Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
Χειροκίνητες ρυθμίσεις και συγκριτικά καμερών
- Tips&Tricks
- Σε εξέλιξη
- Application
- RedMi Note 3 Pro
- MIUI
-
-
-
Άκυρο την βρήκα
-
-
-
αναμεταδίδω:
Ο/H lorenzo81 έγραψε:
App cloner από το playstore. Το κατεβάζεις και κάνεις Dolly την έκδοση κάμερας που θέλεις να κρατήσεις, κάνοντας την εγκατάσταση με άλλο όνομα. Μόλις δεις ότι έχεις 2 gcam, διαγράφεις την original (θύρα 21) gcam και κάνεις εγκατάσταση την καινούργια έκδοση που θέλεις να δοκιμάσεις. Οπότε κάνεις τα τεστ και κρατάς αυτές τις εκδόσεις που σου αρέσουν!
MGC 5.1.0.18_3.0:
03 MGC 5.1.0.18_3.0 (χεράτη) by dhm fan, on Flickr
MGC 3.2.0.45_3.1:
03 MGC 3.2.045_3.1 (χεράτη) by dhm fan, on Flickr
MGC 5.1.0.18_3.0:
02 MGC 5.1.0.18_3.0 by dhm fan, on Flickr
MGC 3.2.0.45_3.1:
02 MGC 3.2.045_3.1 by dhm fan, on Flickr
Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Ο/H lorenzo81 έγραψε:
App cloner από το playstore. Το κατεβάζεις και κάνεις Dolly την έκδοση κάμερας που θέλεις να κρατήσεις, κάνοντας την εγκατάσταση με άλλο όνομα. Μόλις δεις ότι έχεις 2 gcam, διαγράφεις την original (θύρα 21) gcam και κάνεις εγκατάσταση την καινούργια έκδοση που θέλεις να δοκιμάσεις. Οπότε κάνεις τα τεστ και κρατάς αυτές τις εκδόσεις που σου αρέσουν!
Στάλθηκε από το MI 5s μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ὦ ξεῖν᾿, ἀγγέλλειν πατράσι ὅτι τῇδε κοιμόμεθα τοῖς κείνων χρήμασι τρεφόμενοι.
-
τις διπλές εφαρμογές της συσκευής δε μου χες προτείνει?
το ίδιο με τον @lorenzo81 εννοούσες?
άκυρο, εγώ κατάλαβα τις διπλές εφαρμογές της συσκευής.
όταν πήγα να απεγκαταστήσω την εφαρμογή, μου βγαλε μήνυμα ότι θα απεγκαταστήσει και τον κλώνο της...Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Ο/H sso έγραψε:
Ο/H lorenzo81 έγραψε:
Στάλθηκε από το MI 5s μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ειχα βάλει και γω κάτι πριν καμία βδομαδα. Νομίζω ανά 2-3 σελίδες ένα παρόμοιο post ανεβαίνει. :p -
Demakhs για πιο λόγο να ακουμπήσεις κάτω το κινητό όταν έχεις τόσο ψηλό shutter?
-
Ελληνικά, σε παρακαλώ...τα αλαμπουρνέζικα δεν τα χω μάθει ακόμα, τα χω όμως στο πρόγραμμα!!!!!!!!Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
H "ώρα" που έκανε να τραβηχτεί η φωτογραφία ήταν πολύ λίγη. Στις 2 πρώτες 1/10 περίπου του δευτερολέπτου και στις 2 τελευταίες 1/20, δηλαδή η εικόνα τραβήχτηκε γρήγορα και δεν υπήρχε μεγαλος κίνδυνος να κουνηθούν.
Και ΑΝ χρειαζόταν να προσέξεις κάποιες, θα ήταν οι 2 πρώτες που ήθελαν "περισσότερο" χρόνο να τραβηχτούν
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0