Ετοιμάσου για δοκιμές μέχρι να βρεις το αποτέλεσμα που θέλεις. Καλό κουράγιο
Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΦωτογραφικα δεν έχει πολλά να ζηλέψει το mi8. Οκ το night mode του 1+7 είναι ασύλληπτο (ειδικά σκοτάδια) αλλά και το mi8 είναι πολύ δυνατό καμεροκινητο. Μην σου πω ότι στις ημερήσιες είναι καλύτερο το mi8.Ο/H spideman3 έγραψε:
με χαλαει κατι στα προσωπα και δεν ξερω αν ειναι το ιδιο με το mi9.Ο/H Antretng έγραψε:
Εγώ πιστεύω πως αυτό το διάστημα δεν θα βρεις καλύτερες από αυτες που έστησα @EGW4321.
Μπορεί να τις έστησα για α3 αλλά όσο είχα το mi9 (σκέτο) είχε ακριβως ίδια συμπεριφορά στη gcam με το α3. Αν ισχύει λοιπόν το ίδιο και για mi9t, άραξε εκεί που είσαι. Στο α3 που δοκιμάζουν κάποιοι φίλοι δεν έχει βγει ακόμα κάτι καλύτερο.
Στη σελφι εννοείς; Αν ναι, μειωσε το sharpening ή/και στο model της σελφι γύρνα το σε pixel 2 (ενας γρηγορος τροπος για να μειώσουμε την σκληρη λεπτομέρια)Ο/H EGW4321 έγραψε:
μπορεις να βαλεις και τα δικα σου αν θες.
με χαλαει κατι στα προσωπα και δεν ξερω αν ειναι το ιδιο με το mi9.Ο/H Antretng έγραψε:
Εγώ πιστεύω πως αυτό το διάστημα δεν θα βρεις καλύτερες από αυτες που έστησα @EGW4321.
Μπορεί να τις έστησα για α3 αλλά όσο είχα το mi9 (σκέτο) είχε ακριβως ίδια συμπεριφορά στη gcam με το α3. Αν ισχύει λοιπόν το ίδιο και για mi9t, άραξε εκεί που είσαι. Στο α3 που δοκιμάζουν κάποιοι φίλοι δεν έχει βγει ακόμα κάτι καλύτερο.
Τα configs ειναι σαν οδηγίες/χαρτες κάποιας σκοτεινής αποθήκης. Φαντάσου ότι σου έχει δώσει καποιος οδηγίες πως να κινηθεις σε ενα σκοτεινό δωμάτιο για να βρεις το πίνακα ρευματος. Σου λεει προχωράς 5 βήματα ευθεία, στριβεις δεξια, αλλα 4 βηματα και με το αριστερο σου χερι θα βρεις τον πίνακα. Φυσικά αυτές οι οδηγίες σε άλλη σκοτεινή αποθήκη που ειναι διαφορετικά δομημένο θα είναι αχρηστες (μπορει ακομα και να πεσεις σε κανενα επιπλο).Ο/H Tseligas2000 έγραψε:
Για να καταλάβω κάτι σε κάποιες εκδόσεις gcam έχει αντίστοιχα και κάποια config , σε άλλες δεν έχει. Αυτό θα πει ότι είναι περασμένα και αν θέλεις πρέπει να φτιάξεις μόνος σου η να βάλεις κάποια άλλα?
Μια χαρά δουλεύει και σε mi mix 2s.Ο/H spideman3 έγραψε:
@EGW4321
Κατέβασε αυτή 7.0_SimpleCam_v7c.apk - Google Drive
Με αυτά τα confing
Telegram: Contact @gcamop6