Διαφήμιση

Χειροκίνητες ρυθμίσεις και συγκριτικά καμερών

• Tips&Tricks
    • Σε εξέλιξη
    • Application
    • RedMi Note 3 Pro
    • MIUI
    • Χειροκίνητες ρυθμίσεις και συγκριτικά καμερών

Έτσι ήταν τα πράγματα με το Mi 8. Και αυτό με την China version συνεχίζετε. Το θέμα είναι ότι δεν έβαλαν μυαλό και συνεχίζουν τις μλκες τους.
      Σε σειρά Mi να μην έχουν OIS γίνεται. Να σκάω 400€ έως 500€ ανάλογα που θα το πάρω. Κανονικά η infoquest με την αγορά του Mi 9 έπρεπε να δίνει δώρο το selfi stick tripod για το βράδυ.
      Δεν μιλάμε για την global version με την ανύπαρκτη global rom. Ξέχασαν στα κουτιά να γράψουν σε 10 μήνες θα έχουμε στρώσει το λογισμικό κάνετε υπομονή.
      Μαζί σχεδόν δόθηκαν σε κυκλοφορία το samy galaxy, Huawei p30pro. Όλοι μιλάνε για τα χαρακτηριστικά που φέρουν και τι τρομερή κάμερα έχουν. Το Mi9 άφαντο.

Λάθη, λάθη συνεχόμενα επαναλαμβανόμενα.

Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • Ταυτιζομαι μαζί σου στις απόψεις που έχεις απλώς προσπαθούμε να δικαιολογησουμε τα αδικαιολόγητα.Μαλλον στο θέμα κάμερας η εταιρία δεν ωρίμασε ακόμη η ίσως δεν έχει ακόμη την τεχνογνωσια στο επίπεδο άλλων εταιριών και γι αυτό κατά την γνώμη μου υπάρχει και διάφορα τιμης

Ενώ παιδιά η Samsung και η Huawei την έχουν?
      Που έδωσε 1000 ευρώ συσκευή η Huawei το Mate 20 pro χωρίς ois με κάκιστη επεξεργασία το βραδυ και φουλ παστελωμα?
      Σβήσιμο θορύβου με επεξεργασία και μετά όξυνση μήπως και σώσει κάτι....
      Μην ανέφερω το φιάσκο με τις hulk οθόνες που μου ζητάνε και τόσα λεφτά.
      Το πήρε φίλος σήμερα το p30 pro γνωστής του αντικειμένου και σε 3 ώρες το έβαλε αγγελία.
      Που δεν τραβάει καν 4k 60fps εν έτη 2019.
      Χορτάσαμε πλέον από δαύτους.
      Έχει γεμίσει το γειτονικό φόρουμ από s10+ και Huawei...
      Αυτά και συγνώμη για το off-topic..

The power of the Mi 9 be with you
      Life is short, so never forget to smile. After all, you're only as happy as you let yourself be
    • Διαφήμιση

Δεν είσαι off topic ρε Γιάννη. Εντάξει. Την γνώμη μας λέμε όλοι.

Το παστέλ υπάρχει σχεδόν παντού. Απλά η Huawei το έχει κάνει επιστήμη και το πουλάει.
      Έχει εντυπωσιακές λήψεις αλλά όχι ποιοτικές. Είναι, άλλη, σχολή. Ζωγραφική παντού και πάντα.
      Τα ίδια ισχύουν στους περισσότερους όμως. Εάν δεν θες παστέλ πας σε iPhone, HTC ή Pixel. Όλα τα άλλα είναι τα ίδια σκ@τ@. Πασάλειμα του κερατά για να πούμε ότι βγάλαμε φωτογραφία.

Αυτό κάποιους δεν τους ενοχλεί. Μάλιστα, όχι απλά δεν τους ενοχλεί, αλλά το επικροτούν κιόλας. Δεκτό. Είναι μια άλλη αντίληψη του τί σημαίνει φωτογραφία.

Εσύ όμως, μην κοιτάς τι κάνουν οι άλλοι. Κοίτα τι κάνει η δική σου συσκευή. Αυτή που επέλεξες. Εσύ τι κάνεις λοιπόν; Λες ότι οκ...η δική μου συσκευή είναι "χάλια", αλλά να...και η άλλη χάλια είναι και κάνει 2πλασια χρήματα; Σε ενδιαφέρει τι κάνει η συσκευή σου...ή τι κάνει η συσκευή σου σε σχέση με κάποια άλλη;

Εμένα με ενδιέφερε η συσκευή ΜΟΥ να με ικανοποιεί. Και δεν εννοώ να με ικανοποιεί η gcam. Εννοώ να με ικανοποιεί η κάμερα που μου δίνει η εταιρεία. Γιατί...εσύ μπορεί με το mi9 η το mi8 να έχεις καλύτερα αποτελέσματα με gcam από ότι η Huawei και η Samsung, αλλά εάν πας με το software που σου έδωσε η Xiaomi, δεν μπορείς να ανταγωνιστείς ούτε το Galaxy Note 3.

from my HTC U12+
      Η Τεχνητή Νοημοσύνη έρχεται αλλά η Φυσική Βλακεία δεν φεύγει.

Γενικός παιδεία από τα πρώτα αποτελέσματα το mi9 οκ δεν είναι ότι καλύτερο αλλά μην ξεχνάτε από πού ξεκίνησε το mi8 και που έφτασε επίσης ένα αρνητικό είναι το ois γενικός σύμφωνω με αυτή την άποψη ότι το mi 8 είναι καλύτερο σε κάμερα και οι Κινέζοι έκαναν πατάτες στο mi9 όχι μόνο στην κάμερα αλλά και σε άλλους τομείς αντί να τι βελτιώσουν το έκαναν χειρότερα ναι το huaweii χρησιμοποιεί πρόγραμμα και φτιάχνει ωραία και εντυπωσιακά αποτελέσματα το βράδυ μιλάω για το p30 pro αλλά την ημέρα δεν μου αρέσει καθόλου το s10+ κάνει πολύ καλύτερη δουλειά την ημέρα αλλά το βράδυ χάνει οκ γενικός κινητά έχουμε να δούμε πολλά ακόμα και η κάμερα είναι ένα βασικό χαρακτηριστικό για πολλούς που θα αγόραζαν ένα τηλέφωνο για να έχει την καλύτερη κάμερα αλλά ξεχνάμε ένα πράγμα και την καλύτερη κάμερα να έχεις στα χέρια ενός απείρου με την κάμερα οι φωτογραφίες που θα βγάζει θα είναι μέτριες ένας που ξέρει και με μέτρια κάμερα βγάζει πολύ ωραίες φωτογραφίες οπότε όλα είναι υποκειμενικά και πως το βλέπεις

@papaflessas :)

Αυτό πάλι... πραγματικά δεν ξέρω πως το ανέχεστε. Και το αναφέρετε και διαρκώς...και το έχετε αποδεχτεί πλήρως : να δώσω 400-500€ να πάρω ένα κινητό το 2019, και να περιμένω μέχρι το 2020,5 να κάνει αυτά που πρέπει!

Δεν μπορώ να μπω στη λογική.
      Πήραμε Mi8, μετά από 150 αναβαθμίσεις έφτιαξε η κάμερα (έφτιαξε....που λέει ο λόγος ότι έφτιαξε...προσωπικά δεν βλέπω βελτίωση σε δύσκολες λήψης) και η Xiaomi μας δίνει την αναβάθμιση που λέγεται mi9....και πάμε πάλι από την αρχή!!!!

Σοβαρά τώρα;

from my HTC U12+
      Η Τεχνητή Νοημοσύνη έρχεται αλλά η Φυσική Βλακεία δεν φεύγει.
    • Ο/H johnnyman έγραψε:

Ενώ παιδιά η Samsung και η Huawei την έχουν?
      Που έδωσε 1000 ευρώ συσκευή η Huawei το Mate 20 pro χωρίς ois με κάκιστη επεξεργασία το βραδυ και φουλ παστελωμα?
      Σβήσιμο θορύβου με επεξεργασία και μετά όξυνση μήπως και σώσει κάτι....
      Μην ανέφερω το φιάσκο με τις hulk οθόνες που μου ζητάνε και τόσα λεφτά.
      Το πήρε φίλος σήμερα το p30 pro γνωστής του αντικειμένου και σε 3 ώρες το έβαλε αγγελία.
      Που δεν τραβάει καν 4k 60fps εν έτη 2019.
      Χορτάσαμε πλέον από δαύτους.
      Έχει γεμίσει το γειτονικό φόρουμ από s10+ και Huawei...
      Αυτά και συγνώμη για το off-topic..

The power of the Mi 9 be with you
      Συγγνωμη αλλα οταν εγω μιλουσα για Huawei mate 10/20/pro ...οτι βγαζει παστελ κι εχει κακη καμερα
      εσυ ο ιδιος εκθειαζες τις φωτογραφιες του.
      Τωρα μετα απο 2 χρονια ερχεσαι στα λογια μου...δε πειραζει καλιο αργα παρα ποτε :D
    • Διαφήμιση
    • Τα smartphones είναι πολυμηχανήματα που συνδιάζουν, κινητό τηλέφωνο, υπολογιστή, φωτογραφική μηχανή, ηχητικό σύστημα, gps κλπ.
      Το πιο ακριβό κινητό, στις περισσότερες από αυτές τις κατηγορίες, έχει την ίδια τιμή με ένα βασικό/μέτριο ή -έστω- και πολύ καλό υποσύνολο αυτών που κάνει.

Για τους πιο παλιούς θάναι εύκολο να θυμηθούν ότι πριν κάμποσα χρόνια, που η ψηφιακή φωτογραφία ήταν στα σπάργανα, το hype ήταν ο ήχος. Υπήρχαν κινητά με την ονομασία στο μοντέλο "walkman" κλπ.
      Και γίνονταν παρόμοιες συζητήσεις για την "υψηλή" απόδοση στον ήχο. Σήμερα αυτό μας φαίνεται αστείο, μιας και το hype (ο δυαδικός να ευλογάει τα social media) είναι η φωτογραφία.
      Όση όμως βελτίωση και να υπάρχει, που υπάρχει, κανένα πολυμηχάνημα με τις σημερινές τεχνολογίες, δε θα έχει καλύτερη απόδοση με dedicated μηχάνημα, γιατί και σε αυτά η βελτίωση είναι παράλληλη.

Ποιό κλάσμα της τιμής ενός πανάκριβου κινητού αντιπροσωπεύει την αξία της φωτογραφικής του μηχανής; Ε αυτή η τιμή, ειδικά στη φωτο που το μέγεθος του αισθητήρα είναι πολύ σημαντικό, θα αποδίδει φωτογραφικά "χειρότερα" από το μέσο όρο των φωτογραφικών μηχανών, αυτής της τάξης τιμής.

Μπορώ να διαλέξω το καλύτερο πολυμίξερ και να τα έχω όλα, αλλά δε θα κάνει τη δουλειά πχ, στο ζύμωμα που κάνει ένα τέτοιο μηχάνημα ή πολυμηχάνημα εκτυπωτικό ή, ή, ή...

´Εχει διαφορά το "διαλέγω αυτό που τα κάνει όλα και στους τομείς που θέλω το κάνει καλύτερα από τα υπόλοιπα που τα κάνουν όλα" με το "ενδιαφέρομαι σοβαρά για κάτι και παίρνω το μηχάνημα που κάνει αυτή τη δουλειά". Και οι "ικανοποιημένοι" καταναλωτές έχουν αρχικά ξεχωρίσει αυτό μέσα τους και μετά το πόσα είναι διατεθιμένοι να διαθέσουν για το καλύτερο, ξέροντας ότι με τα μέχρι τώρα δεδομένα, ότι θα αποδίδει χειρότερα απο dedicated μηχάνημα του 1/3 ίσως της τιμής, για τα πολύ ακριβά τηλέφωνα.
      Στα φτηνά τηλέφωνα, το VFM είναι εξαιρετικά εως συντριπτικά καλύτερο βέβαια, αλλά αυτά είναι επιλογές.
    • Ο/H spideman3 έγραψε:

Λάθη, λάθη συνεχόμενα επαναλαμβανόμενα.

Καλημέρα. Έτσι είναι ... Λάθη, λάθη συνεχόμενα επαναλαμβανόμενα. Αλλά μήπως αυτά τα λάθη και στης κάμερες και ποιο πολυ και στης rom που κάθε εβδομάδα 1 φτιάχνουν 2 χαλάνε μήπως λέω μήπως δεν είναι και τόσο λάθη και είναι σκοπιμότητες για να δικαιολογούν και καλά τα updates ?? Κανονικά οι dev rom θα έπρεπε να είναι κάθε 2 εβδομάδες... <X Δεν λέω άλλα γιατί θα βγω εκτός θέματος.. Έχει δίκαιο και ο @spideman3 αλλά και ο @pavlidisc που κράζουν για το mi9 εν ετη 2019 τέτοιες πατάτες δεν πρέπει να συγχωρούνται .. Εκτός και αν βγάλει mi9 Pro με OIS που και να το βάλει που το αμφιβάλω ξανά ρεζίλι θα είναι... :/ :thumbdown:
      Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου...

Xiaomi Redmi note 12 Pro :thumbsup: s21u Γιώργος

• Ο/H geozn8 έγραψε:

που κάθε εβδομάδα 1 φτιάχνουν 2 χαλάνε μήπως λέω μήπως δεν είναι και τόσο λάθη και είναι σκοπιμότητες για να δικαιολογούν και καλά τα updates ??
      Έχουν χάσει την μπάλα εκεί στο τμήμα προγραμματιστών. Πρέπει αυτή την στιγμή να υποστηρίζει καμιά 60 συσκευές. Για το Miui έχουμε κάθε Παρασκευή μία global+china rom, κάθε τρεις μήνες stable για global+china rom, επίσης ξέχωρες για Ρωσία το Mi8 σίγουρα, ξέχωρες για Ινδία. Καθαρό android έως τώρα είναι τέσσερις ή πέντε συσκευές κάθε μήνα. Με πόσα άτομα γίνονται όλα αυτά ξέρουμε, όχι. Αν μείνουμε σε φωτογραφίες που έδωσε πέρσι η εταιρεία παραμονή παρουσίασης του Miui 10 μιλάμε για μια ομάδα 50 ατόμων κοινώς άντε γεια λίγα άτομα. Όπως επίσης θα πρέπει η global rom που απευθύνεται σε κατόχους με περιοχή ορισμένη την Ευρώπη και ιδίως Ε.Ε λόγου της καταραμένης GDPR να είναι ξέχωρη.
    • Ποσο δυσκολο ειναι να βγαζουν μια ρομ κ οπως βαζεις περιοχη να σου εμφανιζονται κ τα αντιστοιχα.... Δεκα διαφορετικες ρομ κ χαθηκε ο μπουσουλας.... Δεν μαζευεται αυτο ολο πλεον.... Γιαυτο κ τα bugs κανουν κανα τριμηνο να τα φτιαξουν....
      Mi 11 pro
    • Διαφήμιση