Ευχαριστώ Ανδρέα....Ο/H Antretng έγραψε:
Καλορίζικο Σωκράτη. Αμέσως στα βαθιά το ριξες![]()
iso 9700+
Δεν θα βάλεις εσύ από το meizu;
Ὦ ξεῖν᾿, ἀγγέλλειν πατράσι ὅτι τῇδε κοιμόμεθα τοῖς κείνων χρήμασι τρεφόμενοι.

Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΕυχαριστώ Ανδρέα....Ο/H Antretng έγραψε:
Καλορίζικο Σωκράτη. Αμέσως στα βαθιά το ριξες![]()
iso 9700+
Δεν είπα αυτό ρε τέρας!!!Ο/H fog έγραψε:
Αλλά εντάξει, ας πούμε δεν έχω ιδέα τι λέω, κάνε μια δοκιμή![]()
Ανδρέα πολύ καλό....Αλλά ρε φίλε μου στέρησες τη χαρά να κάνω unboxing το meizu....Ο/H Antretng έγραψε:
Σωκράτη θέλω την γνώμη σου. Πως το βλέπεις;
Βρε ο άνθρωπος δεν ξέρει καν που να βρει το κλείστρο!!!!!!! ΔΕΝ ΤΟ ΒΡΙΣΚΕΙ ΛΕΜΕ!!!Ο/H fog έγραψε:
@pavlidisc Στη συγκεκριμένη περίπτωση το ακριβώς αντίθετο συμβαίνει. Εξηγώ ένα πράγμα σε τόσα μηνύματα, ενώ το αν ισχύει ή όχι μπορείς να το δεις με μια δοκιμή![]()
Ο/H fog έγραψε:
Βασικά έχει κάποιο νόημα, πέρα από το εκπαιδευτικό. Ναι, προφανώς δεν μπορεί να "αποκτήσει" το κινητό μεγαλύτερο εύρος χαρακτηριστικών, αλλά μπορεί κάποιος να "εκμεταλευτεί" αυτό το φαινόμενο και να μην του κουνηθεί η φωτογραφία. Αυξάνοντας τα iso, θα πάρει γρηγορότερο χρόνο έκθεσης (με κόστος τον κόκκο αν ανεβούν πολύ φυσικά).
Ο/H sso έγραψε:
Πάρτε άλλες δύο...
IMG_20180331_034037_HHT by ssoklis, on Flickr
IMG_20180331_033817_HHT by ssoklis, on Flickr
Ο/H fog έγραψε:
Αν υπάρχει επιλογή για iso, μπορεί να την ...εξαναγκάσεις -κατά κάποιο τρόπο- προς τα εκεί που θες.
Μειώνοντας τα iso θα γίνει πιο αργή η ταχύτητα, αυξάνοντας τα iso θα τραβάει πιο γρήγορα, αυτό βέβαια μέσα στα περιθώρια iso/ταχυτήτων της συσκευής σου.
Επειδή ΔΕΝ το βρίσκει, στην ΠΡΩΤΗ ΠΡΩΤΗ απάντηση του είπα ένα τρόπο/workaround να το κάνει έμμεσα.Ο/H pavlidisc έγραψε:
Βρε ο άνθρωπος δεν ξέρει καν που να βρει το κλείστρο!!!!!!! ΔΕΝ ΤΟ ΒΡΙΣΚΕΙ ΛΕΜΕ!!!