Χειροκίνητες ρυθμίσεις και συγκριτικά καμερών
- Tips&Tricks
- Σε εξέλιξη
- Application
- RedMi Note 3 Pro
- MIUI
-
-
Α, ευτυχώς με προλάβατε ..αν είναι έτσι, τότε θα υποκύψω στο μήνυμα του κοτσοβολο!!
Samsung Galaxy S9 | S9+Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Τα "περιβάλλοντα" συνήθως προσφέρουν μια σειρά από εργαλεία για να κάνεις τη δουλειά σου. Είναι αυτονόητο ότι αυτοί που φτιάχνουν συγκεκριμένα εργαλεία, θα κάνουν το παραπάνω βήμα, προσφέροντας λύση σε αυτούς που έχουν περισσότερες απαιτήσεις. Με τον καιρό και όσο ωριμάζουν τα λειτουργικά, προσθέτουν νέες δυνατότητες, αλλά δε νομίζω ότι θα φτιαχτεί ποτέ κάποιο περιβάλλον που θα προσφέρει τα πάντα και δεν θα υπάρχει ανάγκη για τον απαιτητικό -σε κάποιο τομέα- χρήστη, να έχει και κάποιο άλλο πρόγραμμα.
Δε συμβαίνει στα κινητά, συμβαίνει σε όλο τον κόσμο του software και πολλές φορές δεν είναι η "ανικανότητα" μιας εταιρίας (που μπορεί και νάναι), αλλά η διάθεση να απευθυνθεί στο μέσο χρήστη, λόγω ευκολίας, με ένα απλό, βασικό εργαλείο.
πχ Στα windows υπάρχει ένας editor (notepad) ή το paint για να κάνει ο χρήστης ένα resize σε μια φωτό, στο ubuntu το gedit κλπ. Εξυπηρετούν τις βασικές ανάγκες ενός χρήστη να γράψει κάτι, αλλά αν θέλει έξτρα δυνατότητες, δε θα χρησιμοποιήσει αυτά (θα βάλει το notepad++ ή το photoshop ή το geany στο linux και το gimp)
Είναι λοιπόν ξεκάθαρο ότι κάποιοι που φτιάχνουν μόνο φωτογραφικές εφαρμογές, θα έχουν πολλές περισσότερες δυνατότητες στα εργαλεία/ρυθμίσεις τους, για την ίδια δουλειά.
Αν ένα λειτουργικό/rom διαλέγει 5-10 μεμονωμένα προγράμματα και τα βάζει default, έχει περιθώριο να το πάει λίγο πιο πέρα, με κάτι ποιό εξεζητημένο (στη φωτογραφική, στο dialer, στον editor ή στο πρόγραμμα επεξεργασίας εικόνας). Αν προσφέρει "περιβάλλον", που σημαίνει αναπτύσονται ειδικά γι αυτό όλα τα βασικά εργαλεία για να δουλεύει, η ανάπτυξη δεν είναι ραγδαία σε όλα, ούτε εύκολη. -
Τέτοια συγκριτικά ειναι απλά άκυρα. Αν ήθελαν να το συγκρινουν με κάποιο κινητό θα πρεπε να ήταν κανένα honor 7x/mate 10 lite και όχι ναυαρχίδες τύπου op5t.
Που αποσκοπούν αυτά τα συγκριτικά. Ξέρουμε ήδη το αποτέλεσμα. Μόνο κανένα meizu m6 note μπορεί και κοιτάει στα ίσα ακριβότερα καμεροκινητά και για αυτό αποτελεί και την ενδιαφέρουσα εξαίρεση.
Ειναι ένα κινητό που σε κανα 2μηνο θα έχει αρκετά κάτω από 200 ευρώ. Αν θέλει ενας reviewer να βοηθήσει πραγματικά ας κάνει σύγκριση με κινητά κοντά σε αυτά τα χρήματα.
Και ενα τέτοιο review πρώτος πρώτος θα το σχολιάσω. -
Με δύο λόγια δηλαδή, πρέπει να υπάρχει λόγος να αγοράσεις την πιο ακριβή συσκευή. Αλλιώς..
* Όταν τα πράγματα φαίνονται να είναι όπως δεν θα ήθελαν να φανούν ότι δεν είναι. * -
Το Op5t έχει snapdragon 835, amoled οθόνη, 6 gb Ram, εξασφαλισμένα android updates και εγγύηση της Oneplus. Για μένα μια χαρά λόγοι ειναι αυτοί για αγορά ακόμα και αν δεν διέφεραν σε κάμερα
Από την άλλη εγώ βλέπω μια κάμερα κοντά στο mi a1, οπότε σίγουρα ειναι πολύ καλύτερη η καμερα του op5t -
Η Τεχνητή Νοημοσύνη έρχεται αλλά η Φυσική Βλακεία δεν φεύγει.
-
αυτά, καλό είναι να μη γίνονται...Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Mi Note 3 stock vs gcam
IMG_20180316_221705_HHT by Andreas L., on Flickr
IMG_20180316_221506 by Andreas L., on Flickr
-
Αντρέα, έχεις καμιά ιδέα γιατί κρασάρει η snap cam μόλις ενεργοποιώ το api2? Ξέρω τι μπρίκι έχω (helio X25) και δεν έχω καμία απολύτως απαίτηση, αλλά άλλες εφαρμογές κάμερας παίρνουν την ρύθμιση κανονικά..
* Όταν τα πράγματα φαίνονται να είναι όπως δεν θα ήθελαν να φανούν ότι δεν είναι. * -
-
Όλα σωστά φαίνονται. Τι να σου πω. Μόλις μπορέσω θα ανεβάσω φωτογραφίες... Απλά έχεις ακούσει κάτι τέτοιο σε Χ25?
* Όταν τα πράγματα φαίνονται να είναι όπως δεν θα ήθελαν να φανούν ότι δεν είναι. *
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0