Να είναι το αλκοόλ;
Πιο tap πιο focus, που είναι η οθόνη;

Πιο tap πιο focus, που είναι η οθόνη;

You may think you can fly - but you better not try
Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΆν έκαμνα tap θα έχανα σίγουρα το 70% του "χωριού". Εγώ λέω ότι φταίει που δεν είναι οριζόντια το "χωριό" στο κάδρο. Είναι πλάγια και σε σχετικά κοντινή απόσταση (οπότε ούτε το infinity focus ταίριαζε).Ο/H tsine έγραψε:
Tap to focus δοκίμασες? Εγώ το βλέπω για infinity focus
Με τη συγκεκριμένη έκδοση κ τις συγκεκριμένες ρυθμίσεις, προσπάθησα κ θέλει ....5 δεύτερα για να τραβήξει την φωτογραφία!!Ο/H tsine έγραψε:
Ο/H demakhs έγραψε:
Με τη συγκεκριμένη έκδοση κ τις συγκεκριμένες ρυθμίσεις, προσπάθησα κ θέλει ....5 δεύτερα για να τραβήξει την φωτογραφία!!
Άσε που κολλάει όλο το κινητό κ κάποιες φωτό που τράβηξα αργότερα, για κάποιο λόγο δεν τις έχει αποθηκεύσει κ τις δείχνει κενές κ στη συλλογή κ στο google photos.
Ερωτηξις: όσο γυρνάει το κυκλακι, το κινητό πρέπει να παραμένει ακίνητο κ δεν είναι το διάστημα που απλά ολοκληρώνεται η επεξεργασία της φωτό, σωστά??
Πες μου ότι τη δικια σου την τράβηξες χερατη, να με τρελάνεις Κριστουγεννιάτικα!!
Το μήνυμα επεξεργάστηκε 1 φορά, τελευταία από τον/ην NasDriver: Επεξεργασία παραθέσεων. ().
Γιατί θα πάρει διαζύγιο;!Ο/H demakhs έγραψε:
Τωρα την ... έβαψες (για να μην το γράψω αλλιώς κ παίξει παρεξήγηση)!!!!![]()
(Την υπεύθυνη δήλωση συναίνεσης να έχεις εύκαιρη)
Το 32αρη εχεις φτωχοσκώληκα;Ο/H demakhs έγραψε:
Κατι άλλο θα πάρει...από δω μέσα..
Πάντως οι φωτο του φοβερές, η μια καλύτερη από την άλλη (για να μην καρφωνομαστε αυτό..)
Κ όσο σκέφτομαι ότι αυτό το κινητό κόστιζε 235 ευρώ (3/32)...τρελαίνομαι...