Διαφήμιση

Χειροκίνητες ρυθμίσεις και συγκριτικά καμερών

• Tips&Tricks
    • Σε εξέλιξη
    • Application
    • RedMi Note 3 Pro
    • MIUI
    • Χειροκίνητες ρυθμίσεις και συγκριτικά καμερών

Το θέμα είναι τώρα τι γίνεται!? Το σίγουρο είναι ότι το mi8 φωτογραφικά δεν έχει καμία σχέση με 3 μήνες πριν! Και με την gcam έχει πάει σε άλλο επίπεδο. Μην συζητάμε για τον καιρό που έκανε τη γκάφα η xiaomi και το κατέστρεψε φωτογραφικά το κινητό. Θα ήθελα να δω ένα συγκριτικό σήμερα για να έχουμε ολοκληρωμένη εικόνα. Δεν θεωρώ καλύτερο το ΜΙ 8, όμως όλοι ξέρουν ότι έχει βελτιωθεί αρκετά.

Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • Αν μου ρθει κάνα mi8 θα κάνω ένα μίνι συγκριτικό.

• απορώ όμως!
      Έχεις σαν εταιρεία ένα πετυχημένο χαρντβαρε όπως π.χ. ο φακός στο mimix2 ή οποιοδήποτε άλλο μοντέλο.
      Πας και βγάζεις μετά μια θεωρουμενη ναυαρχίδα! Οκ μέχρι εδώ! ?
      Γιατί βρε φίλε ( όχι χριστιανε) δεν βάζεις την ίδια πετυχημένη κάμερα στην ναυαρχίδα ?
      Δεν το καταλαβαίνω αυτό!
    • Διαφήμιση
    • Ο/H flytouch1111 έγραψε:

απορώ όμως!
      Έχεις σαν εταιρεία ένα πετυχημένο χαρντβαρε όπως π.χ. ο φακός στο mimix2 ή οποιοδήποτε άλλο μοντέλο.
      Πας και βγάζεις μετά μια θεωρουμενη ναυαρχίδα! Οκ μέχρι εδώ! ?
      Γιατί βρε φίλε ( όχι χριστιανε) δεν βάζεις την ίδια πετυχημένη κάμερα στην ναυαρχίδα ?
      Δεν το καταλαβαίνω αυτό!
      Γιατί η σειρά Mi είναι απλά πλέον ναυ-αρχίδα ενώ η Mix είναι premium σε απλά ελληνικά πολυτελείας και πρέπει να είναι απλά καλύτερη σε όλα. Για αυτό φωνάζω εδώ και μήνες αν θέλετε συσκευή στρωμένη σε rom, firmware σειρά Mix.

Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • Ο/H geoanto555 έγραψε:

Αυτο έχουν , αυτό παινευουν .
      Όταν κάνουν σύγκριση όμως ειδικά παλιότερα πέφτουν από τα σύννεφα όπως είχα πέσει και εγώ.
      Δεν είναι κακό να την παινευεις και να την θεωρεις ισάξια με το mix. Άλλωστε η λογική αυτό λέει (ίδιος αισθητήρας, ίδιος φακός, ίδια εταιρεία, ίδια εποχή, ναυαρχίδες και τα δυο). Το να λέγαν δηλαδή ότι είναι ισάξια το καταλαβαίνω.

Το θέμα είναι πως έχουν πάει στο άλλο ακρο. Ο μέσος χρήστης εκτός κοινότητας θεωρεί ότι το mi8 έχει και καλύτερη κάμερα από το mix. Βέβαια έχω ακούσει και μεγαλύτερες πατάτες αλλά τεσπα... Είναι μάλλον αυτό που λες. Αυτό εχεις, αυτό παινευεις... Απλά κάποιοι το πάνε και λίγο παραπέρα.
    • Διαφήμιση
    • Χειροκίνητες ρυθμίσεις και συγκριτικά καμερών

Παιδεία ψάχνουμε να βρούμε ποιο είναι καλύτερο ενώ στην πραγματικότητα έχουμε δύο ίδια τηλέφωνα σε hardware ναι μπορεί να είναι ένα βήμα πίσω στις ενημερώσεις και βελτιώσεις κάμερας από το mi mix 2s αλλά όλα έρχονται με το επόμενο update οπότε δεν μου λέει κάτι και εγώ όταν αγόραζα το mi8 ήμουν μεταξύ mi8 και mi mix 2s από την μια έχουμε ένα λιγότερο εξωτερικά premium κινητό αλλά ναυαρχίδα και με amoled οθόνη ενώ από την άλλη έχουμε ένα premium τηλέφωνο -ναυαρχιδα αλλά με lps panel και εργονομικά σε λάθος θέση serfie κάμερα και μικρότερη σε mpixel είναι λίγο δίκοπο μαχαίρι τι θα αγόραζε ο καθένας μας εγώ mi8 θεώρησα θετικότερα την amoled οθόνη και την καλύτερη μπροστινή εξάλλου σε θήκη θα ήταν και το ένα τηλεφώνημα και το άλλο επίσης όσο αφορά κάμερα βλέπω η Xiaomi προσπαθεί και τα βελτιώνει δεν ξέρω για πόσο ακόμα στην κάμερα ελπίζω για αρκετό καιρό ακόμα τώρα το ποιο είναι καλύτερο και ποιο χειρότερο πραγματικά θα είναι μια μικροδιαφορα και πιστεύω δεν χρειάζεται να μπούμε σε τέτοια διλήμματα είναι εξίσου καλά και τα δύο τηλέφωνα σε κάμερα και γενικός πέρυσι ήταν έκπληξη αυτή της Xiaomi ελπίζω στο mi10 και όχι στο mi9 να δούμε πράγματα που θα το κάνουν κορυφαίο η συνταγή είναι γνωστή εάν την ακολουθήσουν θα έχουμε φοβερό τηλέφωνο την. Επόμενη χρονιά

@papaflessas :)
    • Ο/H papaflessas έγραψε:

Παιδεία ψάχνουμε να βρούμε ποιο είναι καλύτερο ενώ στην πραγματικότητα έχουμε δύο ίδια τηλέφωνα σε hardware ναι μπορεί να είναι ένα βήμα πίσω στις ενημερώσεις και βελτιώσεις κάμερας από το mi mix 2s αλλά όλα έρχονται με το επόμενο update οπότε δεν μου λέει κάτι και εγώ όταν αγόραζα το mi8 ήμουν μεταξύ mi8 και mi mix 2s από την μια έχουμε ένα λιγότερο εξωτερικά premium κινητό αλλά ναυαρχίδα και με amoled οθόνη ενώ από την άλλη έχουμε ένα premium τηλέφωνο -ναυαρχιδα αλλά με lps panel και εργονομικά σε λάθος θέση serfie κάμερα και μικρότερη σε mpixel είναι λίγο δίκοπο μαχαίρι τι θα αγόραζε ο καθένας μας εγώ mi8 θεώρησα θετικότερα την amoled οθόνη και την καλύτερη μπροστινή εξάλλου σε θήκη θα ήταν και το ένα τηλεφώνημα και το άλλο επίσης όσο αφορά κάμερα βλέπω η Xiaomi προσπαθεί και τα βελτιώνει δεν ξέρω για πόσο ακόμα στην κάμερα ελπίζω για αρκετό καιρό ακόμα τώρα το ποιο είναι καλύτερο και ποιο χειρότερο πραγματικά θα είναι μια μικροδιαφορα και πιστεύω δεν χρειάζεται να μπούμε σε τέτοια διλήμματα είναι εξίσου καλά και τα δύο τηλέφωνα σε κάμερα και γενικός πέρυσι ήταν έκπληξη αυτή της Xiaomi ελπίζω στο mi10 και όχι στο mi9 να δούμε πράγματα που θα το κάνουν κορυφαίο η συνταγή είναι γνωστή εάν την ακολουθήσουν θα έχουμε φοβερό τηλέφωνο την. Επόμενη χρονιά

εγω παντως αμα ειχα αγορασει το Mi8 οταν ειχε πρωτοβγει...
      ...και εβλεπα τι φωτο εβγαζε το Mix2s...θα ειχα σπασει το τηλεφωνο στον τοιχο.
    • Ολοι μας ετσι ειμασταν.... Ειδικα καποιοι που ηρθαν σε global απο china. Βεβαια τα πραγματα εχουν αλλαξει αρδην πλεον!!! Κ αυτο ειναι το θετικό!
      Mi 11 pro
    • Ο/H geoanto555 έγραψε:

Αν μου ρθει κάνα mi8 θα κάνω ένα μίνι συγκριτικό.
      Εγώ έπιασα ένα mi9 και έβγαλα μια δυο φωτό στο φτερό και με αυτό κ με το mix 2s.

Ένα έχω να σου πω...είναι τόσο καλύτερο το mix 2s, όσο ήταν και το mi 5s από όλα τα υπόλοιπα!!

Αυτό το ΕΣ (σκέτο), μάλλον κάνει τη διαφορά...
      Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!

• Διαφήμιση
    • Εγω πιστεύω Μήτσο ότι είναι πολύ κοντά το mi8 .
      Ίσως δλδ να είναι και στα ίδια επίπεδα από αυτά που βλέπω .
      Θα δείξει όταν τα βάλω δίπλα δίπλα.
      Με το op6t που τα είδα πρόχειρα πάντως το mix δείχνει αρκετά καλύτερο.