Χειροκίνητες ρυθμίσεις και συγκριτικά καμερών
- Tips&Tricks
- Σε εξέλιξη
- Application
- RedMi Note 3 Pro
- MIUI
-
-
Ίσως πρέπει να τσεκάρεις ξανά τις ρυθμίσεις στην κάμερα, σε αυτό το θέμα έχουμε εδώ άτομα που ξέρουν τι πρέπει
Η αλήθεια είναι ότι μου δούλεψε με τη μια και δε θυμάμαι τι πείραξα για να έχω τις επιλογές.
Πάντως ΠΡΕΠΕΙ να δουλέψει, γιατί μιλάμε για ίδιες συσκευές και rom.
-
Καλημέρα. Σωκράτη είσαι Αθήνα;
Πάντως βάσει xda δουλεύει Google camera with HDR+ | Xiaomi Redmi Note 3 . Ποια Nougat έβαλες; Πείραξες build.prop; Αν ναι, φρόντισες να εχει ίδια perimissions?
Μήπως έβαλες την Ressurection Remix? Κάπου είχε πάρει το μάτι μου ότι έκανε και σε άλλους νερά με αυτήν, αν και μάλλον κάναν αυτοί κάτι λάθος.
=============== Δεκ 13th 2017, 11:26am ===============
Δοκίμασε αυτήν Google Camera [HDR+, 60FPS, 42Mbit/sec] [Upd… | Xiaomi Redmi Note 3 -
Καλημέρα Αντρέα,
Δεν είμαι Αθήνα. Αργολίδα...
Στο buildprop δεν πείραξα κάτι. Απλά μπήκα και είδα ότι είναι οκ το api2.
Ναι, την Ressurection Remix έχω βάλει.
Θα δοκιμάσω αυτήν που μου προτείνεις...
Σ' ευχαριστώ πολύ.
Ειρήνη αν μπορείς δείξε μου ποια έκδοση έχεις η ανέβασέ την κάπου να δοκιμάσω!
Thank YOUὮ ξεῖν᾿, ἀγγέλλειν πατράσι ὅτι τῇδε κοιμόμεθα τοῖς κείνων χρήμασι τρεφόμενοι.
-
Γενικά οι AOSP/LOS based έχουν ενεργό api2. Οπότε μόνο ζημειά μπορείς να κάνεις ελέγχοντας το build.prop (πχ να πειραχτούν τα permissions)
-
Τα permissions είναι:
-rw-r--r--
Έβαλα και την έκδοση που μου έδειξες...
Στην οθόνη ψηλά έχει το hdr+, στο οποίο έχεις επιλογές για ΟΝ-OFF-AUTO, αλλά μέσα στις ρυθμίσεις δεν υπάρχει καμιά επιλογή σχετική με hdr+Ὦ ξεῖν᾿, ἀγγέλλειν πατράσι ὅτι τῇδε κοιμόμεθα τοῖς κείνων χρήμασι τρεφόμενοι.
-
-
Ειρήνη με αυτήν δεν βλέπω πουθενά hdr+. Μια απλή κάμερα βλέπω μόνο....
Κάτι μαγικά θα έχει κάνει ο Μήτσος...ο Φωδεκανήσιος....δεν εξηγείται διαφορετικά!!Ὦ ξεῖν᾿, ἀγγέλλειν πατράσι ὅτι τῇδε κοιμόμεθα τοῖς κείνων χρήμασι τρεφόμενοι.
-
Θα μας τρελλάνει
Άνοιξες τις ρυθμίσεις της;
Πήγαινε στις Ρυθμίσεις της rr, ανοιξε τα Apps και κοίτα αν έχει 2 κάμερες. Αν ναι, είναι αυτή με τα πολλά MB, κάπου 65.
Αν όχι για κάποιο λόγο δεν στην κάνει εγκατασταση; Ολοκληρώθηκε κανονικά; -
Η εγκατάσταση ολοκληρώθηκε κανονικά.
Ναι, υπάρχουν δυο κάμερες:
Κάμερα
CameraὮ ξεῖν᾿, ἀγγέλλειν πατράσι ὅτι τῇδε κοιμόμεθα τοῖς κείνων χρήμασι τρεφόμενοι.
-
Βγάλτες και τις 2, τσέκαρε ότι φύγαν. Μετά βάλε αυτή που έστειλα μόνο, μπες στις ρυθμίσεις της και διάλεξε αυτά που θες.
Install the application and navigate to settings. Simply installing the application doesn’t work anymore, as you need to choose your own HDR+ algorithm. Once there, you will be faced with a plethora of options. These options allow you to customize the HDR+ algorithm to your liking.
Αν πάλι δεν βλέπεις ρυθμίσεις κάνε και reboot, αλλά πιστεύω μόλις βγάλεις την 4.4.012 και βάλεις την άλλη και διαλέξεις αλγόριθμό θα εμφανιστούν οι επιλογές και θα δουλέψει. -
Δεν θέλει λέμεεεε!!!!.....χαχα...
Η Ελληνική (4.4.020.....) είναι η μαμά, και όταν κάνω εγκατάσταση την δική σου γίνεται ενημέρωση της μαμάς....
"Καταργώντας" μετά την ενημερωμένη (δική σου) επανέρχεται η μαμά....φαύλος κύκλος!!!Ὦ ξεῖν᾿, ἀγγέλλειν πατράσι ὅτι τῇδε κοιμόμεθα τοῖς κείνων χρήμασι τρεφόμενοι.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0