Ενα πανάκι γυαλιών αρκεί για τις δακτυλιες.
Χειροκίνητες ρυθμίσεις και συγκριτικά καμερών
- Tips&Tricks
- Σε εξέλιξη
- Application
- RedMi Note 3 Pro
- MIUI
-
-
@tsine
Αγόρι...οι δαχτυλιές και οι σκόνες φεύγουν και με ένα απλό .... χχχουουουου ....και καθάρισμα με το μπλουζάκι!
Το οινόπνευμα είναι για να καθαρίζεις το δέρμα πριν από τα εμβόλια! Όχι για να καθαρίζεις φακό κάμερας!
Οι περισσότεροι φακοί έχουν επιστρώσεις για να κόβουν τις αντανακλάσεις των φωτεινών πηγών το βράδυ. Το οινόπνευμα ... 1 - 2 - 3 ...θα τις καταστρέψει!
Ο-Χ-Ι οινόπνευμα ΚΑΤΗΓΟΡΗΜΑΤΙΚΑ! ΠΟΥΘΕΝΑ οινόπνευμα σε κινητό τηλέφωνο! Ούτε σε οθόνη, ούτε σε πλαστικά μέρη, ούτε σε μεταλλικά μέρη, ούτε πουθενά!Η Τεχνητή Νοημοσύνη έρχεται αλλά η Φυσική Βλακεία δεν φεύγει. -
-
Χρηστο ούτε χου δεν θέλει γιατί και αυτό έχει διαβρωτικές ιδιότητες. Ένα καθαρό καλό πανάξια γυαλιών πραγματικά αρκεί. Και του χεις και μια θήκη ώστε να μην ακουμπάει ο φακός στο τραπέζι.
-
-
Ο/H Antretng έγραψε:
Χρηστο ούτε χου δεν θέλει γιατί και αυτό έχει διαβρωτικές ιδιότητες. Ένα καθαρό καλό πανάξια γυαλιών πραγματικά αρκεί. Και του χεις και μια θήκη ώστε να μην ακουμπάει ο φακός στο τραπέζι.
Η φούσκα βγάζει αέρα καθώς την πατάς, καθαρίζοντας το φακό και το βουρτσάκι απομακρύνει κόκκους σκόνης ή άμμου, για να αποφεύγονται γρατζουνιές, πριν χρησιμοποιήσουμε το πανάκι.
(Είναι κάτι που ακόμη και στους φακούς μου, μόνο όταν γύριζα από διακοπές το έκανα, να φύγει η άμμος, αλλά κάποιος μπορεί να θέλει να είναι έξτρα προσεχτικός. Την ίδια δουλειά κάνει και ένα μικρό πινελάκι γυναικείου μακιγιάζ, που θα περισσεύει σε -τυχόν- θηλυκό μέλος της οικογένειας) -
Οι δικές μου γνώσεις λένε τα εξής.
Για να μπορέσουμε να έχουμε όσο γίνεται περισσότερη διάθλαση του φωτός (να προχωρήσει στα ενδότερα) και όχι ανάκλαση (χαμένο πολύτιμο φως) πρέπει ο δείκτης διάθλασης μεταξύ αέρα και γυαλιού να είναι ο μικρότερος δυνατός. Έλα μου ντε που δεν μπορούμε να αλλάξουμε τον δείκτη διάθλασης του αέρα και σχεδόν καθόλου του φακού.
Λύση για αυτό:
- Τα φίλτρα που έχουμε δει και στα γυαλιά οράσεως που έχουν ενδιάμεσο δείκτη διάθλασης μεταξύ αέρα και γυαλιού και εφάπτονται στο γυαλί
- μια αλοιφή, σε λεπτή στρώση πάνω στο φακό (μπλεδίζει), που κάνει την ίδια δουλειά περίπου με το φίλτρο και που έχει ημερομηνία λήξεως. Αν τώρα καθαρίζεις τους φακούς με το ίδιο πανάκι που σου δώσανε, υποτίθεται ότι είναι εμποτισμένο με αυτή την αλοιφή και με το απλό σκούπισμα απλώς μεταφέρεται η αλοιφή από το ένα σημείο στο άλλο επιτείνοντας την ημερομηνία λήξης της.
Display Spoiler Πότε βάζουμε οινόπνευμα; Όταν θέλουμε να αλλάξουμε το tempered glass.
και όχι
Η φαντασία είναι πιο σημαντική από την γνώση. Η γνώση είναι περιορισμένη. Η φαντασία περικυκλώνει τον κόσμο. - Τα φίλτρα που έχουμε δει και στα γυαλιά οράσεως που έχουν ενδιάμεσο δείκτη διάθλασης μεταξύ αέρα και γυαλιού και εφάπτονται στο γυαλί
-
-
Ο/H tsine έγραψε:
Και όλο αυτό ξεκίνησε για το ότι εγώ τραβάω φωτογραφίες με καλύτερα χρώματα (όπως ανέφερε ο @foxy4270)
Η φαντασία είναι πιο σημαντική από την γνώση. Η γνώση είναι περιορισμένη. Η φαντασία περικυκλώνει τον κόσμο. -
Να μην ξεχνιόμαστε
IMG_20180121_151120-02 by Panos Kirk, on Flickr
Sent from my MI 5s using Tapatalk -
Ο άκυρος!
Τα τζαμακια που έρχονται με τα nillkin tempered δεν κάνουν δουλειά;You may think you can fly - but you better not try -
Mi5s HDR+
Κατέβασε τον προβολέα που με στράβωνε. Εμφάνισε όλα τα κλαδιά του δέντρου που δεν έπαιζε να τα δώ απέναντι σε τέτοιο προβολέα. Εξαφάνισε τον θόρυβο από τον ουρανό. Δεν ξέρω τι να πω για το HDR+ σε τέτοιες σκηνές. Για μένα απλά δεν έχει αντίπαλο. Ψευτίζει η φωτογραφία. Το ξέρω. Αλλά το τελικό - ολικό αποτέλεσμα είναι απίθανο.
IMG_20180129_200051
Πίτα σκοτάδια! Δεν έβλεπες που πατάς (εκεί που στεκόμουν). Τον κόκκινο τάπητα με τον μάτι δεν τον ξεχώριζα. Εκτός από τους προβολείς στο βάθος κήπος δεν υπάρχει κάτι άλλο που να φωτίζει το στάδιο.
IMG_20180129_200605
Δρόμος με μπόλικο φως.
IMG_20180129_200826
Η Τεχνητή Νοημοσύνη έρχεται αλλά η Φυσική Βλακεία δεν φεύγει.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0