τι εκανες ρε? γυρισες παλι σε android 6.0? και για ποιο λογο?Ο/H pavlidisc έγραψε:
Είπα στην πεθερά μου ότι εάν δεν μου φτιάξει το σπίτι που μου είχε τάξει...θα της στείλω την κόρη της πακέτο.
Και μου έφτιαξε...ένα από σοκολάτα...για να μου δείξει πόσο γλυκά με αγαπάει...λέει...![]()
HANDMADE chocolate house :
IMG_20171223_100613
IMG_20171223_100541
Χειροκίνητες ρυθμίσεις και συγκριτικά καμερών
- Tips&Tricks
- Σε εξέλιξη
- Application
- RedMi Note 3 Pro
- MIUI
-
-
Ο/H foxy4270 έγραψε:
τι εκανες ρε? γυρισες παλι σε android 6.0? και για ποιο λογο?
Η Τεχνητή Νοημοσύνη έρχεται αλλά η Φυσική Βλακεία δεν φεύγει. -
...το σοκολατόσπιτο...Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Ο/H pavlidisc έγραψε:
Ο/H foxy4270 έγραψε:
τι εκανες ρε? γυρισες παλι σε android 6.0? και για ποιο λογο?
Open-source is the future -
Ο/H 8@nos έγραψε:
Android 4.4 KitKat θα εννοεί
Η Τεχνητή Νοημοσύνη έρχεται αλλά η Φυσική Βλακεία δεν φεύγει. -
-
Stock Camera Mi5 HDR
" Η Μονή Εικοσιφοίνισσας η Αχειροποίητος του Παγγαίου Όρους".
Μοναστήρι Εικοσιφινιτσας - Παγγαίο όρος by giorgos ioannidis, on Flickr
Δράμα - Ονειρούπολη
Δράμα - Ονειρούπολη 2017 by giorgos ioannidis, on Flickr
-
-
Γιατί όχι hdr στις βραδινές? hdr+ ναι αλλά hdr όχι? Πιο πάνω μια χαρά φωτογραφίες είδα με hdr+
Εγώ προσωπικά το βράδυ αν η φώτο σε κάποια σημεία είναι σκοτεινή που δεν γίνεται να φτάσει το φλας φυσικά, μια χαρά βρίσκω hdr....ρίχνεις το iso στη τελική αν βλέπεις πολύ θόρυβο.Open-source is the future -
Βασικά το hdr στη xiaomi κανει μεγαλύτερη έκθεση και βγαίνουν εύκολα κουνημμένες (σαν να βάζεις ταχύτητα 1/4 στο manual). Οπότε προσωπικά το αποφεύγω ή αν μπω στη διαδικασία να το παλέψω, θα ρίξω απλά το shutter speed.
Πάρτε και μια από Mi Note 2 auto (hht)
IMG_20171224_001831_HHT by Andreas L., on Flickr
-
Ή ακουμπάς κάπου το κινητό να είναι όσο πιο σταθερό γίνεταιOpen-source is the future
-
@8@nos το κινητό μπορεί να είναι σταθερό εμείς τέτοια ώρα δεν ξέρουμε πόσο σταθεροί ειμαστε
Redmi Note 3 pro
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0