Χειροκίνητες ρυθμίσεις και συγκριτικά καμερών
- Tips&Tricks
- Σε εξέλιξη
- Application
- RedMi Note 3 Pro
- MIUI
Αυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες
-
-
Ο/H sso έγραψε:
Είναι δυνατόν μια gcam να έχει διαφορετική απόδοση σε κάποια Ρομ από ό,τι σε μια άλλη;
Η να διαφοροποιείται η απόδοσή της ανάλογα με το android που φοράει η συσκευή;
Εννοείται βέβαια ότι μιλάμε για την ίδια συσκευή πάντα.
το δευτερο μπορει...αλλα και παλι δεν νομιζω -
-
Mi Note 3 auto (hht)
Είχα βγάλει και μια ακόμα με σωστότερο κάδρο αλλά πάνω στη βιασύνη μου, μου βγήκε κουνημμένη.
Λέω να την ανεβάσω επεξεργασμένη και στο άλλο thread (κροπάρισμα και γενικά επεξεργασία με LR)
IMG_20180128_225002_HHT by Andreas L., on Flickr
-
@tsine...γιατι εχω την εντυπωση οτι το δικο σου κινητο βγαζει καλυτερα απο τα δικα μας??
-
Ο/H foxy4270 έγραψε:
@tsine...γιατι εχω την εντυπωση οτι το δικο σου κινητο βγαζει καλυτερα απο τα δικα μας??
Sent from my MI 5s using Tapatalk -
Ο/H foxy4270 έγραψε:
Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Ο/H demakhs έγραψε:
Ο/H foxy4270 έγραψε:
Ὦ ξεῖν᾿, ἀγγέλλειν πατράσι ὅτι τῇδε κοιμόμεθα τοῖς κείνων χρήμασι τρεφόμενοι.
-
Prixelon και ξεprixelon... Εγώ δοκιμάζω διάφορα app cameras... Πόσταρω στο thread εδώ ότι θεωρώ ότι πληρεί τα κριτήρια που έχω θέσει από θέμα wb/saturation/stracture/sharpening/brightness/contrast /warmth /tint/shadows..
Κάποιες φορές κρίνω σωστά κάποιες κρίνω λάθος
Και όλα πάντα σε auto (όχι manual)...
Αν βάλω snapseed όλα τα φτιάχνω αν θέλω και βγαίνει ακόμα καλύτερο σε κάποιες περιπτώσεις
Ο/H tsine έγραψε:
Prixelon και ξεprixelon... Εγώ δοκιμάζω διάφορα app cameras... Πόσταρω στο thread εδώ ότι θεωρώ ότι πληρεί τα κριτήρια που έχω θέσει από θέμα wb/saturation/stracture/sharpening/brightness/contrast /warmth /tint/shadows..
Κάποιες φορές κρίνω σωστά κάποιες κρίνω λάθος
Και όλα πάντα σε auto (όχι manual)...
Αν βάλω snapseed όλα τα φτιάχνω αν θέλω και βγαίνει ακόμα καλύτερο σε κάποιες περιπτώσεις
Sent from my MI 5s using Tapatalk
Ειχες βαλει μια με gcam 3.2 ημερησια που τα χρωματα ειχαν πολυ ενταση.
Αντιθετως μια ιδια με gcam 3.2 ειχε βαλει κι ο Παυλιδης...και τα χρωματα ηταν ψοφια. -
@foxy4270 όπως λέει ο @Antretng όλες οι συνθήκες του χώρου παίζουν ρόλο.
Τώρα ποιο σε βάθος θέλει ανάλυση γιατί και γιατί όχι βγήκαν τα χρώματα έντονα.
Προσωπικά από την 3.2 maxparam δεν έμεινα ευχαριστημένος. Μπορώ βέβαια να την ξαναπιάσω να κάνουμε δοκιμές.
(μπορεί αν και είναι απίθανο να επιρροαζουν και άλλα πράγματα πχ rom έκδοση)
Τώρα κάτι που δεν αναφέρεται συχνά καθαρίζω σχεδόν σε κάθε φώτο τον φακό του κινητού με οινόπνευμα
Σε κάθε???Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0