Χειροκίνητες ρυθμίσεις και συγκριτικά καμερών
- Tips&Tricks
- Σε εξέλιξη
- Application
- RedMi Note 3 Pro
- MIUI
-
-
Ο/H foxy4270 έγραψε:
η καλυτερη καμερα της Xiaomi ειναι το mi5s
ολα τ'αλλα ειναι χειροτερα
Πήγε και έβγαλε το mi5s plus κουκουρουκου
Sent from my MI 5s using Tapatalk -
@tsine έχεις φύγει ήδη ...Μπορεί να έχει κάπως χειρότερη κάμερα..για μένα είναι πολύ κοντά στο 90% των περιπτώσεων... η συνολική εμπειρία χρήσης είναι από άλλο πλανήτη...
Αντρέα σιγά σιγά τα συγκριτικά. Πλήρωσα κάτι παραπάνω για να καταφέρω να έχω και τα δύο...χεχε
Εδιτ: Και με b20 -
Βασιλάρα καλορίζικο!! Να το χαρείς φίλε!!! Δώσε συγκριτικά στο λαό!
Ο/H linuxilakis έγραψε:
Εδιτ: Και με b20
Εάν δεν δώσει Β20 στο Mi7 το Mix2 θέτει σοβαρότατη υποψηφιότητα.Η Τεχνητή Νοημοσύνη έρχεται αλλά η Φυσική Βλακεία δεν φεύγει. -
Ωραίος Βασίλη.
Πόσο σου στοίχισε με 800αρα;
Και παιδιά μην τρελαινόμαστε. Κινητό δεν είναι μόνο η κάμερα. Είχα και το nexus 5x που έφυγε στις 2 βδομάδες και το lg g5 που το στειλα στη βδομάδα.
Εγώ προσωπικά δεν το αντέχω το mi5s. Αν μου το επέτρεπαν τα οικονομικά μου θα κανα τούμπες με το mi mix 2.
Και τώρα δηλαδή έχω πάρει το Mi note 2 και είμαι απλά στο δίλημμα αν θα κρατήσω αυτό ή το mi note 3 που το περιμένω από μέρα σε μέρα. Στο mi5s όμως δεν γυρίζω αφού δεν μου κάνει ως συσκευή. -
Να σας πω κιόλας πως δεν είναι ακριβώς η οθόνη 18:9 όπως οι λουκάνικοπίτες (πεινασα) τα Samsung. Είναι 17:9 περίπου....... Απολαυσηηηηηηηη
Όλα τα mix 2 έχουν όλες τις μπάντες.
Xiaomi Mi MIX 2: Price and Specifications
Εδώ είστε... Δείτε μπάντες....ολόκληρη ορχήστρα...
Το πρώτο μου xiaomi που πιάνω 4g+ -
Ο/H linuxilakis έγραψε:
Να σας πω κιόλας πως δεν είναι ακριβώς η οθόνη 18:9 όπως οι λουκάνικοπίτες (πεινασα) τα Samsung. Είναι 17:9 περίπου....... Απολαυσηηηηηηηη
-
Αυτό που με "χάλασε" στα πρώτα δείγματα συγκρισής είναι η φωτό με το δέντρο. Την παστέλιασε πολύ άσχημα το mix2! Φτου φτου μακριά! Εύχομαι να ήταν τυχαίο!Η Τεχνητή Νοημοσύνη έρχεται αλλά η Φυσική Βλακεία δεν φεύγει.
-
Πιστεύω πως αν απενεργοποιήσει το αυτόματο hht στις ρυθμίσεις ή απλά το γυρίσει στο manual με ίδια ταχύτητα δεν θα χει τοσο παστέλιασμα.
-
Ο/H tsine έγραψε:
Ο/H foxy4270 έγραψε:
Πήγε και έβγαλε το mi5s plus κουκουρουκου
Sent from my MI 5s using Tapatalk
-
Ο/H Antretng έγραψε:
Πιστεύω πως αν απενεργοποιήσει το αυτόματο hht στις ρυθμίσεις ή απλά το γυρίσει στο manual με ίδια ταχύτητα δεν θα χει τοσο παστέλιασμα.
Βασίλη...βάλε HHT γιατί το άλλο είναι...είναι...είναι...σαν S7! Μπλιάχ! Να ορίστε...με έκανες και το έπιασα στο στόμα μου πάλι!Η Τεχνητή Νοημοσύνη έρχεται αλλά η Φυσική Βλακεία δεν φεύγει. -
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0