ότι έχω δοκιμάσει και πράττετε ανάλογα. Σκέψου ότι ούτε στο myphone που εχω ανεβάσει τον οδηγό δεν έχουμε προχωρήσει σε κάτι τέτοιο.
Απλά σε καθε thread συσκευής οι users γράφουν καποιες εκδόσεις και άντε στο πρώτο μήνυμα του thread να μπει link. -
Για το mix 2 με κάλυψε ο προλαλήσαντας Ανδρέας μιας και μέσα είναι η συσκευή μου.
Να πώ όμως πως στην τελευταία dev με όποιο source και να έχει το hdr + mod δεν δουλεύει.
Νομίζω απο 8,2,8 και κάτω όλα καλά.
Για μένα είναι πολύ ωφέλιμο αυτό που πάτε να κάνατε απλά το κακό είναι στην συντήρηση. Διότι αλλάζουν όπως οι πετρες σε ένα ποταμό. Θα γίνετε πολύ εύκολα outdated.
Αλλά μπορούμε να παίξουμε με τα στανταρακια. Όπως η 3.2 στο mi5s για νυχτερινές και μόνο τοπία . Αυτή είναι δοκιμασμένη.
Ή στο mix 2 αυτή που έβαλε ο Άνδρέας.
=============== Μαρ 5th 2018, 12:31pm ===============
και φυσικά το ιερό Link του Ιταλού που τα μαζεύει όλα και για όλους
Google Camera Port with HDR+, 60fps video and slow motion -
Να αντιπροτεινω κάτι; Γιατι να φτιάξετε εννιαιο thread και να μην υπάρχει ενα ξεχωριστό για κάθε συσκευή και εκεί να συζητάνε οι χρήστες όπου στο πρώτο μηνυμα θα μπαίνει link η πιο αποδεκτή έκδοση;
Πιο σωστό μου φαίνεται. Είτε θα μένει μόνο με το πρώτο μήνυμα είτε θα ανανεώνεται από τις εμπειρίες των χρηστών.
Εγώ πάντως θα βαζα απλά κάποια απο τις 3-4 χωρίς ρυθμίσεις εκδόσεις. -
Ο/H pavlidisc έγραψε:
Αυτό που βρίσκω "καλύτερο" είναι να ανοίξουμε ένα καινούριο μέρος που να μιλάει μόνο για gcam - εκδόσεις - συσκευές. Και εκεί μέσα ας βγάλει ο καθένας ενδιαφερόμενος τα μάτια του. Γιατί μιλάμε για κανονικό sex...όχι αστεία...κάθε μέρα έχει 5 εκδόσεις gcam!!!!
Ο/H Antretng έγραψε:
Όσες έχουν official nougat δουλεύει σίγουρα. Το μόνο ερωτηματικό που υπάρχει ειναι για τις συσκευές που ειναι σε nougat με aosp.
Πιο πολύ αυτές τις συσκεύες πρέπει να ψάξετε.
Απλά εξηγώ γιατί ειναι λάθος το σκεπτικό. Ειναι 3-4 εκδόσεις χωρίς ρυθμίσεις. Κάποια από αυτές τις 3-4 θα βάλετε. Μέχρι στιγμής του ivansich ειναι η πιο σταθερή.
Ο/H geoanto555 έγραψε:
Το σκέφτηκα απλά///Να ασχοληθεί κάποιος με την δημιουργία του νήματος το οποίο θα ειναι κλειδωμένο.
Θα έχει ένα μήνυμα και θα τροποποιείται συνεχώς με εκδόσεις που δοκιμάστηκαν, προτείνονται ή χρησιμοποιούνται.
Μπορει πχ κάποιο μοντέλο να εχει 3-4 εφαρμογες που ειναι καλές(κατά την γνώμη του χρήστη) σε κάτι διαφορετικό.
Κάτι τέτοιο έχω στο μυαλό μου καθαρά για ευκολία του χρήστη Μητσακλα..
Ο/H fog έγραψε:
Ο/H Antretng έγραψε:
Ο/H pavlidisc έγραψε:
Ο/H fog έγραψε:
Ο/H linuxilakis έγραψε:
και φυσικά το ιερό Link του Ιταλού που τα μαζεύει όλα και για όλους
Google Camera Port with HDR+, 60fps video and slow motion
Ο/H Antretng έγραψε:
Να αντιπροτεινω κάτι; Γιατι να φτιάξετε εννιαιο thread και να μην υπάρχει ενα ξεχωριστό για κάθε συσκευή και εκεί να συζητάνε οι χρήστες όπου στο πρώτο μηνυμα θα μπαίνει link η πιο αποδεκτή έκδοση;
Πιο σωστό μου φαίνεται. Είτε θα μένει μόνο με το πρώτο μήνυμα είτε θα ανανεώνεται από τις εμπειρίες των χρηστών.
Εγώ πάντως θα βαζα απλά κάποια απο τις 3-4 χωρίς ρυθμίσεις εκδόσεις.
Η φαντασία είναι πιο σημαντική από την γνώση. Η γνώση είναι περιορισμένη. Η φαντασία περικυκλώνει τον κόσμο. -
Ο/H geoanto555 έγραψε:
Κάτι τέτοιο έχω στο μυαλό μου καθαρά για ευκολία του χρήστη Μητσακλα..
Ο/H fog έγραψε:
Βρίσκω την ιδέα του Γιώργου εξαιρετική και θα βοηθήσει πολύ κόσμο πιστεύω.
Ο/H ANDREAS54 έγραψε:
Για τον χρήστη Μήτσακλα γίνονται όλα.
Επίσης, όλα ξεκινάνε και καταλήγουν στα σΚοΥλΗκΙα!!
(Καταλληλότατη η εν λόγω εικόνα, για εικόνα του θέματος που θ' ανοίξει)
Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Χαχαχαχα
Τεσπα. Δοκιμασα την 2.4B. Εχει πλέον επιλογή για 1/4 του χρόνου εκθεσης που έβαζε. Νομίζω ότι είναι ιδανικό για μακρά έκθεση χωρις τρίποδο, δηλαδή με απλά στήριξη των χεριών κάπου (πχ καγκελακι).
Λογικά η επόμενη έκδοση θα τα βάλει στο μπροστινό interface. Αν το κάνει αυτό θα είναι πολύ must. -
Μοντέλο κινητού: Mi5 3/64
Apk της hdr+ : Arnova's v6: GoogleCamera-Pixel2Mod-Arnova8G2-V6
Επιλογή μοντέλου που δουλεύει: NEXUS AUTO 6
Έκδοση rom:8.3.1 nougat.
Με τις παρακάτω ρυθμίσεις (τις πρότεινε ο tasosko) όπως είπε και ο Ανδρέας ανέβηκε κατηγορία.
-
Γιωργο βάλε improved sharpness. Νομιζω στα "παστελιαζει" πολύ.
-
Ο/H spideman3 έγραψε:
Μοντέλο κινητού: Mi5 3/64
Apk της hdr+ : Arnova's v6: GoogleCamera-Pixel2Mod-Arnova8G2-V6
Επιλογή μοντέλου που δουλεύει: NEXUS AUTO 6
Έκδοση rom:8.3.1 nougat.
Με τις παρακάτω ρυθμίσεις (τις πρότεινε ο tasosko) όπως είπε και ο Ανδρέας ανέβηκε κατηγορία.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0