Χειροκίνητες ρυθμίσεις και συγκριτικά καμερών
- Tips&Tricks
- Σε εξέλιξη
- Application
- RedMi Note 3 Pro
- MIUI
- 

- 
			Αν εννοείς ταυτόχρονα, είναι νορμάλ γιατί το φλας χαλάει το night shot. Στο δικό μου δουλεύουν μια χαρά το καθένα μόνο του βέβαια..."στα πενήντα σου συνειδητοποιείς ότι ένα ρολόι των 50€ δείχνει την ίδια ώρα με ένα των 50.000€"
- 

εξαιρετικές φωτογραφίες βέβαια η μαμα καμερα το βράδυ νομίζω ειναι ποιο κοντα στα χρωματα οπως τα βλεπει ο άνθρωπος τα κίτρινους φωτισμούς και ολα εκει που ύστερη για έμενα η μαμα καμερα ειναι την ημερα στο exposure που σε εντονο φως τα ασπρίζει όλα και το βραδύ σε θόρυβο στις φωτογραφιεςΟ/H spideman3 έγραψε:Ναι η γάτα ήταν τα λεφτά. Χωρίς flash κανονική λήψη.

Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
 @papaflessas 
- 
			καλημερα στην παρεα μια φωτογραφια απο το mi8 μου με gcam PixelDreaming_6.2.030_FINAL.apk

IMG_20190628_153216 by papaflessas, on Flickr									@papaflessas IMG_20190628_153216 by papaflessas, on Flickr									@papaflessas 
- 
			Το διάστημα χρόνου που έχει στο βίντεο του mix 2s, 4x...1800x ξέρεις κανεις τι σημαίνει?

Στάλθηκε από το Mi MIX 2S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- 

Ξεχωριστά. Δε λειτουργεί ούτε night sight ούτε φλας σε κανονική λήψη.Ο/H cacau έγραψε:Αν εννοείς ταυτόχρονα, είναι νορμάλ γιατί το φλας χαλάει το night shot. Στο δικό μου δουλεύουν μια χαρά το καθένα μόνο του βέβαια...

- 

ειναι για να φτιαχνεις timelapse αυτη η ρυθμιση οταν επιλεξεις στην καμερα βιντεο πανω δεξια στις τρεις παύλες εχει μια λειτουργια που λεγετε χρονικο διαστημα εκει χρησιμεύει και επι της ουσιας ειναι ποσο γρηγορο θα κανεις την ροη του timelapse βασικη προϋπόθεση και ποιο εύκολος τρόπος ειναι τρίποδο και το αφήνεις να τραβήξει συνήθως κινούμενα αντικείμενα θάλασσα σύννεφα αυτοκίνητα σε έναν δρόμο αλλα θελει αρκετη ωρα για να φτιαξει ενα ωραιο αποτελεσμαΟ/H GUZGUN έγραψε:Το διάστημα χρόνου που έχει στο βίντεο του mix 2s, 4x...1800x ξέρεις κανεις τι σημαίνει?

@papaflessas 
- 

Περίεργα πράγματα...Ο/H XiaoPST έγραψε:
 Ξεχωριστά. Δε λειτουργεί ούτε night sight ούτε φλας σε κανονική λήψη.Ο/H cacau έγραψε:Αν εννοείς ταυτόχρονα, είναι νορμάλ γιατί το φλας χαλάει το night shot. Στο δικό μου δουλεύουν μια χαρά το καθένα μόνο του βέβαια...
 "στα πενήντα σου συνειδητοποιείς ότι ένα ρολόι των 50€ δείχνει την ίδια ώρα με ένα των 50.000€"
- 

- 

- 
			Ο/H foxy4270 έγραψε:
 δεν υπαρχει σε global rom...Μονο σε xiaomi.euΟ/H GUZGUN έγραψε:Που είναι αυτό το dynamic shot?

Που μπορούμε να την βρούμε αυτήν xiaomi eu rom? Είναι stable ή dev?

- 
			καλημερα στην ομαδα
 μια φωτογραφια με τρίποδο να πω οτι το σημειο εκει ειναι πολυ σκοτεινο οι ρυθμισεις επαιξα με manual iso 800 εκθεση 8sec

IMG_20190630_002614 by papaflessas, on Flickr									@papaflessas IMG_20190630_002614 by papaflessas, on Flickr									@papaflessas 
- 

Μοιραστείτε- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0