Με τα δείγματα που έχω δει είναι πολύ δυνατή. Έχουν κάνει καλή δουλειά και φαντάζομαι θα βελτιωθεί και άλλο. Γιώργο χτυπά το άφοβα
Χειροκίνητες ρυθμίσεις και συγκριτικά καμερών
- Tips&Tricks
- Σε εξέλιξη
- Application
- RedMi Note 3 Pro
- MIUI
-
-
Ο/H Antretng έγραψε:
Έτοιμο [Γενικά] Βελτιώστε τις φωτογραφίες σας με τη κάμερα του google pixel :: myphone forum
@geoanto555 σωστά αφού έχει εργοαστασιακά ενεργό api2. Θα ηταν περίεργο να είχε θέμα αφού δεν άλλαξες κάτι.
Αλλά πρέπει να γίνει ένας διαχωρισμός σε πρωινές λήψεις και βραδυνές λήψεις
Sent from my MI 5s using Tapatalk
Κι -
-
Χρόνια πολλά καλή χρονιά σε όλους
IMG_20180101_153103 by Panos Kirk, on Flickr
IMG_20180101_153601 by Panos Kirk, on Flickr
Sent from my MI 5s using Tapatalk -
Kate HDR+
IMG_20180101_020829[2] by ssoklis, on Flickr
Kate Open Camera
IMG_20180101_020915[1] by ssoklis, on Flickr
Kate HDR+
IMG_20180101_021234[1] by ssoklis, on Flickr
Το άλλο έφθασε στο Βενιζέλος. Ελπίζω μέσα στην βδομάδα να το έχω, οπότε Ανδρέα ετοιμάσου να μου δώσεις "Υλικό"
Χρόνια Καλά, κι ας είναι και Πολλά!!!
Υγεία, Αγάπη, Χαρά, Δύναμη, Ευτυχία και Τύχη...γιατί και στον Τιτανικό έιχαν Υγεία, αλλά δεν είχαν τύχη..... λέει ο άλλος....ε @demakhs;Ὦ ξεῖν᾿, ἀγγέλλειν πατράσι ὅτι τῇδε κοιμόμεθα τοῖς κείνων χρήμασι τρεφόμενοι.
-
Αγνώριστη η κάμερα του Redmi Note 3 pro Σωκράτη. Εσύ πως την βλέπεις από την εμπειρία σου και με την στοκ κάμερα του miui?
Καλη χρονιά και εγώ εδώ είμαι -
Νομίζω είναι εμφανέστατη η διαφορά.
Υπάρχει βελτίωση μεγάλη με το hdr+
Αλλά νομίζω τα πάνε πολύ καλύτερα από την stock και οι άλλες κάμερες...snap, open, bacon, footej
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας TapatalkὮ ξεῖν᾿, ἀγγέλλειν πατράσι ὅτι τῇδε κοιμόμεθα τοῖς κείνων χρήμασι τρεφόμενοι.
-
-
mi note 3 Auto
IMG_20171231_232924_HHT by Guardian, on Flickr
IMG_20171231_233106_HHT by Guardian, on Flickr
Life is short, so never forget to smile. After all, you're only as happy as you let yourself be -
πολλα καμενα σημεια...ειδικα τις λαμπες τις εχει ξεσκισει
γιατι δεν βγαζεις με Hdr+? -
Το hdr+ που το είχα δοκιμάσει πριν 2 βδομάδες δεν έκανε την δουλειά που έπρεπε και έτσι γύρισα σε στοκ global rom κλειδωμενο bootloader.
Θα αργότερα μήπως ξεκλειδώσω πάλι.
Don't mess with mi note 3Life is short, so never forget to smile. After all, you're only as happy as you let yourself be -
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0