την τελευταια BSGΟ/H Sokin_v έγραψε:
MEGA
Αυτη εδω ειναι, ριθμισεις δεν εχω κανει κατι οτι εχει απο μονο του.Την εσβησα την ξαναπερασα τιποτα...Ποια εχεις εσυ foxy ?
Χειροκίνητες ρυθμίσεις και συγκριτικά καμερών
- Tips&Tricks
- Σε εξέλιξη
- Application
- RedMi Note 3 Pro
- MIUI
- 

- 
			MGC_6.1.021_MI8_V2b_plus3 Αν λες αυτην εδω μου λεει η Εφαρμογη δεν εχει εγκατασταθει...Δεν με θελει η gcam....
- 

Νομιζω χρειάζεται fix αυτη. Ας σου πει καποιος που το εχει.Ο/H Sokin_v έγραψε:MGC_6.1.021_MI8_V2b_plus3 Αν λες αυτην εδω μου λεει η Εφαρμογη δεν εχει εγκατασταθει...Δεν με θελει η gcam....

- 

- 

Φίλε @pavlidisc αυτή η φωτογραφία από ποιο μέρος είναι..?? Έχω να δω τέτοιο σπίτι από πολύ παλιά σε λούνα παρκ ήταν τα αγαπημένα μου....Ο/H pavlidisc έγραψε: Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου... Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου...

Xiaomi Redmi note 12 Pro s21u Γιώργος s21u Γιώργος

- 
			Ο/H Antretng έγραψε:
 Νομιζω χρειάζεται fix αυτη. Ας σου πει καποιος που το εχει.Ο/H Sokin_v έγραψε:MGC_6.1.021_MI8_V2b_plus3 Αν λες αυτην εδω μου λεει η Εφαρμογη δεν εχει εγκατασταθει...Δεν με θελει η gcam....

@foxy4270 ακουει?
- 
			πες το
- 

- 
			@geozn8.
 Από "Μύλο Ξωτικών" στα Τρίκαλα.

from my 1+6Η Τεχνητή Νοημοσύνη έρχεται αλλά η Φυσική Βλακεία δεν φεύγει.
- 

δεν εχω αυτη τελικα, εχω την 1.3dΟ/H Sokin_v έγραψε:@foxy4270 Εχω αυτην εδω MGC_6.1.021_MI8_V2b_plus3 και λεει ο Αντρεας χρειαζεται fix.Εσυ φανταζομαι αυτη εχεις μπορεις να μ πεις τι μπορω να κανω....

- 
			Του arnova την MGC_6.1.021_BSG_Arnova-based_v.1.3d_TlnNeun_2.apk @foxy4270 ?

Και αυτη το ιδιο κανει.....
- 

- 

Μοιραστείτε- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0