Χειροκίνητες ρυθμίσεις και συγκριτικά καμερών
- Tips&Tricks
- Σε εξέλιξη
- Application
- RedMi Note 3 Pro
- MIUI
-
-
mi5s auto
IMG_20180304_171707 by Nikos Manousakis, on Flickr
IMG_20180304_174832 by Nikos Manousakis, on Flickr
IMG_20180304_171854 by Nikos Manousakis, on Flickr
IMG_20180304_171852 by Nikos Manousakis, on Flickr
-
Ο/H demakhs έγραψε:
Ο/H pavlidisc έγραψε:
Ο/H demakhs έγραψε:
WOW το HDR+, μπορεί και τραβάει την ίδια φωτογραφία, από το εσωτερικό του κτιρίου πλέον??
Δεν το πιστεύω ......... Ω θεούλη μου.
Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
=============== Μαρ 5th 2018, 12:02am ===============
Mi5 HDR+
IMG_20180304_144301 by giorgos ioannidis, on Flickr
IMG_20180303_220348 by giorgos ioannidis, on Flickr
IMG_20180301_222651 by giorgos ioannidis, on Flickr
-
@johnnyman όταν έχει τόσο καλές συνθήκες μην βάζεις HQ. Καλύτερα κλείστο κατα την άποψή μου.
@spideman3 νομίζω επιτέλους βρήκες τις ρυθμίσεις σου. Μεγάλη βελτίωση το Mi5. -
-
Παιδάκια καλημέρα.
Επειδή το νήμα ΄έχει όλο και περισσότερες επισκέψεις και τα μηνύματα χάνονται με τον καιρό
θα ήθελα ο καθένας απο εσάς ανα συσκευή να γράψει ένα μήνυμα με ποια camera(hdr+) δουλευει και φυσικά αν δεν σας κάνει κόπο να την ανεβάσετε(εφαρμογή) κάπου για να την πάρουμε.
Σκοπός μας είναι να τις μαζέψουμε σε ένα θέμα για να μην χάνονται και αργότερα να τις βάλουμε και μέσα στις ρομς.. -
@geoanto555
Γιώργο έχει ξανασυζητηθεί (ελαφρώς) το εγχείρημα αυτό.
Οι εκδόσεις gcam είναι τόσες που δυσκολεύουν πολύ αυτό που λές. Συν της άλλης, ο καθένας έχει διαφορετικές απαιτήσεις, άλλος θέλει γρήγορη λήψη, άλλος θέλει ποιότητα κλπ.
Αυτό που ζητάς θα είχε νόημα μόνο εάν άλλαζε κατά καιρούς η έκδοση ανά συσκευή, εφόσον φυσικά δοκιμαστεί πρώτα. Αλλά ποιος είναι αυτός που θα κρίνει το ποια έκδοση είναι η καλύτερη για τον καθένα;;;;;
Είναι πολύ σχετικό το τί θέλει ο καθένας από την κάμερά του. Την έκδοση που χρησιμοποιώ εγώ ας πούμε άλλοι την έχουν βγάλει άκυρη γιατί είναι πολύ αργή...εγώ πάλι δεν την αλλάζω με καμία...
Ξέρω γώ...το έχω σκεφτεί και εγώ πολλές φορές αλλά η ποσότητα των εκδόσεων είναι τόση μεγάλη που...ζαλίζει!
Από την άλλη πάλι, είναι πραγματικά κρίμα να παιδεύεται κάποιος μέσος χρήστης (που δεν ψάχνει τους ψύλλους στ άχυρα) με τις 1000 εκδόσεις ενώ απλά θα μπορεί να βάλει μία ... μην με ρωτάς ποια...και να έχει ένα πολύ καλό αποτέλεσμα.Η Τεχνητή Νοημοσύνη έρχεται αλλά η Φυσική Βλακεία δεν φεύγει. -
-
συμφωνώ με το εγχείρημα...εδώ και εγώ ακόμα ψάχνω ποια θα βάλω!!
βοηθάτε αλληλους...Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Ο/H demakhs έγραψε:
συμφωνώ με το εγχείρημα...εδώ και εγώ ακόμα ψάχνω ποια θα βάλω!!
βοηθάτε αλληλους...
Η Τεχνητή Νοημοσύνη έρχεται αλλά η Φυσική Βλακεία δεν φεύγει. -
Αυτός που θέλει να ψαχτεί πιο πολύ, μπορεί να το κάνει μετά και μόνος του ή σε συνδιασμό με αυτό εδώ το νήμα.
Το βασικό είναι να έχουμε μοντέλο κινητού, apk hdr+ που δουλεύει και ίσως -στα μοντέλα που δε δουλεύουν όλες οι επιλογές- η επιλογή που δουλεύει.
Να έχει μια έτοιμη επιλογή και την προεργασία ο μέσος χρήστης. -
Υπάρχει και το πρόβλημα ότι μια έκδοση που δουλεύει με ικανοποιητικά αποτελέσματα στο ένα κινητό δεν δουλεύει καθόλου στο άλλο. Ο Urikiller στην τελευταία έκδοση για Mido π.χ. απενεργοποίησε την αργή κίνηση υπέρ του πορτραίτου.Η φαντασία είναι πιο σημαντική από την γνώση. Η γνώση είναι περιορισμένη. Η φαντασία περικυκλώνει τον κόσμο.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0