πολύ ζωντάνια το moto x. Λες και είσαι μέσα ένα πράγμα
Χειροκίνητες ρυθμίσεις και συγκριτικά καμερών
- Tips&Tricks
- Σε εξέλιξη
- Application
- RedMi Note 3 Pro
- MIUI
-
-
εμένα τα βγάζει πιο "ζωντανά".....σπαρταράνε λέμε (ειδικά το εκπληκτικό αυτό ζώο, ο τραγοαλογόσκυλος)!!!
IMG_20170625_134958 by dhm fan, on Flickr
IMG_20170625_132158_HDR by dhm fan, on Flickr
IMG_20170625_115334 by dhm fan, on Flickr
Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Πολυ ωραιος ο τραγοαλογοσκυλος
Ενα λαθος που κανουμε γενικα ειναι οτι κοιταμε μονο τις νυχτερινες θεωρωντας δεδομενο οτι θα ειναι εξισου καλο και στις ημερισιες. Δυστυχως δεν παει ετσι. Για παραδειγμα το παλιο μου lg g2, παροτι τα παει καλυτερα σε χαμηλο φωτισμο απο redmi note 3 pro ή ακομα και απο redmi note 4x, δεν φτανει την ποιοτητα των ημερησιων τους. -
Κέρνα πόνο Μήτσοοοοοο
-
Παιδιά έχεις κάποιος εμπειρία/άποψη για το (ψευτο? ) bokeh που δίνουν οι διπλές κάμερες;
Ευχαριστώ. -
Κοιτα. Στο δικο μου ματι παντα χτυπαει οτι ειναι ψευτικο αν και οφειλω να ομολογησω οτι εχουν βελτιωθει παρα πολυ τελευταια. Αλλα αν σου αρεσει το bokeh πας σε κανονικη καμερα με μεγαλο αισθητηρα.
Ποιο κινητο εχεις στο νου; -
Σ ευχαριστώ για την απάντηση
Το bokeh μου αρέσει πολύ και -έστω και παλιά- έχω κάμερα κανονική, αλλά πια σπάνια την κουβαλάω μαζί μου.
Διάβαζα για τη δυνατότητα κινητών με 2 κάμερες, για bokeh και είπα να το δω λιγάκι.
Ίσως και να μπει σαν κριτήριο σε μελλοντική αγορά, αν αξίζει έστω και με τους περιορισμούς των μικρών αισθητήρων. -
εκτός και αν είναι αισθητήρες κατηγορίας mi 5s!!!Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Καμμία αντίρρηση για τον αισθητήρα του mi5s, νάχε και τη ...θολούρα στα κοντικά, πούχω μια αδυναμία και δεν θα σκεφτόμουν τπτ άλλο.
-
@fog Στο Redmi pro σου δίνει την αίσθηση ότι είναι κάτι σαν beta feature, ο αλγόριθμος θέλει δουλειά και ίσως και ένα καλύτερο σένσορα από αυτόν που έχει η κάμερα.
Από ότι έχω διαβάσει, το pro2 θα έχει καλύτερο. Τώρα όσο αφορά το τι γίνεται τώρα, ναι μπορεί να βγάλεις κάποια "αποδεκτή" λήψη με εφέ βάθους αλλά, θέλει δουλειά και..υπομονή.
* Όταν τα πράγματα φαίνονται να είναι όπως δεν θα ήθελαν να φανούν ότι δεν είναι. * -
Δεν είναι προϋπόθεση ο διπλός φακός για το bokeh ε;
Λογικά όχι γιατί το S7 έβγαζε τέτοιου είδους φωτογραφίες :
iMac
...απλά νομίζω οτι την έβγαζε σε 2 στάδια και όχι με την μία...θα σας γελάσω...δεν θυμάμαι...
Ο διπλός φακός έχει πλεονεκτήματα στο bokeh;?
Και γιατί το bokeh γίνεται από τον φακό και δεν μπορεί να γίνει (λέω εγώ τώρα...) από software χρησιμοποιώντας ας πούμε τα out of focus μέρη της φωτογραφίας (αυτό που βλέπαμε μέχρι τώρα δηλαδή αλλά σε πιο soft έκδοση - στις απλές φωτογραφίες) τα οποία είναι αποτέλεσμα του βάθους πεδίου;
Γιατί δηλαδή το bokeh δεν μπορεί να είναι ένα έντονο background blur;Η Τεχνητή Νοημοσύνη έρχεται αλλά η Φυσική Βλακεία δεν φεύγει. -
Το τελευτάιο που λές είναι, ο ένας φακός κάνει την κανονική λήψη και ο δεύτερος την οut of focus.
Μετά, αναλαμβάνει το λογισμικό τα υπόλοιπα..λογικά γίνεται και με ένα φακό όπως λές απλά μάλλον θα είναι λίγο ποιο αργό ίσως;
* Όταν τα πράγματα φαίνονται να είναι όπως δεν θα ήθελαν να φανούν ότι δεν είναι. *
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0