Χειροκίνητες ρυθμίσεις και συγκριτικά καμερών
- Tips&Tricks
- Σε εξέλιξη
- Application
- RedMi Note 3 Pro
- MIUI
-
-
Ο/H Antretng έγραψε:
δεν με πειραζαν τοσο τα καμμενα highlights γιατι δεν ειχαν τοσο σημασια στο καδρο μου
Ενταξει...και μενα δεν με πειραζει η μυωπια μου τοτε. -
Να υποθέσω ότι είσαι ακόμα μπαναρισμενος στο myphone και ψάχνεις ανθρωπο για κόντρα και σόου;
Πρώτα από όλα έκανες quote μόνο το μισο μου μήνυμα. Όπως έγραψα προτίμησα τη λεπτομέρια και φυσικότητα της στοκ ενώ είχαμε και κίνηση οπου το hdr+ δεν είναι τόσο καλή ιδέα.
Όσον αφορά τη μυωπία σου κάνεις δεν είναι τέλειος... -
εκτος απο τα καμμενα εχει και αρκετο θορυβο η φωτο...
Καμια κοντρα... -
Ο/H foxy4270 έγραψε:
εκτος απο τα καμμενα εχει και αρκετο θορυβο η φωτο...
-
Αρχισαν οι ειρωνειες βλεπω
Αμα δεν αντεχετε την κριτικη...μην ανεβαζετε φωτο ρε παιδια -
Ο/H foxy4270 έγραψε:
Αρχισαν οι ειρωνειες βλεπω
Αμα δεν αντεχετε την κριτικη...μην ανεβαζετε φωτο ρε παιδια
Τη κριτική τη δεχομαι. Το τρολαρισμα οχι. Άλλα σου γράφω και άλλα καταλαβαίνεις (ή μάλλον ορθότερα αλλά θέλεις να δείξεις ότι λέω). Οπότε το παίρνω στο χαβαλε για να ρίξουμε τους τόνους
Άλλωστε τυχόν σχόλια για τις φωτογραφίες δε τα βλέπω ως κριτική γιατί πολύ απλά δεν έφτιαξα εγώ τη κάμερα του κινητού μου. Κατα τα άλλα τι θα λεγες να σταματήσουμε εδώ το σπαμαρισμα του thread? -
Κανεναν δεν εβαλα στο ματι...κριτικη εκανα στη φωτο σου.
Οταν γραφω οτι η φωτο εχει καμμενα σημεια και συ απαντας "δεν με ενδιεφεραν τα καμμενα σημεια'"
...νομιζω δεν υπαρχει και βαση για συζητηση. -
-
Ὦ ξεῖν᾿, ἀγγέλλειν πατράσι ὅτι τῇδε κοιμόμεθα τοῖς κείνων χρήμασι τρεφόμενοι.
-
Εκανα μια δοκιμη με stock καμερα και gcam 3.2 maxparam και δεν νομιζω οτι πηγε τοσο καλα οποιος θελει μπορει να το δει να μου πει τι μπορει να εκανα λαθος.
-
Sokin ειναι χαμηλη αναλυση και δεν μπορουμε να καταλαβουμε και πολλα. Οπως επισης δεν μας λες ποιο κινητο εχεις.
Αν θες κανε ενα προφιλ στο flickr και ανεβασε εκει τις φωτογραφιες Find your inspiration. | Flickr . Ετσι περαν της υψηλης ποιοτητα θα δουμε και τα στοιχεια του exif.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0