Χειροκίνητες ρυθμίσεις και συγκριτικά καμερών
- Tips&Tricks
- Σε εξέλιξη
- Application
- RedMi Note 3 Pro
- MIUI
-
-
Άστο το LG. Μην το αναφέρεις καν. Για μένα είναι (G4 και G5) 10 επίπεδα επάνω ΣΕ Ποιότητα ΚΑΙ ΛΕΠΤΟΜΈΡΕΙΑ από οτιδήποτε άλλο κυκλοφορεί. Θέλουν 5-6 βασικές γνώσεις και λίγο χρόνο παραπάνω (δεν έχουν σβελτάδα στην λήψη.. δυστυχώς) αλλά η ποιότητα που πιάνουν είναι μια κατηγορία μόνη της. Εάν μπορούσαν να κατεβάσουν τα highlights (που λέει και το φιλαράκι μου ο Κώστας) λίγο καλύτερα θα μιλούσα (εγώ) για την τέλεια λήψη. Και πιστότητα χρημάτων; 100%.
Το Sony το ανέφερα γιατί προχθές έγραψα ότι τα Xiaomi δεν μπορούν να πιάσουν ναυαρχίδες... έχοντας στο μυαλό μου μόνο S8 - G5 - U11. Όπως όμως πολύ σωστά είπε ο Ανδρέας, ναυαρχίδες θεωρούνται και άλλα κινητά όπως Sony, Heaway, Motorola κλπ... που εν τέλη υστερούν σε σχέση με το Mi Note 3 τουλάχιστον.
from my Mi5sΗ Τεχνητή Νοημοσύνη έρχεται αλλά η Φυσική Βλακεία δεν φεύγει. -
Χρηστο το g4 εχει δυο μειονεκτηματα...που για μενα ειναι καθοριστικα ομως.
1. το HDR που εχει δεν υφισταται απλα.
2.δεν μπορει να κανει φωτομετρηση σημειου...δηλαδη εαν βλεπεις
στην οθονη καμμενο ουρανο, θα παρεις και καμενο ουρανο. ΅what's you see, is what you get" -
Ο/H foxy4270 έγραψε:
Χρηστο το g4 εχει δυο μειονεκτηματα...που για μενα ειναι καθοριστικα ομως.
1. το HDR που εχει δεν υφισταται απλα.
2.δεν μπορει να κανει φωτομετρηση σημειου...δηλαδη εαν βλεπεις
στην οθονη καμμενο ουρανο, θα παρεις και καμενο ουρανο. ΅what's you see, is what you get"
-
πάρε το mi note 3 και άστα τα...υποκατάστατα αγόρι μου!!Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Δεν υπάρχουν πολλά δείγματα του V30 δυστυχώς. Πολύ δυνατή συσκευή (κορυφαία χαρακτηριστικά σε κάθε άκρη της) αλλά πανάκριβη και σπάνια.
Από reviews που είδα (ελάχιστα) δεν φαίνεται να έκανε πάταγο στην φωτογραφία αν και έχει f/1.6 και γυάλινα μέρη στον φακό (αν δεν κάνω λάθος). Αλλά από τα reviews δεν μπορείς να βγάλεις ασφαλή συμπεράσματα.
Ὦ ξεῖν᾿, ἀγγέλλειν πατράσι ὅτι τῇδε κοιμόμεθα τοῖς κείνων χρήμασι τρεφόμενοι.
-
ωραίος ο Αλέκος....ποια έκδοση gcam?Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
5.1.016.174405463Ὦ ξεῖν᾿, ἀγγέλλειν πατράσι ὅτι τῇδε κοιμόμεθα τοῖς κείνων χρήμασι τρεφόμενοι.
-
ΑκριβέστατηὮ ξεῖν᾿, ἀγγέλλειν πατράσι ὅτι τῇδε κοιμόμεθα τοῖς κείνων χρήμασι τρεφόμενοι.
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0