Θα κοιτάξω να ανεβάσω αλλά φοβάμαι ότι οι περισσότερες ειναι προσωπικές.
Χειροκίνητες ρυθμίσεις και συγκριτικά καμερών
- Tips&Tricks
- Σε εξέλιξη
- Application
- RedMi Note 3 Pro
- MIUI
-
-
Ο/H tsine έγραψε:
Ο/H linuxilakis έγραψε:
IMG_20180105_123141 | Panos Kirk | Flickr Αυτή είναι κακή?
Αυτήν που έβαλες εδώ με τον δρόμο είναι η κουνημένη ή δεν πρόλαβε να εστιάσει.
=============== Ιαν 10th 2018, 2:27pm ===============
Ρε παιδιά κάνω κάτι λάθος ....
Μία φωτό με άνοιχτα όλα τα φώτα μέσα στο γραφείο MIUI STOCK όχι HDR
2018-01-10_02-20-30 by Panos Kirk, on Flickr
Αντίστοιχα η Google camera Με HDR+
2018-01-10_02-26-41 by Panos Kirk, on Flickr
θελει hdr εδω μπας και σωσεις τιποτα απο πισω...δεν το βλεπω αλλα λεμε τωρα.
Η δευτερη, η gcam δηλαδη, εαν εξειρεσεις το γεγονος οτι βγηκε πρασινη...ειναι μια τελεια φωτογραφια. -
Le max 2. Η πρώτη από stock (σε ηλιόλουστη μέρα). Οι άλλες hdr+. Η δεύτερη ήταν πολύ νεφελώδης/μουντή η ημέρα. Η τρίτη απλά έκανα κάτι πειράματα με το focus... αλλά τουλάχιστον είναι ηλιόλουστη.
Σορρυ αλλά μόνο αυτέςς μου ξέφυγαν από το delete και να μην είναι προσωπικές. Αλλά νομίζω θα βγάλεις τα συμπεράσματά σου. Το hdr+ θυμάμαι είχε ορθότερα χρώματα από stock (πχ υπο τον ήλιο τα κεραμίδια είχαν τα χρώματα της τριτης και όχι τόσο της πρώτης). Απλά το hdr+ δούλευε με custom rom οπότε δεν υπήρχε stock για να συγκρίνω. Αν πάλι προτιμάς την στοκ, στις ημερήσιες νομίζω ίδιο αποτέλεσμα θα έχεις και με μια Open camera στην custom rom.
IMG_20171024_152619 by Andreas L., on Flickr
IMG_20171026_134610 by Andreas L., on Flickr
IMG_20171026_155030 by Andreas L., on Flickr
-
-
Ο/H Antretng έγραψε:
Le max 2.
=============== Ιαν 11th 2018, 8:04pm ===============
Ο/H tsine έγραψε:
-
Ο/H foxy4270 έγραψε:
Ο/H Antretng έγραψε:
Le max 2.
=============== Ιαν 11th 2018, 8:04pm ===============
Ο/H tsine έγραψε:
Sent from my MI 5s using Tapatalk -
Life is short, so never forget to smile. After all, you're only as happy as you let yourself be
-
Ο/H tsine έγραψε:
Τελικά τα μισά λινκ από 4pda.ru η πρέπει να είσαι login για να τα κατεβάσεις
-
Ο/H johnnyman έγραψε:
Παιδιά...αυτήν το Mi5s με stock δεν την έβγαζε τόσο καλή με την καμία!!!! Μπορεί να είχε καλύτερη δυναμική αντίθεση αλλά ο θόρυβος θα ήταν πολύ ψηλά πιστεύω.
Με HDR+ θα είχε ίδια ποιότητα αλλά όχι καμένες βιτρίνες (που δεν είναι και τόσο καμένες θα έλεγα!!!) και θα είχε αρκετά πιο φωτεινές τις πίσω οικοδομές.
ΤΡΟΜΕΡΗ stock για μένα.
Υ.Γ Ενώ είναι στραμμένη προς τα σκοτάδια...το ISO το κράτησε πολύ χαμηλά!
edit. Μπα...μάλλον στο μπροστά φωτισμένο πλακάκι είναι στραμμένη και γι'αυτό έριξε τόσο το ISO. (?)
ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ. Είναι πολύ καλή. Τα 500άευρα Sony θα την είχαν σκατώσει.Η Τεχνητή Νοημοσύνη έρχεται αλλά η Φυσική Βλακεία δεν φεύγει. -
Χρήστο θα συμφωνήσω για ότι είναι εξαιρετική θα διαφωνήσω όμως για το mi5s. Άλλωστε μιλάμε για χαμηλό iso και υψηλό shutter speed. Προφανώς είχε δυνατό φως η βιτρίνα. Σκοτεινά βγήκαν λόγο μεγάλης αντίθεσης.
Δυνατή φωτογραφία αλλά σε καμία περίπτωση δεν πιστεύω να τα πήγαινε χειρότερα το mi5s. Το Mi5s ξεκινά να έχει θόρυβο από iso 1600 και πάνω (άντε 1000 στη χειρότερη) και στη συγκεκριμένη δεν νομίζω να ξεπέρναγε το iso 500-600 (αν θες δες το συγκριτικό που χα βάλει για αντιστοιχία iso/shutter)
Τέσπα. Είναι πολύ καλή -
Ο/H pavlidisc έγραψε:
Μου αρέσει πααααρα πολύ για stock! Μα πάρα πολύ!!!
Μεχρι iso 800 Βγαινουν καλες...απο κει και μετα αρχιζουν οι ζωγραφιες! -
Η αλλιώς οι πινελιές....
Με την ταβανοβουρτα ομως
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0