Καλησπερα παιδια! κατοχος xiaomi mi6 και εχοντας κανει root το κιν. δεν μπορω να βρω μια εκδοση της google cam που να δουλευει αψογα στην συσκευη μου.. Ειμαι με miui9 και official stable globar rom 9.2.2.0 Χθες σε μια ομαδα στο fb ενα παιδι δημοσιευσε μια φωτο που τραβηξε με το mi6 και εχοντας την GoogleCamera-Pixel2Mod-Arnova8G2-V7beta-test-6_1. Eμεινα εκπληκτος διοτι σε μενα οταν την εβαλα μου εμφανιζει μαυρη οθονη. Ρωτησα τι rom φοραει και μου ειπε την τελευταια XTRV. Σας κουρασα αλλα αν μπορει καποιος να βοηθησει.. Ευχαριστω πολυ και σορρυ αν ειμαι εκτος θεματος!
Χειροκίνητες ρυθμίσεις και συγκριτικά καμερών
- Tips&Tricks
- Σε εξέλιξη
- Application
- RedMi Note 3 Pro
- MIUI
-
-
Ο/H stelios3 έγραψε:
Καλησπερα παιδια! κατοχος xiaomi mi6 και εχοντας κανει root το κιν. δεν μπορω να βρω μια εκδοση της google cam που να δουλευει αψογα στην συσκευη μου.. Ειμαι με miui9 και official stable globar rom 9.2.2.0 Χθες σε μια ομαδα στο fb ενα παιδι δημοσιευσε μια φωτο που τραβηξε με το mi6 και εχοντας την GoogleCamera-Pixel2Mod-Arnova8G2-V7beta-test-6_1. Eμεινα εκπληκτος διοτι σε μενα οταν την εβαλα μου εμφανιζει μαυρη οθονη. Ρωτησα τι rom φοραει και μου ειπε την τελευταια XTRV. Σας κουρασα αλλα αν μπορει καποιος να βοηθησει.. Ευχαριστω πολυ και σορρυ αν ειμαι εκτος θεματος!
Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
-
Ὦ ξεῖν᾿, ἀγγέλλειν πατράσι ὅτι τῇδε κοιμόμεθα τοῖς κείνων χρήμασι τρεφόμενοι.
-
Στις τελευταίες dev για να ενεργοποιηθεί το API 2ηθελε ένα fix . Σε πιο παλιά ποστ το έχω βάλει.. Όμως στην τελευταία dev και για το mix2 ούτε αυτό δουλεύει. Δεν ξέρω στο mi6 τι παίζει... . Άρα στην ουσία μενεις χωρίς googlecam μέχρι να βρεθεί τρόπος να το ενεργοποιήσουν. Επειδή κιόλας δεν έχω την συσκευή δεν έχω.παρακολουθησει αν έχει βγει κάποιο fix. Να βρω λίγο το ποστ μου και επανερχομαι
Sent from my 2013023 using Tapatalk -
Βασίλη μήπως γίνεται με τον τρόπο αυτό;
[GUIDE] Enable Camera2 API Without Root [mid… | Xiaomi Redmi Note 4Ὦ ξεῖν᾿, ἀγγέλλειν πατράσι ὅτι τῇδε κοιμόμεθα τοῖς κείνων χρήμασι τρεφόμενοι.
-
Ο/H spideman3 έγραψε:
Ο/H stelios3 έγραψε:
Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
-
-
Ο/H stelios3 έγραψε:
Βαλε την 3.2 την τελευταια -
Ο/H stelios3 έγραψε:
Ειχα την 9.2.2.0 stable global rom και πριν λιγο εκανα την αναβαθμιση σε 9.5.3.0 stable.
Τσέκαρε το build.prop για την καταχώρηση ή τρέξε μια εφαρμογή,όπως το manual camera compatibility, να δεις αν είναι εντέξει. -
Χειροκίνητες ρυθμίσεις και συγκριτικά καμερών
Τα λέω από.μνημης οπότε συγχωρέστε με για τυχόν παραλειψεις....
Εδώ το λινκ με την έκδοση της κάμερας που είχα πολύ δυνατά αποτελέσματα. Όλα default ....hdr back camera βάζουμε το hdr+ (simple) και αν θελετε εκεί στο exposure μπορείτε να δοκιμάζετε το *2. Ειδικά όπως λέει και ο Ανδρέας σε συσκευές με ois βοηθάει ακόμα περισσότερο.
I
Τώρα mi6 και mix 2.
search?hl=en-US&ie=UTF-8&source=android-browser&q=xda mi6 fix front camera&gws_rd=ssl
Δοκιμάστε να φλασαρετε αυτό το fix μέσα από το twrp . Πατήστε στο λινκ που λέει για 8.3.15 miui. Φτιάχνει τα libraries και ενεργοποιεί το API 2. Δεν έχω πια την συσκευή και δεν είναι δοκιμασμένο. Οπότε.προχωρατε με δική σας ευθύνη.[label][/label]
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0