Χμμ.Ο/H pavlidisc έγραψε:
Οπότε σε βραδινές τι να κάνω; Το αφήνω στο αυτόματο να βγάζει ή να βάλω manual ρυθμίσεις;

Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΧμμ.Ο/H pavlidisc έγραψε:
Στις βραδινές; Με Redmi Note 3; Τί να κάνεις; Να μήν βγάζεις....Ο/H Babis19944 έγραψε:
Χμμ.Οπότε σε βραδινές τι να κάνω; Το αφήνω στο αυτόματο να βγάζει ή να βάλω manual ρυθμίσεις;
Ανδρεα αν δεν εχει αλλαξει κατι το HHT δεν βοηθαει και τοσο δυστυχως στο rn3pro.Ο/H ANDREAS54 έγραψε:
Το Redmi Note 3 έχει ΗΗΤ; Θα μπορούσε να το χρησιμοποιήσει;
Η GCam στο MInISO και σε σταθερό σημείο ή τρίποδο ή μέγγενη έστω δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί;
Ο/H Babis19944 έγραψε:
Αυτη είναι από χθες το βράδυ, τα φώτα είναι μια χαρά αλλά με HDR έχει πολύ κόκκο. Πρέπει να αλλάξω κάποια ρύθμιση; Η φώτο είναι τραβηγμένη με την στοκ κάμερα, καθώς με Gcam φαινόταν μπλέ ο ουρανός με πιο πολύ κόκκο.
IMG_20180402_223323_HDR by Babis Dafermos, on Flickr
Το HHT είναι η λειτουργία νυκτός που λέει στο δικό μου; Εχει το ίδιο εικονίδιο..Ο/H Antretng έγραψε:
Ανδρεα αν δεν εχει αλλαξει κατι το HHT δεν βοηθαει και τοσο δυστυχως στο rn3pro.Ο/H ANDREAS54 έγραψε:
Το Redmi Note 3 έχει ΗΗΤ; Θα μπορούσε να το χρησιμοποιήσει;
Η GCam στο MInISO και σε σταθερό σημείο ή τρίποδο ή μέγγενη έστω δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί;
Αν το ενεργοποιησεις, εχει μεν περισσοτερη λεπτομέρεια αλλά εχει και πολύ περισσότερο θόρυβο. Οπότε ειδικά για τους κόκους που ρώταγε ο φίλος δεν νομιζω να τον συμφέρει.
Όσον αφορά την gcam, από δείγματα που χουμε δει ακομα και χωρις min-iso βοηθάει. Αν εχει ο φιλος ξεκλειδωτη συσκευη μπορεί να δοκιμάσει.
Έκανα εστίαση στον δρόμο και ήμουν όρθιος για την φωτογραφία οπότε πρέπει να κούνησα λιγάκι. Πάντως όσο περίμενα να βγει η φωτογραφία στο τρίτο καρέ πέρασε μηχανή οπότε μπορεί να έχασε την εστίαση έτσι.Ο/H Antretng έγραψε:
Παρεμπιπτόντως νομίζω πως δεν έχεις εστιάσει σωστά και ίσως εχει και ενα ελαφρύ camera shake.Ο/H Babis19944 έγραψε:
Αυτη είναι από χθες το βράδυ, τα φώτα είναι μια χαρά αλλά με HDR έχει πολύ κόκκο. Πρέπει να αλλάξω κάποια ρύθμιση; Η φώτο είναι τραβηγμένη με την στοκ κάμερα, καθώς με Gcam φαινόταν μπλέ ο ουρανός με πιο πολύ κόκκο.
IMG_20180402_223323_HDR by Babis Dafermos, on Flickr
Δεν υπάρχει περίπτωση να πάρεις καθαρή νυχτερινή (ή χαμηλού φωτισμού) με το HRD ανοιχτό...και το κινητό στο χέρι.Ο/H Babis19944 έγραψε:
Έκανα εστίαση στον δρόμο και ήμουν όρθιος για την φωτογραφία οπότε πρέπει να κούνησα λιγάκι. Πάντως όσο περίμενα να βγει η φωτογραφία στο τρίτο καρέ πέρασε μηχανή οπότε μπορεί να έχασε την εστίαση έτσι.
Ο/H Antretng έγραψε:
Ειναι και αυτο που σου ειπε ο Χρηστος και δεν το προσεξα οτι το χες γραψει.
Έχεις βαλει HDR. Στη xiaomi το hdr δεν δουλευει σωστα τη νυχτα. Κάνει κατι σαν long exposure, δηλαδη έχει πιο αργο κλειστρο με αποτέλεσμα να ειναι επιρρεπες σε camera shake.
Ξαναδοκιμασε την ιδια χωρις hdr. Και δες με και χωρις hht (λειτουργια νυκτος) να δεις ποια προτιμας. Τραβα αρκετές (3-4) και κράτα τις λιγοτερο θολές.
Οκει, έμαθα και κάτι μέσα από αυτό. HDR μόνο σε ημέρα και HHT την νύκτα..Ο/H pavlidisc έγραψε:
Δεν υπάρχει περίπτωση να πάρεις καθαρή νυχτερινή (ή χαμηλού φωτισμού) με το HRD ανοιχτό...και το κινητό στο χέρι.Ο/H Babis19944 έγραψε:
Έκανα εστίαση στον δρόμο και ήμουν όρθιος για την φωτογραφία οπότε πρέπει να κούνησα λιγάκι. Πάντως όσο περίμενα να βγει η φωτογραφία στο τρίτο καρέ πέρασε μηχανή οπότε μπορεί να έχασε την εστίαση έτσι.![]()