Η καμερα του P20 pro δεν υπαρχει...ειναι απο το μελλον
Χειροκίνητες ρυθμίσεις και συγκριτικά καμερών
- Tips&Tricks
- Σε εξέλιξη
- Application
- RedMi Note 3 Pro
- MIUI
-
-
Κ η τιμή του, φαντάζομαι, επίσης...Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Ο/H Antretng έγραψε:
Μα leica δεν νομίζω ότι συμβάλλει κάπου στο hw. Είναι καθαρά sw η συμμετοχή της.
Την τιμή δεν τη συζητάμε βέβαια -
Στο p9 εδινε πιστοποίηση αλλά δεν συμμετείχε πουθενά στη παραγωγική διαδικασία. Μόνο στο sw ειχε μια εποπτεία. Σκέψου το honor 8 ειχε ισοδύναμη κάμερα (με μια έλλειψη σε κάποια φίλτρα/modes) και δεν έγραφε leica.
-
Δεν ξέρω ακριβώς τι παίζει, αλλά ξέρω ότι αν ένας φακός φέρνει ονομασία/πιστοποίηση προδιαγραφών leica, είναι πολύ καλός.
Vario-summicron έχει η lx3 μου (10ετείας πλέον) και ακόμη δεν έχω σκεφτεί αντικατάσταση
Στο gsmarena τα μοντέλα που συζητάμε, όντως λέει "leica optics". Στο honor 8 όχι όμως. Οπότε μάλλον όντως πρόκειται για φακούς leica. -
Mi5 arnova v6
IMG_20180328_192303 by giorgos ioannidis, on Flickr
IMG_20180328_191231 by giorgos ioannidis, on Flickr
GCAM 3.2 έκδοση 3.4
IMG_20180328_192313 by giorgos ioannidis, on Flickr
IMG_20180328_191245 by giorgos ioannidis, on Flickr
-
Στα προηγούμενα πάντως σίγουρα δεν είχε συμμετοχή στο φακό. Στο p20 δεν ξέρω αν άλλαξε κάτι.
Τους πιο εντυπωσιακους σε οξύτητα φακους που έχω δει σε κινητα είναι σε carl zeis που είχαν τα nokia. -
ρε συ αράχνια ΜπΆοΚ, ζήλεψε ο μικρός αδελφός του prixel και αρχίζει τα ... θαύματα??Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Σε κινητό δεν έχω πετύχει τέτοιους. Σαν φωτογραφικοί φακοί όμως είναι όντως σε άλλο επίπεδο.
Zeiss φακός πάνω σε μια μεσαίου format μηχανή - αν είναι και Hasselblad ακόμα καλύτερα - είναι εμπειρία και μόνο να δεις το slide. -
Ο/H demakhs έγραψε:
ρε συ αράχνια ΜπΆοΚ, ζήλεψε ο μικρός αδελφός του prixel και αρχίζει τα ... θαύματα??
-
Επειδή βλέπω και άλλα παιδιά με one plus 5τ είπα να τα μοιραστώ εδώ στα φιλαράκια μου. Το apk είναι αυτό. Pixel2Mod-Arnova8G2-UltraMinimalSettings-Tolyan009-v1.apk
IMG_20180329_070438 by bill linuxilakis, on Flickr
IMG_20180329_070427 by bill linuxilakis, on Flickr
Εδώ πρώτα στοκ και μετά hdr+ με την 3,2 -3,1 που δεν είναι τόσο λειτουργική.
IMG_20180328_201612 by bill linuxilakis, on Flickr
IMG_20180328_201256 by bill linuxilakis, on Flickr
Και για σύγκριση και προβληματισμό μια παρόμοια απο mix2 με την 3,2-3,1
IMG_20180221_070947 by bill linuxilakis, on Flickr
Και σε στοκ σε παρόμοιες συνθηκες. Όχι ίδιες
IMG_20180319_070216 by bill linuxilakis, on Flickr
-
Βασιλη στο πρωτο σετ δεν εχεις γράψει ποια ειναι στοκ . Από οτι βλέπω η δεύτερη ειναι στοκ.
Η κύρια διαφορά ειναι η έκθεση. Η gcam εχει εκθέσει χαμηλότερα με αποτέλεσμα να σώσει μεγαλύτερο μέρος των highlights στη πινακίδα και να κρύψει το θόρυβο στις σκιές.
Δεν θα λεγα οτι άξιζε ο κόπος να γυρίσεις σε κάμερα.
Στο δεύτερο σετ έχει λιγο καλύτερη λεπτομέρεια και χρώματα η gcam.
Τις εκδόσεις βασιμένες στις 3.2 καλύτερα να τις ξεχάσεις. Μόνο σε λίγες συσκευές δουλεύουν σωστά. Παίξε με καμιά του arnova.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0