Χειροκίνητες ρυθμίσεις και συγκριτικά καμερών
- Tips&Tricks
- Σε εξέλιξη
- Application
- RedMi Note 3 Pro
- MIUI
-
-
Βασικά και χωρις hht (στο mi note 3) πάλι τόσο πάει. Γενικά το auto φτανει τέτοιο iso. Βέβαια σε τέτοιο iso θες οπωσδηποτε hht για να βλέπετε.
-
Ο/H Antretng έγραψε:
Βασικά και χωρις hht (στο mi note 3) πάλι τόσο πάει. Γενικά το auto φτανει τέτοιο iso. Βέβαια σε τέτοιο iso θες οπωσδηποτε hht για να βλέπετε.
Θα κ;νω δοκιμές τώρα που είμαι σε Dev
Sent from my Mi MIX 2 using Tapatalk -
-
Υπάρχει κάποια ρύθμιση στα ενδότερα για το white balance (πέρα από τις επιλογές στην οθόνη) ή κάποια έκδοση που να αποδίδει καλύτερα σε αυτό;
πχ. η παρακάτω είναι η ίδια φωτό, στην πρώτη όπως βγήκε από την gcam και στη δεύτερη απλά την έχω περάσει από το gimp και διόρθωσα στα πρόχειρα το white balance:
Ευχαριστώ -
Και να φανταστείτε ότι ο @gkalen περιμένει να βρεθούν οι σωστές Version για να τις συμπεριλάβει στις Rom.
Βέβαια θα μπουν οι σωστές version για κάθε συσκευή αφού ενημερωθούμε από σας για το ποιες κάμερες είναι συμβατές με τις συσκευές σας ..Η φαντασία είναι πιο σημαντική από την γνώση. Η γνώση είναι περιορισμένη. Η φαντασία περικυκλώνει τον κόσμο. -
Σωστά Βασίλη. Αυτό εννοούσα.
Ο/H ANDREAS54 έγραψε:
Και να φανταστείτε ότι ο @gkalen περιμένει να βρεθούν οι σωστές Version για να τις συμπεριλάβει στις Rom.
Βέβαια θα μπουν οι σωστές version για κάθε συσκευή αφού ενημερωθούμε από σας για το ποιες κάμερες είναι συμβατές με τις συσκευές σας ..
Δεν παιζει αυτό. Τι παει να πει σωστη version? Ο ενας θελει λιγότερο NR, ο άλλος μεγαλύτερη ευκολία λήψης ή μεγαλύτερη ταχύτητα κλπ
Και συνεχώς βγαίνουν νέες εκδόσεις.
Ας πούμε στο Mi Note 3 στις τελευταίες εκδόσεις κρασάρει αν βάλω model διαφορετικό από nexus 6 ενω στις προηγούμενες εκδόσεις μπορούσα να βάλω οποιοδήποτε.
Το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να βάλεις την 1.4 που ουσιαστικά ειναι η πιο stable έκδοση του αυθεντικού port και τέλος. -
Η Τεχνητή Νοημοσύνη έρχεται αλλά η Φυσική Βλακεία δεν φεύγει.
-
Life is short, so never forget to smile. After all, you're only as happy as you let yourself be
-
Μερακλής και στο pc σου βλέπω Γιάννη
=============== Φεβ 15th 2018, 9:48pm ===============
Ο/H fog έγραψε:
Υπάρχει κάποια ρύθμιση στα ενδότερα για το white balance (πέρα από τις επιλογές στην οθόνη) ή κάποια έκδοση που να αποδίδει καλύτερα σε αυτό;
πχ. η παρακάτω είναι η ίδια φωτό, στην πρώτη όπως βγήκε από την gcam και στη δεύτερη απλά την έχω περάσει από το gimp και διόρθωσα στα πρόχειρα το white balance:
Ευχαριστώ
Ειρήνη νομίζω κάποια Model έχουν πιο ψυχρό και κάποια πιο θερμό αποτέλεσμα.
Επιπλέον έχει και ρύθμιση για τον τόνο του "μαύρου" που φυσικά έχει και αυτό ένα βαθμό επιρροής στο wb (αν και περισσότερο σε low light) -
Ετσι αντρεα παντου!!Life is short, so never forget to smile. After all, you're only as happy as you let yourself be
-
Mi Note 3 hdr+ vs hdr+ minimal smoothing
Το πρωτο σετ κλασσικό indoor lighting. Το δεύτερο πιο ζόρικο.
Έχω καταλήξει να εχω 2 gcam ώστε αναλόγως τις συνθήκες να βαζω ειτε αυτή με το Minimal smoothing (σε καλο φωτισμό) είτε την κλασσική (σε ζόρικο).
Μάλλον έτσι τα πάει καλύτερα από στοκ.
Να σημειωθεί ότι ακόμα και σε default ποιότητα τα πάει καλά με minimal smoothing και καλό φωτισμό.
Θα σας πρότεινα να το δοκιμάσετε σε πρόσωπα. Εδώ δεν μπορώ να σας αποτυπώσω πόσο καλά τα πάει.
Ίσως αν προσέξετε τη λεπτομέρια στο ριχτάρι...
hdr+ by Andreas L., on Flickr
hdr+ minimal smoothing by Andreas L., on Flickr
hdr+ by Andreas L., on Flickr
hdr+ (minimal smoothing) by Andreas L., on Flickr
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0