Υπάρχουν κάποια άτομα απέναντι...που βρίζουν την Xiaomi...γιατί λέει έχει παρατήσει την κάμερα του Mi6...και δεν το κάνει να βγάζει φωτογραφι-άρες σαν του Note 3. Ίσως να φταίει το γεγονός ότι το ΝΟΤΕ 3 με εκείνη την dev που λέει ο Αντρέας έχει απογειωθεί. Το είδαμε και εδώ. Μπαμ-άτη διαφορά.
Όσον αφορά την σχέση των Mi6/mix2 με το Mi5s, εγώ στα πρώτα βλέπω τρομερά μεγάλο πασαλειψιόν (τύφλα να έχει το S7) που είναι απαράδεκτο για μένα. Το Note 3 είναι πολύ πολύ καλύτερο με την dev που μας έδειξε ο Αντρέας. Για stock μιλάω ε. Αυτό βλέπω εγώ. Το oil-efect που ανέφερε πρίν λίγο καιρό εδώ ο "ήρθα, τα είπα, έμαθα τί παίζει και την έκανα" είναι κάτι που σιχαίνομαι και τα Mi6 και Mix2 το έχουν εντονότατα! Το Mi5s έχει (σε stock) αλλά σε πολύ μικρότερη κλίμακα.
Αυτά βλέπω εγώ με τα ματάκια μου.
@spideman3 HHT σε ημερήσια ρε!!!!
Όσον αφορά την σχέση των Mi6/mix2 με το Mi5s, εγώ στα πρώτα βλέπω τρομερά μεγάλο πασαλειψιόν (τύφλα να έχει το S7) που είναι απαράδεκτο για μένα. Το Note 3 είναι πολύ πολύ καλύτερο με την dev που μας έδειξε ο Αντρέας. Για stock μιλάω ε. Αυτό βλέπω εγώ. Το oil-efect που ανέφερε πρίν λίγο καιρό εδώ ο "ήρθα, τα είπα, έμαθα τί παίζει και την έκανα" είναι κάτι που σιχαίνομαι και τα Mi6 και Mix2 το έχουν εντονότατα! Το Mi5s έχει (σε stock) αλλά σε πολύ μικρότερη κλίμακα.
Αυτά βλέπω εγώ με τα ματάκια μου.

@spideman3 HHT σε ημερήσια ρε!!!!

Η Τεχνητή Νοημοσύνη έρχεται αλλά η Φυσική Βλακεία δεν φεύγει.