Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
Χειροκίνητες ρυθμίσεις και συγκριτικά καμερών
- Tips&Tricks
- Σε εξέλιξη
- Application
- RedMi Note 3 Pro
- MIUI
-
-
Nope.
Αν σε ενδιαφέρει η φωτογραφία, βρίσκεις τι σου αρέσει και τραβάς. Aν σε ενδιαφέρουν οι μετρήσεις, θα κάτσεις να μάθεις.
Υπάρχουν αριστουργήματα σε low key (πολύ χαμηλή αντίθεση/contrast) όπως και σε high key (υψηλή αντίθεση/contrast), το ίδιο και α/μ (saturation στα τάρταρα) και vivid colors (saturation στο διάστημα).
...Και υπάρχουν και οι ζαρτινιέρες της απέναντι πολυκατοικίας (που τραβάω να τεστάρω την 3.5.356 magestic_cam) που είναι νάχουμε να λέμε -
Το saturation επηρεάζει άμεσα το πασαλιψιόν. Το cotrast όχι.Η Τεχνητή Νοημοσύνη έρχεται αλλά η Φυσική Βλακεία δεν φεύγει.
-
Σιγά μην σκάσω με τις ρυθμίσεις κάνω αυτές που έδωσε ποιο πίσω σελίδες ο Ανδρέας και τελείωσε. Άντε μην τα πάρω στο κρανίο και πάρω DSLM φωτογραφική μηχανή αντί για κινητό.
-
Μετα απο παρα μα παρα πολλες φωτογραφίες κατεληξα στο συμπέρασμα οτι ολες οι ρυθμίσεις πρεπει να ειναι στο κανονικό.
Μονο εκει οι φωτογραφίες αντιπροσωπεύουν αυτο που βλεπω εκεινη την ώρα.
Στο 950 xl ειχα μονο την επιλογη να παίξω με το wb και ειχα συμβιβαστεί με τα χρωματα που απέδιδε τα οποια μπορω να πω οτι μου άρεσαν πολυ.
Τωρα στο 5s τα εχω βρει σκουρα με τις τοσες πολλες επιλογες.
Εχω πολυ μεγαλο πρόβλημα οταν εχω πολλες επιλογες σε οτιδήποτε,προτιμώ τους μονόδρομους!
Τωρα λοιπον θα το κρατήσω στο οσο ποιο φυσικό γινεται το αποτέλεσμα μιας και αυτο υποτίθεται οτι ψάχνουμε και συμφωνεί και με τι λογική...
IMG_20180304_110128 by Nikos Manousakis, on Flickr
-
-
Ο/H mixaliscy έγραψε:
Για το mi mix 2 τι υπάρχει για να πω σε ένα παιδί να βάλει?
Εννοείται να γίνεται αυτόματα για να μη με τρελλάνει
Για να δουλέψει σε Mi Note 3/Mi Mix 2 βάλτε
- Model: Nexus 6p
- Config Back: AutoHdr+ (Simple)
- Config Front: NoHdr+
- HDR+ parameters: Super High (αν το θέλει πιο γρήγορο ας βάλει κάτι χαμηλότερο)
Επιπλέον έχει μια επιλογή "Correction of autoexposure-mode". Αν το αφήσει default έχει φυσιολογικό shutter speed (ας το αφήσει όπως ειναι). Αν βάλει min κάνει long exposure. Τέλος αν βάλει double exposure βάζει την μισή ταχύτητα που για ανθρώπους με σταθερό χέρι ειναι η καλύτερη επιλογή.
Αν δηλαδή τράβαγε με shutter 1/30 θα τραβήξει σε 1/15. Αν τράβαγε στα σκοτάδια σε 1/10 θα τραβήξει με 1/5.
Μην ξεχνάμε ότι το hdr+ είχε στηθεί για κινητά χωρίς ois. Οπότε για κινητά με OIS κάνει την διαφορά αυτή η ρύθμιση. - Model: Nexus 6p
-
Εγώ θα έλεγα και πως η προτελευταία urikill επαιζε πολύ καλά για το mi mix 2. Τώρα για τον xostel έχει ένα δίκιο πως στο medium όλα ...δίνει πιο φυσικά αποτελέσματα. Και νομίζω πως όλο το auto στα xiaomi έχουν βασιστεί στις medium ρυθμίσεις. Όταν πειράζεις κάτι άλλο χάνετε λίγο η λεπτομέρεια.
-
Ο/H Antretng έγραψε:
Τέλος αν βάλει double exposure βάζει την μισή ταχύτητα που για ανθρώπους με σταθερό χέρι ειναι η καλύτερη επιλογή.
To double exposure (η διπλοέκθεση των "αρχαίων") στη φωτογραφία είναι για τη λήψη 2 καρέ(φωτογραφιών) πάνω στο ίδιο κάδρο. Μεταφραστικό λάθος ή κάτι άλλο; -
Ο/H fog έγραψε:
Αυτή η camera δεν κάνει για το δικό μου κινητό ώστε να το τεστάρω, αλλά σίγουρα αυτό κάνει στην κάμερα το double exposure;To double exposure στη φωτογραφία είναι για τη λήψη 2 καρέ(φωτογραφιών) πάνω στο ίδιο κάδρο. Μεταφραστικό λάθος ή κάτι άλλο;
Προφανώς θέλει να γράψει ότι κάνει την διπλάσια έκθεση.
Όσον αφορά το γιατί δεν σου δουλεύει, δοκίμασε και άλλα config σε back όπως και Model.
=============== Μαρ 4th 2018, 12:16pm ===============
Ο/H linuxilakis έγραψε:
Εγώ θα έλεγα και πως η προτελευταία urikill επαιζε πολύ καλά για το mi mix 2. Τώρα για τον xostel έχει ένα δίκιο πως στο medium όλα ...δίνει πιο φυσικά αποτελέσματα. Και νομίζω πως όλο το auto στα xiaomi έχουν βασιστεί στις medium ρυθμίσεις. Όταν πειράζεις κάτι άλλο χάνετε λίγο η λεπτομέρεια.
Επιπλέον το "double" exposure ειναι πολύ χρήσιμο για κινητά με ois όπως το Mi mix 2.
Η έκδοση που ανέβασα έχει προσαρμοστεί σε mi6. -
-
Προφανώς ο μεταφραστής ήξερε αγγλικά αλλά όχι φωτογραφικούς όρους
Το double exposure αυτό ακριβώς είναι. 2 καρέ σε 1.
Προφανώς ήθελε να πει σε κάτι "low speed priority"
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0