όχι, αλλά προτιμώ φώτο 8,3 αντί για 2,1 MP...

Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΟ/H Antretng έγραψε:
Ναι ισχύει. Εκεί έχει να κάνει με το buffer της συσκευής. Αλλά αν έχει την δυνατότητα να αποθηκεύε 4K βίντεο, τότε η λήψη φωτογραφίας 4K (δηλαδη 8,8 mpixels... εβγαλα κομπιουτεράκι :P) δεν θα πρεπε να ναι πρόβλημα. Πρόβλημα θα είναι αν τραβάς πολλες φωτογραφίες μαζί όπου εκεί όντως το μπουκώνεις. Για αυτό και αν δειτε τα περισσότερα κινητά αν κάνεις burst έχουν χαμηλότερη ανάλυση οι φωτογραφίες και σίγουρα περισσότερο θόρυβο.
Μπορεί βέβαια να έχει να κάνει με την επεξεργασία... Με άλλο προγραμμα έχετε δει σε τι ανάλυση αποθηκεύει; Αν και μάλλον είναι θεμα binaries...
Ο/H demakhs έγραψε:
μάθαμε κάτι κ σήμερα...δυχτυχώς έπρεπε να το γνωρίζω νωρίτερα.![]()
τα 4Κ βίντεο όμως, για να τα συγχρονίζω κάθε φορά με 0.9 mbs ταχύτητα upload στο σπίτι, κομμάτι δύσκολο..πρέπει κάθε φορά να πάω να στήνομαι έξω από το ξενοδοχείο του...Χαβαϊανού, που έχει κατοστάρα γραμμή κ μου χει δώσει τους κωδικούς...![]()
FkMBV0u1YCcISvUO2
Ο/H Alex_MLT έγραψε:
Aντρέα, και στα κινητά/τάμπλετ και στην φωτογραφική μου μηχανή χρησιμοποιώ: Toshiba Exceria M302 64GB Micro SD Memory Card 90 MB/s
Είναι γρήγορες και δεν είχα ποτέ πρόβλημα σε σε τίποτα.
Ο/H Alex_MLT έγραψε:
Από τα λίγα που ξέρω εγώ, μου φαίνεται ότι όταν τραβάς βίντεο και παίρνεις φωτό ταυτόχρονα, ουσιαστικά παίρνεις still image,
με την ίδια ανάλυση που έχει το βίντεο.
Δηλαδή, σαν κουραμπιεδάκια χωρίς άχνη...ή μελομακάρονα ασιρόπιαστα.![]()
(Για να το περιγράψω και σε όρους που καταλαβαίνεις.)
Εγώ αυτό που έμαθα σήμερα διαβάζοντας προσεκτικά είναι ότι τα κουραμπιεδάκια τρώγονται με άχνη και τα μελομακάρονα σιροπιασμένα.Ο/H demakhs έγραψε:
μάθαμε κάτι κ σήμερα...δυχτυχώς έπρεπε να το γνωρίζω νωρίτερα.![]()
τα 4Κ βίντεο όμως, για να τα συγχρονίζω κάθε φορά με 0.9 mbs ταχύτητα upload στο σπίτι, κομμάτι δύσκολο..πρέπει κάθε φορά να πάω να στήνομαι έξω από το ξενοδοχείο του...Χαβαϊανού, που έχει κατοστάρα γραμμή κ μου χει δώσει τους κωδικούς...![]()
Ο/H linuxilakis έγραψε:
σωστός ο άλεξ...αλλά το θέλει για ένα κουτί μελομακάρονα.....δεν γίνεται , δεν γίνεται