Το pro αν δεν απατωμαι έχει ιδιο αισθητηρα.Ο/H amavroudis έγραψε:
Το έψαξα, μια και με έπιασες αδιαβαστο...Δεν έχουν την ίδια ή παρόμοια φωτογραφική το mi9 με το note7. Μόνο στα MB τυχαίνει να έχουν το ίδιο νουμερακι φίλε Χρήστο.Ο/H pavlidisc έγραψε:
ενώ το Mi9 που έχει μια από τα ίδια (και βγαίνει και σε RN7)
Μη μπερδεύουμε και τους υπόλοιπους.
Χειροκίνητες ρυθμίσεις και συγκριτικά καμερών
- Tips&Tricks
- Σε εξέλιξη
- Application
- RedMi Note 3 Pro
- MIUI
-
-
Σε αυτό έχεις δίκιο.
Για αυτό και χρησιμοποιείται ευρέως η gcam για να έχει καλλίτερα αποτελέσματα η φωτογραφική στα Xiaomi.
Ο/H pavlidisc έγραψε:
Δεν έχουν σχέση τα τεχνικά χαρακτηριστικά που κουβαλάει η κάμερα ενός κινητού.
-
Το γεγονός ότι η Gcam ανασταίνει πεθαμένους, δεν απαλλάσσει την Xiaomi (και την οποιαδήποτε Xiaomi) από τις ευθύνες της.
Η επεξεργασία της Google είναι μια συγκεκριμένη σχολή.
Της Huaway μια άλλη.
Της Apple μια άλλη.
Η σχολή της Xioami (και του κάθε Κινέζου που πουλάει φρου φρού κι αρώματα και φλομώνει τον υποψήφιο αγοραστή με παπαριίκια και πράγματα που δεν ισχύουν και δεν έχουμε δει ποτέ..)ποια είναι;
Και μην μου πείτε πάλι για την τιμή. Το είπε ο @spideman3πιό πάνω: Ας πρόσεχε η Xiaomi. Από μόνη της σήκωσε τον πήχη ψηλά, αλλά δεν μπορεί να περάσει ούτε από κάτω.Η Τεχνητή Νοημοσύνη έρχεται αλλά η Φυσική Βλακεία δεν φεύγει. -
Καλά τα λες, αλλά βγάζει καλές φωτογραφίες.
-
Και μέχρι πότε θα κυκλοφορούν τα mod της google κάμερας? Βλέπουμε παντού ότι ο χώρος του ίντερνετ σιγά σιγά θα ή ελέγχεται σε ότι κυκλοφορεί υπό την σκέπη του πέπλου των πνευματικών δικαιωμάτων.
Τότε τι?
Θα έχει σοβαρευτεί η κάθε εταιρεία τύπου xiaomi που κυκλοφορεί συσκευές με καλά τεχνικα χαρακτηριστικά αλλά δεν τα υποστηρίζει εμπράκτως.
Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο/H amavroudis έγραψε:
Καλά τα λες, αλλά βγάζει καλές φωτογραφίες.
Εγώ ΔΕΝ είπα ότι το Mi9 ή το Mi8 δεν βγάζει καλές φωτογραφίες.
Εγώ λέω ότι το Redmi Note 5 βγάζει εξίσου καλές φωτογραφίες με το Mi8. Για έναν μέσο χρήστη που δεν ψάχνει την λεπτομέρεια, το RN5 και το Mi8 φωτογραφικά είναι ακριβώς τα ίδια.
Με το RN5 έχω πάθει ΣΟΚ (το έχω δηλώσει πολλές φορές). Και νομίζω ότι με την τελευταία αναβάθμιση που πήρε τα πάει πολύ καλύτερα ειδικά στα βίντεο (κυρίως σε ποιότητα εικόνας).
Το Mi8 όμως, για το οποίο η Xiaomi και ολόκληρο το διαδίκτυο μου έκανε το κεφάλι καζάνι, και φούσκωσε και φούσκωσε και φούσκωσε....δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο. Είναι ανεπίτρεπτα κοντά στο RN5.
Τέλος, το Mi9 είναι επίσης ένα πολύ καλό φωτογραφικά κινητό. Αλλά οι φωτογραφίες που βγάζει δεν είναι αντάξιες φακού 1/2''. Θα έπρεπε να σκοτώνει με τέτοιο μέγεθος (εν συγκρίση με άλλους φακούς).
Θα δεις τι έχει να γίνει με το Μi9 όταν βγει Gcam για αυτό. Ότι έγινε με το Mi5s. Βάζαμε Gcam και λέγαμε....γιατί ρε Xiaomi; Γιατί;;;;;
Προσωπικά τι πιστεύω; Στην Xiaomi ρίχνουν επάνω μια κάμερα...και ότι βρέξει ας κατεβάσει. Αυτός είναι ο βασικός λόγος που οι ακριβές και οι φθηνές συσκευές της Xiaomi είναι τόσο κοντά φωτογραφικά.
Αντίθετα, οι υπόλοιπες εταιρίες (Apple, Google, Huawei, Samsung) τις οποίες μάλιστα τρολάρει η Xiaomi (κούνια που την κούναγε) και θέλει να μας πείσει ότι μπορεί να τις ανταγωνιστεί, φτιάχνουν software. Δεν έχει σημασία πώς βλέπει ο καθένας το αποτέλεσμα. Σημασία έχει ότι παλεύουν για να φτιάξουν κάτι (η Κινέζικη Huawei μάλιστα έφτιαξε φακό ειδικά για τις δικές τις συσκευές).
Απέχει πολύ η Xiaomi από το παραπάνω εγχείρημα. Με κλανιές, αυγά δεν βάφονται. Δυστυχώς.Η Τεχνητή Νοημοσύνη έρχεται αλλά η Φυσική Βλακεία δεν φεύγει. -
Η xiaomi ανάπτυση software για κάμερα τα τελευταία δύο χρόνια οι άλλες εταιρείες έχουν πολλά παραπάνω από πίσω για να κάνουν μια κάμερα να λειτουργεί και.να βγάζει ικανοποιητικά αποτελέσματα και πολύ ωραίες φωτογραφίες θέλει τεχνογνωσία και έρευνα δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα όπως νομίζουμε γενικός η Xiaomi κάνει πατάτες στα κινητά της αλλά οκ ο μόνος λόγος να πάρεις ένα mi8 mi9 είναι η τιμη και τα καλά χαρακτηριστικά τους βέβαια θα πρέπει να συμβημαζεις πράγματα αλλιώς οκ πας σε μια άλλη κατηγορία τηλεφώνων πραγματικά δεν νομίζω να ξανά επερνα xiaomi μαζεύω λεφτά για ένα ολοκληρωμένο τηλέφωνο σε όλους τους τομείς από χαρακτηριστικά μέχρι σωστό λειτουργικό και πολύ καλές κάμερες s10 plus βέβαια αυτό θα γίνει μετά το καλοκαίρι εάν γίνει αυτό γενικός έδωσα μια ευκαιρία αλλά στο μεσοδιάστημα κουράστηκα όσο και να θες τα xiaomi όλο προβλήματα είναι θα δώσουν μια.σωστη αναβάθμιση και μετά οι επόμενες θα είναι μέτριες η προβληματικές δεν έχει αλλάξει.τακτικη και αυτό είναι που.με δυσάρεστη σαν χρήστη θα μπορούσε το χρόνο να βγάζει 5 συσκευές αλλά το λειτουργικό να το ανάπτυση σωστά και όλα να λειτουργούν ρολόι τώρα όλα είναι πανηγύρι από την στιγμή που δεν έχει developers να διορθώσουν και να αναπτύξουν software και τρέχουν πανικόβλητοι να διορθώσουν τα αδιόρθωτα
Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk@papaflessas -
κανενα κινητο της Huawei δεν εχει καλη καμερα...ουτε το P30 pro.
Μαλλον για να το πω καλυτερα κανενα Huawei δεν βγαζει καλες φωτογραφιες.
Υπερβολικη προωθηση, διαφημιση, Marketing...για να μας πεισουν οτι εχει την καλυτερη καμερα στον κοσμο.
"ξαναγραφουμε τους κανονες της φωτογραφιας"...αμ δε. -
-
-
-
Gcam για pocof1?
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0