και σαν την Χαλκιδική δεν έχει? κάνω λάθος Χρήστο.Ο/H nikostrex έγραψε:
τα μπανακια ειναι για το καλοκαιρι
Χειροκίνητες ρυθμίσεις και συγκριτικά καμερών
- Tips&Tricks
- Σε εξέλιξη
- Application
- RedMi Note 3 Pro
- MIUI
-
-
Ο/H demakhs έγραψε:
Ο/H nikostrex έγραψε:
και εσυ δεν πας πισω τα μεγιστα σαν τον Χρηστο εχεις βαλει εδω...
μπραβο.
Ὦ ξεῖν᾿, ἀγγέλλειν πατράσι ὅτι τῇδε κοιμόμεθα τοῖς κείνων χρήμασι τρεφόμενοι.
-
Έτοιμο τον είχε για το Κινέζικο πολυβόλο αλλά τον έφαγαν στην στροφή.
-
Mi5s stock auto
IMG_20180602_211321
Mi5s HDR+
IMG_20180602_211300
IMG_20180602_212052
H λήψη είναι πάνω από καραβάκι που φυσικά κουνούσε!Η Τεχνητή Νοημοσύνη έρχεται αλλά η Φυσική Βλακεία δεν φεύγει. -
Χρήστο ζήλεψα φίλε" καράβια" "φαγητό" "ποτό" ειδυλλιακό τοπίο με φόντο τον λευκό πύργο .. Πολύ όμορφες φωτογραφίες
-
MiA1 την τράβηξε η κόρη. Με άρεσε σας την δείχνω.
IMG_20180421_113544 by flickr.com/photos/146708895@N03/ - Flickr2BBcode LITE
Sent from my MI 5 using Tapatalk -
Σε εσωτερικό χωρο, αργά, με λίγο φως...το βγάλε πιο ωραίο απ' ότι στην πραγματικότητα ήταν, (απλώστε μου mi8 να τα ... πατήσω)!!
IMG_20180602_195428 by dhm fan, on Flickr
Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
-
Ο/H pavlidisc έγραψε:
Mi5s stock auto
,..μηπως πρεπει να παιξεις με καμια αλλη εκδοση...εχει βγει πολυ πραμα -
Ο/H foxy4270 έγραψε:
Χρηστο η δευτερη δεν εχει καλη λεπτομερεια ..,..μηπως πρεπει να παιξεις με καμια αλλη εκδοση...εχει βγει πολυ πραμα
Αντιθέτως, η stock στις βραδυνές ανέβασε στροφές.
Όπως και να έχει όμως οι αποδόσεις τις συσκευής συνδυάζοντας και τις 2 κάμερες είναι πολύ καλές. Οπότε δεν "σκάω". Αλλά, ΝΑΙ, έχω και εγώ την εντύπωση ότι η Gcam έχει χάσει σε λεπτομέρεια, ελαφρώς όμως (στα δικά μου μάτια).
Στις παραπάνω φωτογραφίες υπάρχει κίνηση των πλοίων πάνω κάτω. Φυσούσε και κουνούσε αρκετά. Και τα δύο πλοία είναι σε κίνηση. Δεν ήταν σταθερή η λήψη δηλαδή. Δεν ξέρω εάν αυτό παίζει ρόλο στην ποιότητα που έπιασε.
Έχεις να προτείνεις καμία καλύτερη από την maxparam;Η Τεχνητή Νοημοσύνη έρχεται αλλά η Φυσική Βλακεία δεν φεύγει. -
Η κινηση φυσικα και παίζει το ρόλο της αφου στη τελικη αξιοποιεί λιγότερες λήψεις προς επεξεργασία. Ειναι σαν απο super high να το ριξεις στο very low.
-
U11 stock vs gcam. Στη στοκ εριξα λιγο την εκθεση ενω η gcam ειχε ρυθμιση στο medium. Να πω οτι οι συνθηκες ηταν τερμα δύσκολες παρα το καλό αποτέλεσμα που μου δωσε.
Πρώτα stock και μετα gcam
IMAG0839 by Andreas L., on Flickr
hdr+ by Andreas L., on Flickr
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0