Ρε αδερφέ ποσες φορές θα γραψω ότι στο dxomark του κόψε πόντους λόγω των νυχτερινών. Διάβασε λίγο το review
Μην κοιτάς μόνο τελικα σκόρς. Ή έστω δες και τα επιμέρους σκόρς.
Δεν ξέρω πόσα κινητα έχεις αλλάξει/δοκιμάσει αλλά η κάμερα του mi note 3 είναι αρκετά πάνω από των μέσο όρο. Λίγα κινητά το τρώνε και αυτά έχουν άλλο κόστος. (πχ s8, pixel, u11)
Μην κοιτάς μόνο τελικα σκόρς. Ή έστω δες και τα επιμέρους σκόρς.Δεν ξέρω πόσα κινητα έχεις αλλάξει/δοκιμάσει αλλά η κάμερα του mi note 3 είναι αρκετά πάνω από των μέσο όρο. Λίγα κινητά το τρώνε και αυτά έχουν άλλο κόστος. (πχ s8, pixel, u11)

χαχαχα
), και έχουν γίνει συνώνυμα με το καλό και φθηνό κινητό. Με αρκετούς που μιλάω ακούω πάντα το ίδιο: "είναι πολύ καλό, ε εντάξει η κάμερα δεν είναι και τόσο καλή αλλά δεν είναι και χάλια". Αλλά αυτοί είναι άνθρωποι που ούτε το καλώδιο δεν ξέρουν να βάλουν στο pc να πάρουν τις εικόνες. Μένουν μέσα στο κινητό μέχρι να τις μεταφέρουν στο επόμενο :D. Έχω την αίσθηση ότι είναι η πλειοψηφία, αλλά απέχω πολύ από το να έχω πραγματικά στατιστικά στοιχεία από τον περιορισμένο κύκλο μου. Οπότε διαφωνώ σε αυτό, γιατί αυτή την εντύπωση έχω, αλλά μπορεί να έχεις δίκιο.