Θα τις δω και στο pc. Λογικά είναι αυτό που γράφει η Ειρήνη.
Χειροκίνητες ρυθμίσεις και συγκριτικά καμερών
- Tips&Tricks
- Σε εξέλιξη
- Application
- RedMi Note 3 Pro
- MIUI
-
-
Ίσως να είναι έτσι, απλά δεν μου έχει τύχει τόσο έντονο σε κανένα άλλο κινητό ή μηχανή που είχα
-
Ο/H billphone έγραψε:
Ίσως να είναι έτσι, απλά δεν μου έχει τύχει τόσο έντονο σε κανένα άλλο κινητό ή μηχανή που είχα
Βράδυ με έντονο τεχνητό φωτισμό στο κάνει;Η Τεχνητή Νοημοσύνη έρχεται αλλά η Φυσική Βλακεία δεν φεύγει. -
Ο/H billphone έγραψε:
Καλησπέρα στην ωραία παρέα. Μία ερώτηση για φωτο από Mi5
Η παρακάτω φωτογραφία είναι σε κόντρα ήλιο, αλλά και πάλι είναι φυσιολογικές αυτές οι γραμμές και οι χρωματισμοί;
ibb.co/iD54yH
Είχες ενεργό HDR? Αν ναι να ξέρεις ότι έβαλε και αυτό το χεράκι του.
Έχει σίγουρα lens flare αλλά σε συνδιασμό με HDR έκανε ακόμα χειρότερα τα πράγματα αφού προσπάθησε να μειώσει αυτή την ασπρίλα που θα έφερε. Αν δεν ειχες hdr θα είχε λιγότερο μωβ και περισσότερο ασπρίλα. -
Γεια σας παιδια
Επιστρεφω μετα απο καιρο... -
Ο/H foxy4270 έγραψε:
Γεια σας παιδια
Επιστρεφω μετα απο καιρο...
Άντε καλή διαμονή.
ΜΑΣ ΕΛΕΙΨΕΣ! Εδώ έχει κόσμο που σε γουστάρει και περιμένει πώς και πώς την κρητική σου...να το ξές...Η Τεχνητή Νοημοσύνη έρχεται αλλά η Φυσική Βλακεία δεν φεύγει. -
Ο/H foxy4270 έγραψε:
Γεια σας παιδια
Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Ο/H pavlidisc έγραψε:
Ο/H foxy4270 έγραψε:
Γεια σας παιδια
Άντε καλή διαμονή.
ΜΑΣ ΕΛΕΙΨΕΣ! Εδώ έχει κόσμο που σε γουστάρει και περιμένει πώς και πώς την κρητική σου...να το ξές...
-
Η φαντασία είναι πιο σημαντική από την γνώση. Η γνώση είναι περιορισμένη. Η φαντασία περικυκλώνει τον κόσμο.
-
Καλώς ματαξανήρθες @foxy4270
Ας βάλω και εγώ κάτι μετά απο καιρό hdr +
IMG_20180221_070947 by bill linuxilakis, on Flickr
-
Ο/H linuxilakis έγραψε:
Καλώς ματαξανήρθες @foxy4270
Ας βάλω και εγώ κάτι μετά απο καιρό hdr +
IMG_20180221_070947 by bill linuxilakis, on Flickr
Πολυ καλη ισσοροπια/ομοιομορφια στην εκθεση. -
Ο/H pavlidisc έγραψε:
Ο/H billphone έγραψε:
Ο/H Antretng έγραψε:
Ο/H billphone έγραψε:
Καλησπέρα στην ωραία παρέα. Μία ερώτηση για φωτο από Mi5
Η παρακάτω φωτογραφία είναι σε κόντρα ήλιο, αλλά και πάλι είναι φυσιολογικές αυτές οι γραμμές και οι χρωματισμοί;
ibb.co/iD54yH
Έχει σίγουρα lens flare αλλά σε συνδιασμό με HDR έκανε ακόμα χειρότερα τα πράγματα αφού προσπάθησε να μειώσει αυτή την ασπρίλα που θα έφερε. Αν δεν ειχες hdr θα είχε λιγότερο μωβ και περισσότερο ασπρίλα.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0